Longman Posted Január 30, 2020 Share Posted Január 30, 2020 Válaszai "kamusági faktor"-ából ítélve, lenne egy tippem "Dénes" "kamusági fok"-ára is. (gyanúsan alliterál a "Dénes" a "Data"-ra ... és kezdek is aggódni, mert ha a Data=Skynet, akkor Dénes=T-800?) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
doronie Posted Január 30, 2020 Share Posted Január 30, 2020 Tehát nagyon valoszinü annyi a Data nak. Vagy csak nem hozzá értök kezelik. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
doronie Posted Február 6, 2020 Share Posted Február 6, 2020 Úgy néz ki a Data összeszedte magát. Gyorsan szinkronizál, hamar elvégzi a vírus ellenőrzést. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
racsk Posted Február 14, 2020 Share Posted Február 14, 2020 Tud valaki épeszű magyarázatot adni rá, hogy miért ragaszkodnak egyesek a data.hu-hoz, amikor egyszerűen minősíthetetlen a szolgáltatása ? Miért nem lehet máshová feltölteni ? 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
racsk Posted Február 14, 2020 Share Posted Február 14, 2020 On 2/6/2020 at 1:33 PM, doronie said: Úgy néz ki a Data összeszedte magát. Gyorsan szinkronizál, hamar elvégzi a vírus ellenőrzést. Nekem mások a tapasztalataim, ugyanolyan rossz mint eddig. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hosszulábu Posted Február 23, 2020 Share Posted Február 23, 2020 Hali, uj téma nyitásnál internal server error? valaki másnak megy? reggel 8 óta nem engedi. közbe megjavult, valami kis gixer lehetett 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
doronie Posted Február 23, 2020 Share Posted Február 23, 2020 Nem lehet új témát indítani DVD él, ezt írja. 500 Internal Server Error 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zo1974 Posted Február 25, 2020 Share Posted Február 25, 2020 Én még mindig nem tudok új témát indítani, a sorozatoknál 500 Internal Server Error. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Február 28, 2020 Share Posted Február 28, 2020 Üdv mindenkinek ! A mai nap reggel az oldalra való bejelentkezés után a böngésző (chrome) kiírta az oldal elérés elé , hogy : Nem biztonságos ! A böngészőprogi a legfrisebb és az oprendszer is naprakész (Win10 x64 Pro Hun) ! Kérdezném nálam a hiba avagy ..... ? 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bumbayo Posted Március 20, 2020 Share Posted Március 20, 2020 a Digitális Könyvek, Tutoriálok (DL) oldalon a Filmregények regényekből készült filmek topik teljesen felesleges. Olyan konyvek kerulnek feltoltésre, amelyek már párszor fenn vannak az oldalon. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOKROSLALA Posted Március 24, 2020 Share Posted Március 24, 2020 Sziasztok! Szeretném a ha bekapcsolnátok nekem a téma moderációt! Sajnos két újabb témámat jelentette valami csökevényes agyú véglény. Így legalább tudnám törölni amit töröltetnek. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurka79 Posted Április 25, 2020 Share Posted Április 25, 2020 On 2/15/2020 at 6:46 AM, AlFipapa said: Szevasz, lehet nem épeszű magyarázat,de elmondanám a tapasztalatom amit szerintem jó pár feltöltő is egyetért. Nos elő és fontos érv a data melett,hogy magyarul tud a személyzet! Az általunk kipróbált más külfüldi tárak free felhasználó(mint letöltő,mint feltöltő) csak bizonyos sebességgel tölthet le,illetve free feltöltöként 30-60 napig tart meg fájlokat(ami ha döglött link a fórom staff csapat törölgethet ami nem kis munka) Másik fontos érv(szerintem,hogy igaz ott is van jogvédettség miatt bejelentés-törlés,DE a 0 tolerancia elvén(szabályzataik) mindent törölnek(nekem 4,5 TB zeném ment rá) mig a data csak azt az egy fájlt amit bejentettek! Más tárhelyeken a feltöltőnek is kell vásárolni tárterületet nem kis pénzért és ahogy tudjuk már a PayPal se biztonságos fizető eszköz(adathalászat,félrevezető linkek) Na és a legfontosabb érvem melette,hogy 1 doboz cigi,vagy 2 KV áráért sok száz felmet,zenét tölthetsz le ha összegyüjtve veszél 1 napos datát! Üdv! Én nem értek vele egyet. Aki ilyenre vállalkozik, mint feltöltések, és ráadásul hosszú évek óta csinálja, annak illene tudnia már angolul. Szóval ez egy rossz érv hogy a személyzet magyarul tud.A törlésről annyit hogy tök mindegy hogy prémiumos voltam vagy sem a datán, fájlok csak úgy eltűntek állandóan, noha semmien jogsértés nem történt, és töltötték is a fájlt-fájlokat.A darabolós meg szinkronizációs baromságáról meg az ftp feltöltésről meg megszakadt feltöltésekről ne is beszéljünk, ez már 5-6 évvel ezelőtt is siralmas volt.És most látom még rátettek egy lapáttal a vírusvizsgálattal.Elképesztő.A zero toleranciás törlésedről annyit hogy ha tudtad h mindent törölnek, minek használtad?Hát elmondom neked vannak olyanok ahol nem kell tárhelyet venni és unlimited tárhely unlimited speed, csak valamennyit fizetni kell(pro vagy premium tök mindegy hogy hívod), h ne törölje az inaktív fájlokat 30-60 nap után.És mint free user unlimited sebességgel tölthetsz.Most éppen amire feltöltöttem pár játékot, ez semmit sem töröl(legalábbis pc játékokból, legyen az bármilyen új meg drága).Itt meg ha nagy a nyüzsgés, egy sima free registered accouttal is ellennél, mert mindíg töltik ugye ha van forgalom.De nyilván nincs. És hát ma már bármilyen filmet meg tudsz nézni online szóval nem is csodálkozom ezen, meghát hazánkban simán lehet torrentezni elég rég óta.Értem én h magyar szinkronos filmeket meg sorozatokat akarnak, de 1-2 sorozatot meg 4-5 filmet megnézve angolul, magyar felirattal, simán megtanulna akárki egy kicsit angolul beszélni(gyerekek még könnyebben). Na mindegy ez most nem tartozik ide. Rámegyek a data-ra vagy rapidgatorra free letöltőként azt 50kbyte/sec-el hasít lefele? Na ne má!Ez a data azóta rossz amióta létezik.A másik hogy ennyi év után amennyit te itt töltöttél, nem tudod hogyan kell adathalászat meg félrevezető linkek ellen védekezni? PayPal sem biztonságos már? Ez még viccnek is rossz. 1 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurka79 Posted Április 25, 2020 Share Posted Április 25, 2020 6 perccel ezelőtt, AlFipapa said: hurka79 szevasz,az,hogy tudnak magyarul értd azzal,hogy válaszolnak! egyébiránt meg mindenki tudja amit-miért-hova tölt. s úgy mint Te elmondtuk a gondolatunk,és nem vitázni akartunk,inkább a tapasztalatból leirtakkal seiteni másoknak. köszönetem a gondolataidért. Nekem inkább félrevezetésnek tűnik, mintha tukmálnád rá ezt a "jó magyar data.hu-t az emberekre. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted Április 25, 2020 Share Posted Április 25, 2020 27 perccel ezelőtt, cirano1 said: Most raktam ki könyveket. Jön Pentium és sorban ugyan azokat teszi, ki mintha csak másolná. Nem tartom helyes lépésnek részéről.Nem csak azt amit én raktam ki másét is. Köszi, h jelezted, nézem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted Április 25, 2020 Share Posted Április 25, 2020 59 perccel ezelőtt, cirano1 said: Most raktam ki könyveket. Jön Pentium és sorban ugyan azokat teszi, ki mintha csak másolná. Nem tartom helyes lépésnek részéről.Nem csak azt amit én raktam ki másét is. Utánajártam, s ezzel sajnos nem lehet mit kezdeni! A filmeknél még be lehet azonosítani (néha), hogy ugyanazt töltötték le, majd fel, de itt most nem... Ez ne szomorítson el! További jó fórumozást! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted Május 7, 2020 Share Posted Május 7, 2020 OK, köszi, néztem, takarítottam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horvatherzso Posted Július 21, 2020 Share Posted Július 21, 2020 Ezt a fajta témanyitást meglévő sorozatban nem tartom fer-nek Saját témádban-sorozatban hozzászól többszörösen, egy időben. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted Július 21, 2020 Share Posted Július 21, 2020 Köszi, h jelezted, de szabályzatba nem ütközik! A linkeket rendezi és mehet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted Október 3, 2020 Share Posted Október 3, 2020 1 órával ezelőtt, janosch said: Sziasztok,hova lett a Biztonsági programok havi kódjai nevű topic? Üdv Jani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zo1974 Posted Október 14, 2020 Share Posted Október 14, 2020 Sziasztok a saját témákat nem tudom szerkeszteni. Csak hozzászólni, állandóan ez a hiba üzenet . 500 internal server error 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted Október 14, 2020 Share Posted Október 14, 2020 Szia! Köszi, hogy jelezted, nézzük! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zo1974 Posted Október 14, 2020 Share Posted Október 14, 2020 11 hours ago, zo1974 said: Sziasztok a saját témákat nem tudom szerkeszteni. Csak hozzászólni, állandóan ez a hiba üzenet . 500 internal server error Oké rendbe jött köszi. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
demetergyulane Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Nem enged új témát nyitni. Téma indítása után visszadob, nem fogadja el. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Szia! Más nem jelezte. Megnéztem több jogosultsággal is és rendben működik! Nálad lehet valami... Lépj ki/be, ürítsd a gyorsítótárat... Remélem, megjavul! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
demetergyulane Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 On 12/4/2020 at 7:21 PM, t17t said: Szia! Más nem jelezte. Megnéztem több jogosultsággal is és rendben működik! Nálad lehet valami... Lépj ki/be, ürítsd a gyorsítótárat... Remélem, megjavul! Köszönöm úgy tettem jó lett. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nortek Posted Január 5, 2021 Share Posted Január 5, 2021 Királyfi, hány éves vagy? Szerinted mennyi jut el az ... Vagy ebben az esetben ... Tehát: miért kell szétb@szni a feltöltő topikját? miért kell böngészővel letölteni? miért nem lehet letöltésvezérlővel tenni? Data free vezérlővel is szarul jön le, főleg, ha nincs előfizetés. Az ember 12 év alatt 5 posztot tett közzé! Ilyenekkel van tele az összes fórum, mint itt is ebből jön ki az 573 ezer. 1 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nortek Posted Január 5, 2021 Share Posted Január 5, 2021 Meglepő és nem mulatságos. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted Január 5, 2021 Share Posted Január 5, 2021 5 órával ezelőtt, Nortek said: Királyfi, hány éves vagy? Szerinted mennyi jut el az ... Vagy ebben az esetben ... Tehát: miért kell szétb@szni a feltöltő topikját? miért kell böngészővel letölteni? miért nem lehet letöltésvezérlővel tenni? Data free vezérlővel is szarul jön le, főleg, ha nincs előfizetés. Az ember 12 év alatt 5 posztot tett közzé! Ilyenekkel van tele az összes fórum, mint itt is ebből jön ki az 573 ezer. Köszi, hogy jelezted! Sajnos egyedül maradtam, nem jut időm, figyelmem, energiám mindenre... Korábban hasonló okok miatt lett megszüntetve a hozzászólás a Filmek részlegben. Most akkor bevezetjük a Sorozatoknál is... 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
t17t Posted Január 5, 2021 Share Posted Január 5, 2021 Az egész Letöltési szekcióban csak a Feltöltők és a Staff szólhat hozzá a témákhoz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
doronie Posted Január 15, 2021 Share Posted Január 15, 2021 Ez a kérés nem ide való,szerintem. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts