ChrisHatter Posted Március 18, 2011 Share Posted Március 18, 2011 Üdv, foglalkozik valaki a problémával? Mert ez így eléggé megöli az oldal használhatóságát... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathcode Posted Március 18, 2011 Share Posted Március 18, 2011 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Március 18, 2011 Share Posted Március 18, 2011 Törlődött egypár kommentem csakúgy HELP! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagyist650315 Posted Március 18, 2011 Share Posted Március 18, 2011 Napok óta nem működik a kereső egyik fórumon sem ! Foglalkozik valaki a hibával ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Március 18, 2011 Share Posted Március 18, 2011 Legalább egy tájékoztatás jól jönne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkrisz13 Posted Március 18, 2011 Share Posted Március 18, 2011 Csak a szokásos...a keresö természetesen használhatatlan, azon csodálkoznék, ha egyszer működne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leandro_ Posted Március 18, 2011 Share Posted Március 18, 2011 Próbáld meg este, vagy kora reggel... kicsit gondolkodhatnátok mielőtt cselekednétek. Azért kapsz serveroldali hibát mert túlterhelt a fórum. Tehát mi a teendő? próbáld olyankor használni amikor kevesebben vannak egyszerre a fórumon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkrisz13 Posted Március 18, 2011 Share Posted Március 18, 2011 Hú, de okos vagy, szerinted hányszor próbáltam hajnal, reggel, dél, este, éccaka.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
becike2222 Posted Március 19, 2011 Share Posted Március 19, 2011 Kereső nekem se megy azt írja reggel 6:30 kor meg tegnap is hogy túlterhelt az oldal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colonel830209 Posted Március 19, 2011 Share Posted Március 19, 2011 Nekem se mukodik a kereso, de amint látom ezzel nem vagyok 1edul. Várom a javulást Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazer Posted Március 19, 2011 Share Posted Március 19, 2011 Én is tegnap délután óta próbálkozok a kereséssel, de semmi. Mindig hiba. Várom a javítást... Nagyon várom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merida Posted Március 19, 2011 Share Posted Március 19, 2011 Jó lenne valami info hogy miért nem működik a kereső, és mikor lesz javítva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage023 Posted Március 19, 2011 Share Posted Március 19, 2011 nálam sem működik a kereső, akármikor próbálom. Reggel, délben vagy éppen este. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pubycsavo Posted Március 19, 2011 Share Posted Március 19, 2011 nem akarok az ismétlés mocsarába gázolni, de légyszi lépjetek valamit a kereséssel kapcsolatban! köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Posted Március 20, 2011 Share Posted Március 20, 2011 Nekem most tökéletesen működik a keresés. Hajrá! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Március 20, 2011 Share Posted Március 20, 2011 Kcsit sokat kihagyott a fórum, de szerintem ezt nem kell említeni, mert nem csak mi vettük észre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nadj91 Posted Március 25, 2011 Share Posted Március 25, 2011 Valaki magyarázza meg már,mi ez a 40-százalék figyelmeztetés,amikor nem menti el ha "megköszönök" valamit!Aztán a kereső sem az igazi nap-mint nap nem működik!!Mit lehetne tenni?... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakec01 Posted Május 14, 2011 Share Posted Május 14, 2011 (edited) Nem vagyok benne biztos hogy hiba de azért leírom. Kaptam pm-et és aki küldte annak a profilját megszerettem volna nézni, de nem lehetséges. Sőt: nem csak az övét bárkiét a felhasználók listájából. Hsz-ból ellehetne jutni odáig (mert úgy van lehetőség a profil megtekintéséhez) de nem fogom fél nap keresni azt, hogy ő hol is szólt hozzá az oldalon. Csak a staff tagokét lehet elérni, gondolom ha gáz van ott egyből lehessen szólni. http://www.pirateclub.hu/index.php?act=Members De a többi felhasználó miért nem elérhető? Személyiségi jogok vagy mi?(lehet hülyén hangzok, de már erre is gondoltam) Esetleg leterhelné az oldalt?, bár azt nem hinném. Ha erre kapnék választ jó lenne. Köszönöm A user név látszódik csak kitakartam Módosította Május 15, 2011 bakec01 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Május 15, 2011 Share Posted Május 15, 2011 A link a felhasználónéven van, ha új lapon megnyitod, eljutsz a profiljára egyből. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merida Posted Május 16, 2011 Share Posted Május 16, 2011 Ezeket legközelebb ide tedd: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6089316 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ritaka Posted Július 5, 2011 Share Posted Július 5, 2011 Sziasztok! az lenne a kérdésem,hogy eddig majdnem minden filmet filsonical töltöttem le, és most kb 4-5 napja nem enged tölteni. Nem vagyok rá előfizető, de lassú letöltést választottam mindig, és sikerült mindig minden filmet letölteni. Mi lehet a probléma? Kérem aki tud segitsen..... köszönöm By:Rita Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merida Posted Július 8, 2011 Share Posted Július 8, 2011 Nem működik a keresés a Film témába! Ha a többi topikba akarok keresni az működik, de a filmbe nem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Fango Posted Július 8, 2011 Share Posted Július 8, 2011 Bárhova megy a linkelés, kivéve fimek-hez és xxx - az oldal túlterhelt... Sorozat, zene OK... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Fango Posted Július 8, 2011 Share Posted Július 8, 2011 Én kivagyok tiltva a filmekből meg az xxx-ből? Mert látom "innen kintről" hogy mások vígan nyitják a témákat, nekem meg ez a kettő topik "túl van terhelve"... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brekegi Posted Július 8, 2011 Share Posted Július 8, 2011 Sajnos a Filmek (DL) továbbra sem elérhető (az oldal túlterhelt...üzenet) sql-adatbázis hiba ? Warning: mysqli_query() [function.mysqli-query]: (HY000/1194): Table 't' is marked as crashed and should be repaired in /var/www/pirateclub/forum/ips_kernel/class_db_mysqli_client.php on line 610 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ A FreeRapidDownloader fliserve-röl tud tölteni és tslán a filesonic-ról is ... (a jDownloader esetleg a filesonicrol..is működik ha megszakad elvileg folytatni is tudja .) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogibear Posted Július 8, 2011 Share Posted Július 8, 2011 Jó lenne már ha a filmes topic is mindenkinek elérhető lenne,mert nem lehet megnyitni,túlterheltséget jelez. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikikeee88 Posted Július 8, 2011 Share Posted Július 8, 2011 Bizony, bizony ! Igaza van az előttem szóloknak ! A filmes topiknál hibát jelez, oda nem lehet belépni, mégis kívülről úgy látni, hogy 1-2 embernek sikerül még témát is nyitni..... Elég rejtélyes ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
3xxx Posted Július 8, 2011 Share Posted Július 8, 2011 Gyerekek elárulom a nagy titkot a film és az xxx senkinek sem jó. Témát pedig úgy lehet nyitni , hogy ha az utolsó feltöltés nevére kattintasz akkor a téma bejön onnan pedig az új téma indítésa gomb és ennyi , így nyílnak az új témák , de amúgy senki sem látja , csak a sok versenymániás feltöltő még így is nyomja. HI - HI én is így nyitottam a témát , de belépni én se tudok senki se tud. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikikeee88 Posted Július 8, 2011 Share Posted Július 8, 2011 Nekem más volt a trükk ! Az aláírásomba lévő filmek közül egyre rákkatintottam, mikor beadta a filmet utána fent rányomtam a filmekre és bent is voltam, látok mindent, és vannak bent jópáran ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
3xxx Posted Július 8, 2011 Share Posted Július 8, 2011 igen , de a te verziód csak a filmeknél működik az xxx-témában még ez se Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts