GigantX Posted Március 6, 2010 Share Posted Március 6, 2010 P**ára gondoltam, de végülis jó: Q30. Becslésem szerint nő? Helyes, Hibás, Lezár 29. Becslésem szerint anyaméh? Hibás. 28. Becslésem szerint futócipő? Hibás. 27. Becslésem szerint cipő? Hibás. 26. Van szaga? Igen. 25. Puha? Igen. 24. Zajforrás? Nem. 23. Teszünk bele valamit? Igen. 22. Becslésem szerint az emberi test? Hibás. 21. Használja a rendőrség? Néha. 20. Becslésem szerint érzelem? Hibás. 19. Különböző színű? Attól függ... 18. Nagyobb, mint egy kocka margarin? Igen. 17. Becslésem szerint könyv? Hibás. 16. Értékes? Igen. 15. Belefér egy borítékba? Nem. 14. Adnád ajándékba? Igen. 13. Segít feladatokat végrehajtani? Igen. 12. Általában színes? Igen. 11. Templomban megtalálható? Igen. 10. Dekoratív? Attól függ... 9. Legtöbben naponta használják? Igen. 8. Lehet hallani? Nem. 7. Ha leejtik, eltörik? Nem. 6. Változtatja a színét? Nem. 5. Fogod használat közben? Attól függ... 4. Komputerrel együtt használatos? Nem. 3. Szórakoztatásra használják? Igen. 2. Használatával információhoz jutunk? Igen. 1. Egyéb-ban besorolva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickey94216 Posted Március 6, 2010 Share Posted Március 6, 2010 Az ürülékre gondoltam, de nem találta ki XD Q30. Becslésem szerint epe? Helyes, Hibás, Lezár 29. Becslésem szerint fing? Hibás. 28. Van pénzbeli értéke? Nem. 27. Becslésem szerint oxigén? Hibás. 26. Van fénye? Nem. 25. Lehet barátokkal együtt használni? Valószínűleg. 24. Piros? Nem. 23. Belefér még valamibe? Valószínűleg. 22. Becslésem szerint Nap? Hibás. 21. Lehet irányítani? Nem. 20. Becslésem szerint érme? Hibás. 19. Általában meleg? Általában. 18. Becslésem szerint szem? Hibás. 17. Boltban kapható? Nem. 16. Elvont fogalom? Nem. 15. Különösebb tudás kell működtetéséhez? Nem. 14. Legtöbben naponta használják? Valószínűleg. 13. Naponta használatos? Általában. 12. Megmozgat valamit? Nem. 11. Szórakoztatásra használják? Nem. 10. Van rajta lyuk? Nem. 9. Meg lehet fogni? Attól függ... 8. Meg lehet hajlítani anélkül, hogy eltörne? Nem. 7. Zenél? Nem. 6. Vizet tárolnak benne? Nem. 5. Befolyásolhat téged? Általában. 4. Árammal működik? Nem. 3. Kapcsolatban van más emberekkel? Valószínűleg. 2. Összefügg a kikapcsolódással? Részben. 1. Egyéb-ban besorolva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÁdióRádió Posted Augusztus 4, 2010 Share Posted Augusztus 4, 2010 Nekem kitalálta a péniszt,csak úgy hogy farok :)De nem az állati farokra gondolt. Nekem kitalálta a péniszt,csak úgy hogy farok :)De nem az állati farokra gondolt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunyi39 Posted Augusztus 11, 2010 Share Posted Augusztus 11, 2010 a térdprotézissal nem bírt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golyszer Posted Augusztus 15, 2010 Share Posted Augusztus 15, 2010 Beszarás...., nagyon jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atillakunszabo Posted Október 24, 2010 Share Posted Október 24, 2010 zöld szemesostoros és falvédő , és egyiket se találta ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horry Posted Október 24, 2010 Share Posted Október 24, 2010 Rasszista játék! De egyébként grat! Tényleg ügyes! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
humorpalanta Posted Január 16, 2011 Share Posted Január 16, 2011 Arra gondoltál villamos. Veszélyes? Azt mondtad, hogy Néha, Azt mondom, hogy Nem. Vizes lesz? Azt mondtad, hogy Igen, Azt mondom, hogy Nem. Folyadékot töltenek bele? Azt mondtad, hogy Igen, Azt mondom, hogy Nem. Utakon közlekedik? Azt mondtad, hogy Nem, Azt mondom, hogy Igen. Na???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
andriska66 Posted Július 31, 2011 Share Posted Július 31, 2011 Ha csak egy kicsivel bonyorultabb dologra gondolsz megbukik.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Július 31, 2011 Share Posted Július 31, 2011 Kitalálta a plutóniumot Nálam bejött ez a játék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viking95 Posted Augusztus 14, 2011 Share Posted Augusztus 14, 2011 az öv kifogott rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
georg1111 Posted Május 2, 2012 Share Posted Május 2, 2012 Ez érdekes: Q17. Becslésem szerint torokmandula? Helyes, Hibás, Lezár 16. Összefügg a kikapcsolódással? Igen. 15. Kerek? Igen. 14. Általában színes? Talán. 13. Tud hangot kibocsátani? Nem. 12. Elevenszülő? Nem. 11. Olyan, mint a cukor? Nem. 10. Éjjel használatos? Néha. 9. Kint tartják? Néha. 8. Bosszantó? Nem. 7. Meg lehet venni? Attól függ... 6. Rovar? Nem. 5. Meg lehet fogni? Igen. 4. Nehéz? Nem. 3. Kemény? Attól függ... 2. Vizes lesz? Talán. Ember készítette? Ismeretlen. 1. Élvezetes? Néha. Ismeretlen-ban besorolva Kíváncsi vagyok hogy valaki kitalálja-e hogy mi lett volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
patriot Posted Május 28, 2012 Share Posted Május 28, 2012 Tényleg rasszista, egy állatra gondoltam, mégpedig a sakálra és ezt dobta ki: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alteran95 Posted Június 10, 2012 Share Posted Június 10, 2012 Ez komoly, a szemre gondoltam és nem találta ki csak negyedszerre. De megkérdezte: Színes:Igen Hangot ad ki: Nem Fel tudod emelni:Nem Mozog:Igen Szaga van: Lényegtelen Idővel megnő:Talán Ehető:Lényegtelen Kemény:Nem Rántva finom:Nem Van rajta írás:Nem Általában 4 sarka van:Nem Ember készítette: Nem Becslésem szerint Cigány: Hibás Színes:Igen Mozog:Igen Kerek:Igen Mozgathat valamit:Nem Becslésem szerint Golyó:Hibás Becslésem szerint Labda:Hibás Örömet szerez az embernek:Igen Színes:Igen Becslésem szerint szem:Helyes Azért jó, mert jókat lehet rajta röhögni, de valamit eltalál elsőre is. Szerintem tök jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ubagus12 Posted Július 2, 2012 Share Posted Július 2, 2012 Ezeket a kérdéseket tette fel nekem: 16. Két lábon áll? Igen. 15. Az égen található? Nem. 14. Általában zöld? Igen. 13. Tud beszélni? Igen. 12. Segít tájékozódni? Nem. 11. Kisebb, mint egy szelet kenyér? Nem. 10. A macskák családjába tartozik? Nem. 9. Boltban kapható? Igen. 8. Barna? Nem. 7. Ehető? Nem. 6. Lehet belőle inni? Nem. 5. Fekete? Nem. 4. Színes? Igen. 3. Örömet szerez az embereknek? Igen. 2. Tud ugrani? Részben. 1. Állat-ban besorolva És kitalálta, hogy a papagájra gondoltam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts