E.Draven Posted Január 16, 2009 Share Posted Január 16, 2009 gondoltam a Cannabis-ra, nem vágta...azt mondta h fű...határeset aztán kékfenyő, gyom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tincsi666 Posted Január 26, 2009 Share Posted Január 26, 2009 lábdobot nemtudta kitalálni a kis okos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brendon13 Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Hát ez LOL Figyeljétek : Q17. Becslésem szerint farok? Helyes, Hibás, Lezár -------------------------------------------------------------------------------- 16. Fogod használat közben? Igen. 15. El lehet postán küldeni? Nem. 14. Különböző színű? Nem. 13. Belefér egy borítékba? Nem. 12. Legtöbben naponta használják? Igen. 11. Általában színes? Nem. 10. Fénylik? Nem. 9. Fürdőszobában található? Általában. 8. Nagyobb mint egy mikrohullámú sütő (kenyértartó)? Nem. 7. Gurul? Nem. 6. Írnak rá? Nem. 5. Egyenes? Igen. 4. Kemény? Igen. 3. Irodában megtalálható? Nem. 2. Elektronikus? Nem. 1. Egyéb-ban besorolva Eltalálta hogy a péniszre gondoltam xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GigantX Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Az enyém viccesebben jött ki: Q18. Becslésem szerint farok? Helyes, Hibás, Lezár 17. Valamit előad? Nem. 16. Fel tudod emelni? Igen. 15. Kint tartják? Nem. 14. Naponta használatos? Igen. 13. Nyilvánosan használják? Néha. 12. Élvezetes? Igen. 11. Nyájban él? Nem. 10. Vadállat? Nem. 9. Fekete-fehér? Nem. 8. Fekete? Néha. 7. Lehet rajta lovagolni? Igen. 6. Szereti az almát? Nem. 5. Vannak lábai? Nem. 4. Afrikából származik? Nem. 3. Idővel megnő? Igen. 2. Hatalmas? Néha. 1. Boltban kapható? Nem. Ismeretlen-ban besorolva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Először a kaktuszra gondoltam és nem kitalálta na de utánna viszont a vadászgörényre és nem találta ki haha túl jártam rajta de ez még 1:1 asszem elleszem vele, köszi hogy megosztottad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 szekérre gondoltam nem találta ki. mondjuk ha azokból a kérdésekből rájött volna... másik almára gondoltam Q15. Szeletelik vagy darabolják? Igen , Nem , Ismeretlen, Lényegtelen, Néha, Talán, Valószínűleg, Kétséges, Általában, Attól függ.., Ritkán, Részben na erre most mit feleljek?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
3skiboy Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Én a segglyuk szóval kifogtam rajta (15. Fel tud vidítani? Igen. ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptjacksparrow Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 hehe, gyémánttal kifogtam rajta IDÉZET Q15. Szeletelik vagy darabolják? Igen , Nem , Ismeretlen, Lényegtelen, Néha, Talán, Valószínűleg, Kétséges, Általában, Attól függ.., Ritkán, Részben na erre most mit feleljek??biggrin.gif ilyet nekem is beadott, de aztán rájöttem, hogy igazából nem választást tesz fel, hanem csak érdekesen van megfogalmazva "Szeletelik és darabolják?; Szeletelik?; Darabolják?", szerintem ezekkel jobban kijönne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty88 Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Légkondi. éppen kitalálta 20.ra. nagyon nagy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keca13 Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Néha elég hülye felfogása van (farokra gondoltam) 29. Becslésem szerint száj? Hibás. 28. Tud hangot kiadni? Igen. (cuppog xD) 27. Van rajta lyuk? Igen. 26. Segít tájékozódni? Nem. 25. Becslésem szerint arc? Hibás. 24. Templomban megtalálható? Igen. (A papnak is van xD) 23. Kint tartják? Attól függ... (Tartják kint is, korhatáros filmekben xD) 22. Nagyobb mint egy mikrohullámú sütő (kenyértartó)? Nem. 21. Szüksége van szeretetre? Igen. 20. Becslésem szerint rottweiler (kutya)? Hibás. 19. Hosszú farka van? Nem. (A faroknak? xD) 18. Használja a rendőrség? Igen. (Zsanett ügy, bár a játék eztis kifogásolná xD) 17. Kicsi? Néha. 16. Filmekben használják? Igen. (no comment xD) 15. Nagy fülei vannak? Nem. 14. Fel tud mászni valahova? Nem. 15. Szereti a napfényt? Ismeretlen. 13. Színes? Nem. 12. Van pénzbeli értéke? Néha. (bár nekem még nem fizettek érte xD) 11. Városban él? Igen. (azonkívül, még faluban, meg mondjuk tanyán xD 10. Van szárnya? Nem. 9. Foltos? Nem. 8. Tud pislogni? Igen. (Ugye értitek? xD) 7. Odúban él? Nem. 6. Hálaadáskor eszik? Nem. (Persze xD) 5. Nagyobb, mint egy kocka margarin? Talán. 4. Élő? Igen. (bocs, ezt nemtudtam xD) 3. Ember készítette? Nem. 2. Nehezebb, mint egy kacsa? Nem. 1. Eszköz? Nem. (de azért fogjuk rá xD) Ismeretlen-ban besorolva Szerk.: ugyanarra: Adnád ajándékba? Azt mondtad, hogy Igen, Azt mondom, hogy Nem.... Hát ne ő mondja már meg bazz' xD szerk.: (ez nemvolt gyenge xD) Q17. Becslésem szerint farok? Helyes, Hibás, Lezár 16. Belefér még valamibe? Igen. 15. Nyilvánosan használják? Néha. 14. Asztalon megtalálható? Nem. 13. Szén-alapú? Nem. 12. Irodában megtalálható? Nem. 11. Nagyobb, mint egy kocka margarin? Igen. 10. Van szőre? Igen. 9. Van szaga? Igen. 8. Rá lehet ülni? Igen. 7. Legtöbben naponta használják? Igen. 6. Hideg az orra? Nem. 5. Szájunkba vesszük? Valószínűleg. 4. Meg lehet szólaltatni? Nem. 3. Összefügg a kikapcsolódással? Igen. 2. Fémből van? Nem. 1. Egyéb-ban besorolva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyke007 Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 vibrátorra gondoltam Q26-nál elvettem magam Q26. Használod otthon? 25. Meg lehet hajlítani anélkül, hogy eltörne? Igen. 24. Élvezetes? Igen. 23. Becslésem szerint selyem? Hibás. 22. Barna? Attól függ... 21. Fehér? Attól függ... 20. Becslésem szerint bikini? Hibás. 19. Fémből van? Nem. 18. Hordható? Igen. 17. Ki lehet nyitni? Nem. 16. Kicsi? Talán. 15. Örömet szerez az embereknek? Igen. 14. Általában színes? Igen. 13. Egy része üvegből készült? Nem. 12. Hasznos? Attól függ... 11. Lehet egynél többször használni? Igen. 10. Használták 100 éve? Talán. 9. Van szaga? Nem. 8. Általában meleg? Nem. 7. El lehet rágni? Kétséges. 6. Föld alatt él? Nem. 5. Általában 4 sarka van? Nem. 4. Meg lehet venni? Igen. 3. Lehet irányítani? Nem. 2. Legtöbben naponta használják? Kétséges. 1. Egyéb-ban besorolva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d E x Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 hát ez lol Q28. Becslésem szerint c*gány? 27. El lehet lopni? Nem. 26. Védelmet nyújt? Igen. 25. Becslésem szerint boxer? Hibás. 24. Van rajta lyuk? Igen. 23. Becslésem szerint shar-pei (kutya)? Hibás. 22. Elhagyott helyeken is lehet használni? Kétséges. 21. Összefügg a kikapcsolódással? Kétséges. 20. Becslésem szerint pit bull? Hibás. 19. Farmon megtalálható? Nem. 18. Kutyafajta? Igen. 17. Becslésem szerint rottweiler (kutya)? Hibás. 16. Veszélyes? Igen. 15. Többszínű? Kétséges. 14. Hosszú farka van? Kétséges. 13. Hosszú az orra? Nem. 12. Általában farmon él? Nem. 11. Nehéz? Igen. 10. Hot dog alakú? Nem. 9. Városban él? Általában. 8. Általában színes? Kétséges. 7. Fehér? Nem. 6. Hálaadáskor eszik? Nem. 5. Barna? Igen. 4. Gyakran használatos? Igen. 3. Örömet szerez az embereknek? Igen. 2. Növényevő? Nem. 1. Állat-ban besorolva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Te hallod.. ezt semmi perverzre nem lehet rávenni. edit: eljátszottam az előttem hozzászóló válaszára: Q30. Becslésem szerint emberi lény? Helyes, Hibás, Lezár 29. Becslésem szerint farkasember? Hibás. 28. Ehető? Nem. 27. Meg lehet venni? Attól függ... 26. Tud karmolni? Attól függ... 25. Növényevő? Ritkán. 24. Rá tudod tenni a fejedre? Kétséges. 23. Kicsi? Lényegtelen. 22. Húsevő? Részben. 21. Van szőre? Általában. 20. Becslésem szerint unikornis? Hibás. 19. Van szarva? Részben. (Le...) 18. Magas? Attól függ... 17. dögevő? Nem. 16. Vadállat? Attól függ... 15. Adnád ajándékba? Nem. 14. Be lehet idomítani? Attól függ... 13. Fajtiszta kutya? Nem. 12. Kint tartják? Attól függ... Hosszú az orra? Ismeretlen. 11. Úszik? Attól függ... 10. Kisebb, mint egy szelet kenyér? Nem. 9. Rovar? Nem. 8. Veszélyes? Attól függ... 7. Kemény héja van? Nem. 6. Van tudata? Igen. 5. Repül? Attól függ... Szereti a napfényt? Ismeretlen. 4. Állatkertben megtalálható? Nem. 3. Erdőben él? Néha. 2. Hosszú farka van? Attól függ... 1. Állat-ban besorolva ezután rákattintok: Arra gondoltál c**ány. Erdőben él? Azt mondtad, hogy Néha, Azt mondom, hogy Nem. Szereti a napfényt? Azt mondom, hogy Valószínűleg. Veszélyes? Azt mondtad, hogy Attól függ.., Azt mondom, hogy Igen. Hosszú az orra? Azt mondom, hogy Nem. Vadállat? Azt mondtad, hogy Attól függ.., Azt mondom, hogy Igen. dögevő? Azt mondtad, hogy Nem, Azt mondom, hogy Igen. Magas? Azt mondtad, hogy Attól függ.., Azt mondom, hogy Igen. Van szarva? Azt mondtad, hogy Részben, Azt mondom, hogy Nem. Tud karmolni? Azt mondtad, hogy Attól függ.., Azt mondom, hogy Igen. Ellentmondás észlelése A játék véleményei annak sajátjai és a játékkal játszó emberek által megadott adatokon alapulnak. Nem számít, ha a válaszaink ellentmondóak, mivel id?vel a játék meg fogja változtatni válaszait, hogy tükrözzék az általános tudást. Ha úgy érzed, hogy a játék hibás, akkor a hiba kijavításának egyetlen módja egy új játék indítása. Hasonló tárgyak farkasember, emberi lény, jeti, kardfogú tigris, lelkitárs, unikornis, házimacska, tazmániai tigris, Mickey Egér, híresség, hangyász, én. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_90 Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Hááát, ez nem semmi.Kitalálta a kalickát, meg a mosógépet... majd még nyúzom egy kicsit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpe Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Nekem a tv-t kitalálta! De a körömcsipesz nem jött össze neki! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vfts96 Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 elég okos de nekem sikerült rajta kifogni a karácsonyfával xd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamikaZeFan Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 majdnem sikerült megszivatni de utolsó elötti kérdésböl kitalállta ez nagyon lol háhá a pálinkát nem talállta ki a füstölt csülköt sem talállta ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricsike012 Posted Január 17, 2010 Share Posted Január 17, 2010 Na ez mindent ver: :lol: :lol: Q17. Becslésem szerint húgycső? Helyes, Hibás, Lezár 16. Szőrös? Igen. 15. Farmon megtalálható? Nem. 14. Kicsi? Igen. 13. Osztályteremben megtalálható? Igen. 12. Emberi testen hordják? Igen. 11. Kúp alakú? Nem. 10. Ágyon használják? Igen. 9. Fel tud mászni valahova? Nem. 8. Jó az illata? Valószínűleg. 7. Emberi működtetésű? Igen. 6. A Földközi-tengerből származik? Nem. 5. Fel tud vidítani? Igen. 4. Meg lehet hajlítani anélkül, hogy eltörne? Igen. 3. Fogod használat közben? Igen. 2. Általában 4 sarka van? Nem. 1. Egyéb-ban besorolva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamOwner Posted Január 20, 2010 Share Posted Január 20, 2010 Rakétavető Te nyertél! Amire gondoltál nincs benne a tudásbázisomban. HEHE Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doogka Posted Január 21, 2010 Share Posted Január 21, 2010 Na ez a legnagyobb: Q14. Zöld vagy fekete? Igen , Nem , Ismeretlen, Lényegtelen, Néha, Talán, Valószínűleg, Kétséges, Általában, Attól függ.., Ritkán, Részben WTF? Erre hogy válaszoljon az ember??? XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardramx Posted Január 22, 2010 Share Posted Január 22, 2010 uristen hajtókarcsapágyat kitalálja és kotont nem?? ez rohadt jó : DD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpista15 Posted Január 27, 2010 Share Posted Január 27, 2010 17. Becslésem szerint kézigránát? Hibás. 16. Kapcsolatban van más emberekkel? Nem. 15. Nagyobb, mint egy kocka margarin? Igen. 14. Belefér egy tárcába? Nem. 13. Mosható? Nem. 12. Ropogós? Nem. 11. Lehet barátokkal együtt használni? Nem. 10. Meg lehet enni? Nem. 9. Kerek? Igen. 8. Puha? Nem. 7. Fákon megtalálható? Nem. 6. Ázsiából származik? Nem. 5. Vannak levelei? Nem. 4. Kicsi? Igen. 3. Jó az illata? Nem. 2. Használod otthon? Nem. 1. Növény-ban besorolva Ez nagyon kemény amúgy kaktuszra gondoltam. Köszi szépen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendie Posted Január 29, 2010 Share Posted Január 29, 2010 elég profi a cucc, 30-ra kitalálta a szavamat Azt hittem, hogy a dns-sel kifogok rajta . és nem!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Január 30, 2010 Share Posted Január 30, 2010 Ügyes. Mondjuk a mixolíd skálát nem tudta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowcat Posted Február 4, 2010 Share Posted Február 4, 2010 Még a sötétség is megszivatta Sőt, még a hollót se tudta :PP Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dapro13 Posted Február 5, 2010 Share Posted Február 5, 2010 Q17. Becslésem szerint esőkabát? Helyes, Hibás, Lezár 16. Nyilvánosan használják? Igen. 15. Könnyen összehajtható? Lényegtelen. 14. Kint tartják? Igen. 13. Használták 100 éve? Nem. 12. Gyakran kell tisztítani? Igen. 11. Meg lehet hajlítani anélkül, hogy eltörne? Igen. 10. Színes? Igen. 9. Használatával információhoz jutunk? Nem. 8. Kerek? Igen. 7. Mozog? Nem. 6. Dudorokkal teli a bőre? Igen. 5. Örömet szerez az embereknek? Igen. 4. Felforrósodik? Nem. 3. Nehezebb, mint egy kacsa? Igen. 2. Irodában megtalálható? Nem. 26. Becslésem szerint videomagnó? Hibás. 25. Mérete változik? Igen. ezt hogy?xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÁdióRádió Posted Február 9, 2010 Share Posted Február 9, 2010 Jézusom Macskára gondoltam: Q17. Becslésem szerint házimacska? Helyes, Hibás, Lezár 16. Született róla dal? Talán. 15. Nyáladzik? Néha. 14. Hasznos? Igen. 13. Lehet vele játékokat játszani? Igen. 12. Általában színes? Nem. 11. Ehető? Nem. 10. Fehér? Néha. 9. Lehet ketrecben tartani? Igen. 8. Házikedvenc? Igen. 7. Templomban megtalálható? Nem. 6. Élő? Igen. 5. Vannak fogai? Igen. 4. Értékes? Nem. 3. Melegvérű? Talán. 2. Nehéz? Nem. 1. Állat-ban besorolva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spájz Posted Február 10, 2010 Share Posted Február 10, 2010 Nemér nekem kitalálta az oroszlánt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÁdióRádió Posted Március 4, 2010 Share Posted Március 4, 2010 Csak úgy kattingattam... Q17. Becslésem szerint valami? Helyes, Hibás, Lezár 16. Barna? Igen. 15. Hosszú farka van? Igen. 14. Munka közben használod? Igen. 13. Fémből van? Igen. 12. Rá tudod tenni a fejedre? Igen. 11. Hajlítható? Igen. 10. Vadászatkor használják? Igen. 9. Vannak lábai? Igen. 8. Vizes alapú? Igen. 7. Növényevő? Igen. 6. Tojásokat tojik? Igen. 5. Az űrben van? Igen. 4. Általában színes? Igen. 3. Képes mutatványra? Igen. 2. Nehéz? Igen. 1. Állat-ban besorolva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÁdióRádió Posted Március 4, 2010 Share Posted Március 4, 2010 Ezjó Q19. Becslésem szerint minden? Helyes, Hibás, Lezár 18. Az űrben található? Igen. 17. Becslésem szerint csípős paprika (banán paprika)? Hibás. 16. Barna? Igen. 15. Összefügg a kikapcsolódással? Igen. 14. Fémből van? Igen. 13. Hajlítható? Igen. 12. Ég? Igen. 11. Nagyobb, mint egy kocka margarin? Igen. 10. Ausztráliából származik? Igen. 9. Állatkertben megtalálható? Igen. 8. Leveles zöldség? Igen. 7. Zöld vagy fekete? Igen. 6. Mással való beszélésnél használják? Igen. 5. Sárga? Igen. 4. Használható ételízesítéshez? Igen. 3. Kerek? Igen. 2. Salátába teszik? Igen. 1. Növény-ban besorolva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts