replica Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 Véleményt szeretnék kérni a fent említett vinyóról. 500Gb-os változatát tudnám 25 ért sz tem megéri de gondltam megkérdezlek titeket is hogy mit hallottatok róla! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted Április 6, 2008 Share Posted Április 6, 2008 Szerintem nagyon jó maga a márka meg persze maga a vinyó én innen venném meg a helyedbe kicsivel olcsóbb. http://ipon.hu/?product_id=20455 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv-henger Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 23 ezeréret lazán megéri ilyet én is rendelek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 Érdekes,hogy felment az ára 1-2hónapja 22.800ft -ért vettem ugyan ebben a boltban. Amúgy a tapasztalatok az,hogy elég jó. Igaz csak USB.2.0-van rajta de egész gyors ehez képest és csendes is.Egy baj van vele talán,hogy melegszik 46fokra is felmegy állandó terhelés alatt.A belső winyóm soha nem megy 38fok fölé ha folyamatosan terhelem akkor se.Pedig nincs is ventilátor a gépbe a winyónál pont. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
replica Posted Június 2, 2008 Author Share Posted Június 2, 2008 Nekem ez a fajta vinyómon csak filmek vannak. És ugye filmet nem mindig néz az ember ezálltal akkor nem használja a gép sem Amúgy én is megvagyok vele elégedve csak ne ilyen borítást kapott volna mert az ujjlenyomatokat szépen szedegeti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 Nálam is így van van rajta 105GB-t sorozat mivel sorozat mániákus vagyok Meg olyan zenék ami csak a gyűjteménybe van,de nem hallgatom minden nap.Egyértelmű,hogy arra nem való,hogy rendszert tegyen rá az ember vagy programokat,játékokat amit mindig erről futtatsz mert melegszik nagyon állandó terhelés alatt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts