carlos maru Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 Jézus nagyon gondterhelten összehívja az apostolokat, hogy tartsanak egy gyűlest, a vilagszerte jellemző igen magas drogfogyasztas miatt. Hosszas megbeszélés utan arra jutnak, hogy jobban meg kell ismerniük a problémát. Ki kell probálniuk a drogokat magukon es akkor eldönthetik, hogy hogyan küzdhetnek ellene. Azt is elhatarozzák, hogy néhányan közülük visszatérnek a földre es beszereznek különféle drogokat. Két nappal később a tanítványok kezdenek visszaérkezni. Jézus az ajtónál várakozik: - Ki az? - Pál vagyok. Jézus kinyitja az ajtót. - Mit hoztál, Pál? - Hasist Marokkóból. - Nagyon jó, gyere be. - Ki az? - Márk vagyok. Jézus kinyitja az ajtót. - Mit hoztal, Márk? - Marihuánát Kolumbiából. - Nagyon jó, gyere be. - Ki az? - Máté vagyok. Jézus kinyitja az ajtót. - Mit hoztál, Máté? - Kokaint Boliviából. - Nagyon jó, gyere be. - Ki az? - Lukács vagyok. Jézus kinyitja az ajtót. - Mit hoztál, Lukács? - Speedet Amszterdamból. - Nagyon jó, gyere be. - Ki az? - Judás vagyok. Jézus kinyitja az ajtót. - Mit hoztál, Judás? - Az FBI-t - Ti rohadékok, kezeket a tarkóra, mindenki a falhoz!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapika Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 FBI-t Naggyonn nagy! Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roniii Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 ez nagyonnagy! már halottam valahol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimbambu Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 réééégi de nagyon jo :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 WÁÁÁÁÁ Beteg de király!! AZ FBI-T!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlos maru Posted Február 18, 2008 Author Share Posted Február 18, 2008 Örülök, hogy tetszett nektek is! Ha lesz még akkor írok nektek! --------------------------------------------- I’m Forever Blowing Bubbles I'm forever blowing bubbles, Pretty bubbles in the air, They fly so high, Nearly reach the sky, And like my dreams, They fade and die, Fortunes always hiding, I looked everywhere, I'm forever blowing bubbles, Pretty bubbles in the air UNITED!!!! UNITED!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts