14Iverson14 Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 A kérdés egyértelmű. Várom a válaszokat. Én soha be nem kapnám a számba a madárpókot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodamester Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 úúúúh ez jókérdés, érdekes válaszok lesznek de nekem most nem jut eszembe semmi jade, egy igen: semmi pénzért nem enném meg a karalábét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazpeti Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 soha sem fogok cigizni és soha sem fogok embert ölni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 hát kb 1000 dolog van amit nem tennék meg . nem ennék kakit ,nem lennék meleg, nem csókolnám meg a csúnya lányaokat a suliban meg még bla bla bla.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard90 Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 Húúú valamelyik nap pont erről beszéltünk a suliban Inkább le se írom.... a végén még elmenne az étvágyatok :D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 Noshát ha látta valaki a Dirty Sanchez - A film -et...na onnan tudnám sorolni miket NEM csinálnék meg Vannak elég gyomorforgató dolgok is..úgyhogy inkább nem írom le Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$SmOkeR$ Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 Semmi pénzért nem töltenék el 1 éjszakát Ugly Bettyvel xD ja meg az ilyen hájtól csepegő csajokkal nem az kategoriám:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
14Iverson14 Posted Február 19, 2008 Author Share Posted Február 19, 2008 Nagyon jókat írtok. Ezeket én sem tenném meg:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Február 19, 2008 Share Posted Február 19, 2008 Semmi pénzért nem lennék öngyilkos :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Február 19, 2008 Share Posted Február 19, 2008 die nadelé a legjobb és ez igy van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodamester Posted Február 19, 2008 Share Posted Február 19, 2008 nekem a legjobban az tetszett hogy: nem ennék kakit wáááháháhá :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
financ Posted Február 19, 2008 Share Posted Február 19, 2008 Elég sok mident, de pl nem lennék meleg :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Nyakesz Posted Február 19, 2008 Share Posted Február 19, 2008 Most undorítót mondok aki érzékeny ne olvassa tovább: Soha nem enném meg azt amit más kihányt Nah nekem ez über sok lennne XD ILYET SOHA! Biztos van még sokminden, de most ez jutott eszembe mert mi is ezt témáztuk kb 1 hete bye Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Február 19, 2008 Share Posted Február 19, 2008 Hát nemtudom, én jó sok pénzért sokmindenre hajlandó lennék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
birkaoldschool Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 Soha nem mennék el Tokijó Hotel koncertre! (legfeljebb gépfegyverrel) :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roniii Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 nem szeretkeznéksemmilyen állatal semmi pénzért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 Hogy én mit nem tennék meg semmi pénzért? Huh, nehéz kérdés. A lényeg az, hogy senkinek ne essen semmi baja. Ezen kívűl pedig már a helyzet adja, hogy megtenném-e. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 semmi pénzért,nem drogoznék,nem mennék tokio hotel koncert-re,nem ölnék embert,nem vennék eredeti zenei cd-ket ,s nem csokolnám meg a konektort Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 EZ egy roppant érdeks kérdés. SOkat írtatok érdekes dolgokat... pl. nem ölnék emebrt. Igen? És ha megtámad, de kéznél van egy puska? Úgyhogy ez szerint kamu.. ha rákényszerül az ember, igazi vadállattá válhat. Én nem tudom mit nem tennék meg soha semmilyen körülmények között... ja. Talán két dolgot. Soha nem ölném meg hozzátartozóim illetve ha nem döfik belém, akkor én inkább éhenveszek, de drogozni soha nem fogok. Talán ez a kettő összesen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 Hát nemtudom, én jó sok pénzért sokmindenre hajlandó lennék Hát ne tedd! Ponthogy pénzért ne csinálj semmit! Ez nem a Rettegés FOka tömegbutító műsor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 Hát sok minden eszembe jutott, egy két nyomdafestéket tűrő: Nem tetováltatnám magam. Nem szexelnék velem azonos neművel. Nem ölném meg sem magam, sem mást! stb stb stb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 Pénzzel semmire nem tudnának engem kényszeríteni, amit magamtól nem teszek meg. Ez a tevékenységi lista pedig igen széleskörű, de a lényegesebbek ezek: gyilkosságra nem lennék képes, inni, cigizni, drogozni úgyszint', amit nem szeretek, megetetni nem lehetne velem, etc... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 SOkat írtatok érdekes dolgokat... pl. nem ölnék embert. Igen? És ha megtámad, de kéznél van egy puska? Úgyhogy ez szerint kamu.. ha rákényszerül az ember, igazi vadállattá válhat. Így van! Nem lehet tudni mikre rá nem kényszerül az ember..az élet milyen próbáknak veti alá.. :/ (Fűrész 1... ) Helyzettől függő,hogy mit tennél és mit nem..ha a helyzet úgy hozná talán metennéd..bár most azt mondod,hogy soha.. :/ (általánosságban mondtam..nem személyreszólóan ) Üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 gyorfypeti Ilyen bagatel dolgokat Nem tudom szerintem ha leraknék eléd egy millát azért csak elszívnál egy cigit meg meginnál egy felest Monnyuk én akkoris ha nem fizetnek érte :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 kutyaszarevés... :S meg persze semmien más állati és emberi eredetű ürüléket nemfogyasztanák el. a homózást is inkább kihagyom akármekkora pénzt is ajánlanának és semmi pénzért nemálnék oda a zenegép mellé és állnék ott amíg a kiválasztott tokihotel szám lemegy. xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Február 29, 2008 Share Posted Február 29, 2008 a gyilkosság az egyetlen dolog amit nem tennék meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revo Posted Március 4, 2008 Share Posted Március 4, 2008 hát. semmiféle szexuális kapcsolatot nem teremtenék azonos nemű illetve öreg emberrel/se állattal és másegyéb dolgok. valamint. nemfolytatom. Undorító dolgokat neeeem. xxxd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebana Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 közeli hozzátartozók "végleges bántása" és öncsonkítás. amúgy bármi jöhet XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 az életbenmaradásért nem követnék el kannibalizmust. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Móka Posted Március 6, 2008 Share Posted Március 6, 2008 Nem is tudom...Jó a kérdés. Szerintem a legbiztosabb amit nem csinálnék: soha semmi pénzért nem csinálnám állatokkal...Azt hiszem ez az Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts