ps2fanok Posted Április 25, 2008 Author Share Posted Április 25, 2008 Én is a vázára voksolok kösz,végre valaki mellettem áll Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__bagoly Posted Április 26, 2008 Share Posted Április 26, 2008 ' timestamp='1204991585' post='1342455852'] és ezen? 18+ http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/01_22_47.jpg ui: én se tudom h mi lehet ez Szerintem egy kiszedett, és kissé megtaposott marhaszem a látóideggel együtt + rádobtak még egy orbitot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fanok Posted Április 27, 2008 Author Share Posted Április 27, 2008 hahaha,csak azért nem harakszok rád,mert vicces volt,és mert a gumiszobába vagyunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fanok Posted Április 27, 2008 Author Share Posted Április 27, 2008 na erre mondjátok,hogy nem váza! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__bagoly Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 hahaha,csak azért nem harakszok rád,mert vicces volt,és mert a gumiszobába vagyunk Ez most nekem szólt? Nem értem mért kéne rám haragudnod! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fanok Posted Május 20, 2008 Author Share Posted Május 20, 2008 jajj,bocs,valamit rosszul csináltam...=( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 na erre mondjátok,hogy nem váza! Hát ez szerintem nem váza. Vagy ha az akkor nagyon ronda. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remus Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 Szerintem egy kiszedett, és kissé megtaposott marhaszem a látóideggel együtt + rádobtak még egy orbitot. Ez a fűrész című filmből egy kép, amikor a Jigsawot boncolják, miveszik a gyomrát, és abba van egy fehér tök, abba pedig egy kazetta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazi Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 na erre mondjátok,hogy nem váza! Továbbra is állítom, hogy tanklöveg, vagy ágyúlöveg hüvelye.(persze lehet, sima puska lőszer hüvely is, a méretek nem látszanak) Kicsit feldíszítve persze, amit vázaként is lehet használni. (Egyik hivatásos katona haverom "csináltatott" hasonlót másik haveromnak, mittudom én már milyen alkalomból. Az azért másként gravírozva.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
==>Scooter<== Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 ez egy afféla váza lehet nem ???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Továbbra is állítom, hogy tanklöveg, vagy ágyúlöveg hüvelye.(persze lehet, sima puska lőszer hüvely is, a méretek nem látszanak) Kicsit feldíszítve persze, amit vázaként is lehet használni. (Egyik hivatásos katona haverom "csináltatott" hasonlót másik haveromnak, mittudom én már milyen alkalomból. Az azért másként gravírozva.) Nem hinném hogy ágyú töltényhüvely, mert a teteje furcsán szétáll, ez pedig nem jellemző a hüvelyekre. Ezt erősíti az alján lévő vályat is, amit nem használtak a nagyobb űrméretű töltényeknél. Egyébjként jó lenne valami viszonyítási tárny, vagy egy méretarány mert ez így elég nehéz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remus Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Sztem lépjünk tovább... aki berakta a képet mondja meg, hogy miez és lezártuk ezt a véget nem érő találgatást... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
birozsoltne Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 kár, hogy nem jelentkezik a kép felrakója, engem is érdekelne, hogy mi ez, ha nem váza? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xt395 Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 autó hidraulika Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
depechemode Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 jézus!! bocs fiúk csak teljesen elfelejtettem a topicot!! mérges is vagyok magamra!! amúgy ez egy ólommal töltött töltényhüvely volt.. súlynak használták Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
depechemode Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 következő feladvány.. 1. 2. ui: mostmár jobban fogok figyelni.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 1, valami moddolt kuka 2, Egy nem túl elegáns falifogas, amiről letörtek a kampók sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
depechemode Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 sajnos egyik sem talált!.. tovább.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 Az első szeritnem egy gázmasztartó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
depechemode Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 héééééééééééé az első talált Malarki!!! de vajon mi lehet a második????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 Egy ilyen asztali tolltartó, abból az időből, amikor libatollat használtak. Szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
depechemode Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 talált Rathel és Malarki!!!! Ti jöttök ha van valami.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
depechemode Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 pontosabban.. 1. II. világháborús német katonai gázálarctartó 2. Régi tinta- és tolltartó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
depechemode Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 akkor itt a következő! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviii Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 valami számoló-, pénztárgép, vagy mi! suliba is vannak hasonlók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
depechemode Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 ja régi számológép... úgy látom könnyű volt.. Akkor jöjjenek a megfejtők! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 Itt az enyém: Nem könnyű. Azt elárulom segítség képpen hogy a II. vh-val kapcsolatos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
depechemode Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 a tetején valami rúd haladhatott át.. mintha egy tanknak a fedél "zsanér"-ja lenne.. vagy valami lánctalp darab.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fanok Posted Június 12, 2008 Author Share Posted Június 12, 2008 lehet benne igazság... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 a tetején valami rúd haladhatott át.. mintha egy tanknak a fedél "zsanér"-ja lenne.. vagy valami lánctalp darab.. Kérdezed vagy mondod? (mond ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts