Kr@sstheon1y Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 Milyen általában ezeknek a telóknak a megbízhatósága?Nagybátyám akar venni egy érintőképernyőset. (CECT márkájú) Bár neki igazából nem a kinézet hanem a Dual Sim miatt kell. Milyen tapasztalatok vannak ezzel kapcsolatban? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilzzone Posted Július 14, 2009 Share Posted Július 14, 2009 Nekem volt egy, asszem kb 6 hónapig. Gondom nem volt vele soha, mindíg megtette amit kellett. Nem fagyott.. nem volt lassú vagy akármi... Ja és itt a márka az.. hogymondjam.. nem számít. Szóval ha ő úgy találja hogy egyszerre két számról kell hogy elérhető legyen, és talál egyet ami két simes és olcsó meg minden, szerintem megveheti nyugodtan, nemhiszem hogy kevesebb ideig fog tartani mint egy normál teló. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
noname94 Posted Augusztus 18, 2009 Share Posted Augusztus 18, 2009 Sziasztok! Nekem is van egy kínai Dual sim mobilom! Most vettem! Nagyábol ezt tudja: - Dual sim, Független - MP3,-MP4,-JPG,-GIF,-Waw,-Midi... - Érintőképernyő,cerka a telefonba rejtve! - Kamera(1.3MP hang nélkül) , Fényképező (legnagyobb felb.:640x480) - Angol menüs - 160MB Belső memória Ami járt hozzá: - 1x Headset - 2x 1200mah akkumulátor - 1x érintőceruza a telefonba rejtve - 1xtelefontartó - 1x Töltő - 1x Adatkábel - 256Mb Micro SD(akksi alatt van a helye) és végül képek: 11.990Ft volt használtan, de olyan mint egy új! kb ennyi. Nekem tetszik... Üdv és egy kérdés: ha rádugom gépre vannak rajta már a telefon által létrehozott mappák minden típusu fájlnak! pár amit nem tudom mi lehet: LYRIC PB TMP MJP számomra ismeretlenek ezen kívűl vannak ismertek is: JPG MP4 MP3 Üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ufesa5 Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 Hali, én csak annyit kérdezek hogy van-e valakinek olyan programja amivel lehet magyarosítani a kínai telefonokat! Aki tud valamit írjon! Jah és ne olyan linket tegyetek be ami egy fizetős lapra megy rá. www.solomobi.com űhttp://www.made-in-china.com/products-search/hot-china-products/WiFi_Phone.html - itt nézhettek elég sokfélét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
noname94 Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 Helo nekem pl. azt mondták hogy valami BOX is kell hozzá ami kb 50ezer Ft. De nem tudom. pl: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?p=934848#934848 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Augusztus 19, 2009 Share Posted Augusztus 19, 2009 http://www.universalbox.com/?page=products A boxok "normális" telókhoz vannak, nem az ilyen gagyibb utánzataikhoz. Ezekhez nincs support sem, firmware-t nem találsz úgyse, satöbbi. Ja igen, a kábeleket is külön kéne megvenni, és gondolom ezekhez nincs rj45 végű cucc. Lehet persze csinálni, de ahoz kéne az usb kábelüknek a kapcsolási rajza is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilzzone Posted Augusztus 25, 2009 Share Posted Augusztus 25, 2009 Kell hozzájuk box. Az már más tészta hogy nagyrészt magadnak kell hozzá barkácsolni kábelt. Ja és emberek, tanulmányozom ezeket a telókat, és most látom, az újabbakon már nem az a megszokott, unalmas, semmire se jó rendszer van, kijött valami új firmware, amit legfőképp az omnia widgetes-több asztalos rendszeréhez lehet hasonlítani, tehát teljesen mindent testre tudsz szabni a telón, plusz betettek mindenféle áttűnési effektet is és így már egészen használhatónak tűnnek! Régen is volt már kínai telóm, de eladtam mert annyira sokat nem tudtam vele kezdeni, mert nagyon alap volt rajta a szoftver, meguntam. Most megint szeretnék egyet )) Videó az új felületről: youtube.com/watch?v=qezggLUgWsI Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ufesa5 Posted Augusztus 26, 2009 Share Posted Augusztus 26, 2009 Észre vehető hogy fejlesztik a szoftvereket, de elég lassan. Meg sok telefonra ugyan olyan szoftvert tesznek fel az a baj. Álltalába csak 1-2 fajta szoftvert csinálnak és azt rakják különféle telefonokra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Szeptember 7, 2009 Share Posted Szeptember 7, 2009 Hali mindenkinek! Nemrégiben vettem egy SciPhone i68+ készüléket, és ígértem hogy írok róla egy beszámolót hogy milyen... Hát képek helyett beszéljenek inkább a szavak a szavakkal együtt meg ez a 3db videó, mit készítettem és közzétettem Nektek YouTube-on Part 1. name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"> Part 2. name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"> Part 3. (ami a 2.-ból kimaradt) name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"> Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tole_dano Posted Szeptember 11, 2009 Share Posted Szeptember 11, 2009 sziasztok Valaki nemtudja hogy ha a dhgate.com-ról rendelek akkor ott hogyan működik a postaköltség és ha innét rendelek meg lesz a termék adóztatva ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Szeptember 11, 2009 Share Posted Szeptember 11, 2009 Szerinted a helpdesk mire jó? Ha esetleg nem találod meg a választ, akkor írsz nekik/ az illetékeseknek, és megkérdezed -.- http://help.dhgate.com/help/buyerhelpen.php Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Szeptember 12, 2009 Share Posted Szeptember 12, 2009 Melyik éri meg legjobban? Milyen árban vannak? Gondolkozok egy kínai mobilon, de nem tudom, melyik éri meg és milyen árban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Szeptember 12, 2009 Share Posted Szeptember 12, 2009 Robinho11: Ez elég sok mindentől függ.. 1. Hogy hol veszed. 2. Milyen paraméterekkel / milyen tudással. 3. Milyen gyártótól. A TV-s Dual SIM mobilok 30 fölött mozognak, a sima klónok 30 alatt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mejko Posted Szeptember 17, 2009 Share Posted Szeptember 17, 2009 Sziasztok! Van ezekhez a telókhoz egy-két progi amivel lehet állítani a nyelvet stb! Akát egy új nyelvet is tudunk a telefonokba tenni és az ikonokat is módosíthatjuk! A program neve: China Mobile Language Editor! Ha valaki talál linket hozzá vagy megvan neki a progi vagy hasonló akkor kérem írja meg! http://rapidshare.com/files/127427805/china-mobile-language-editor.rar Én a következő honlapot ajánlom még! Itt van választék és egy rövid bemutató videó is segíti a választást! www.rihey.cc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dilex Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 I68 hoz egy pár cucc, hátha jól jön valakinek.. http://addat.hu/575dc552/Sciphone_i68_.rar.html Pár game, progik... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demo Posted Március 1, 2010 Share Posted Március 1, 2010 üdv! I9-hez és KA08 hoz kellene nekem magyarosító progi.Flash kábel van hozzá.Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alilla Posted Március 9, 2010 Share Posted Március 9, 2010 Tudna nekem valaki segíteni, hogyan töltsek le erről az oldalról? Sok mindent sikerült már megfejtenem, de ezzel nem boldogulok http://itunes.apple.com/de/app/hanoi/id285808569?mt=8 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
monsta Posted Szeptember 9, 2010 Share Posted Szeptember 9, 2010 Üdv.! Egy keleti klónnal kapcsolatban érdeklődnék, nevezetesen, hogy az i9+++ használható-e GPS-ként? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hegylako01 Posted Szeptember 25, 2010 Share Posted Szeptember 25, 2010 nem!! Ne dőlj be a vaterás szövegnek. Van benne egy integrált googlemap, amihez kell net. Általában ezt jelenti, ha oda írják, hogy GPS. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyui Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Én is nemrég vettem egy kínai gyártású telót. Most próbálom megtanulni. Csak a játékok nem akarnak futni sehogy se rajta. Nem tud esetleg valamelyikőtök segíteni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Október 4, 2011 Share Posted Október 4, 2011 Nemrégiben szert tettem egy Nokia N8 klón telefonra. Akit érdekel csináltam róla egy kis házi videó tesztet http://www.youtube.com/watch?v=97V8G25Q9zo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts