ch3f Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 de van értelme vannak "jobb" kinai mobilok azér. többje dual sim nagy kijelzö érintöképernyös, kamera átlagos bla bla. tvs meg ilyenek. mégis olcso. hasznalod egy évig és viszlát, utána ugyis vennél már másikat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Mindegyikbe ugyan azt a nagy, "szép" érintőképernyőt pakolják...... az már más, hogy ezek nem sokáig üzemelnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 persze hogy nem. de 20 ezerért nem kellene pl nokia vagy apple minöséget elvárni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Egyik haverom kapott egy tökéletesnek látszó Nokia N95 klónt ami 100 Euróba került.Ez eddig mind szép és jó de abszolút nem olvas semmilyen SIM kártyát (állítólag függetlenítve van).Ha beleteszünk egyet akkor a készülék mindig újraindítja magát.Ilyenkor mit célszerű tenni? (A haverom tiszta ideg...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 lol hát az gáz, ide már hozzáértö kellene Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted November 20, 2008 Author Share Posted November 20, 2008 Kr@sstheon1y, szerezzétek be a telefon firmware fájljait, és flasheljétek újra. Vagy vegyétek fel a kapcsolatot az eladóval, általában ők tudnak segíteni, és beszélnek angolul is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Nah itt a gond. Semmilyen támogatottság nincs ezekhez. Neten semmilyen fájlok róla stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lajbi101 Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Na neeeeeeee. egyediek és többé kevésbé jol is néznek ki de egy nagyon nagy probléma van velük..... Kinai..... Gyerekek vegyétek a gagyit én meg maradok se-nél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted November 20, 2008 Author Share Posted November 20, 2008 Neten semmilyen fájlok róla stb. Van az, csak jó helyen kell keresni! No meg persze kitartóan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Hát én akkor se bízok ezekben. Túl szép, hogy igaz legyen. Rendes telefon 100 fölött a kínai hamis meg 30? Nem lenne rossz, ha a minőség is olyan jó lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Van az, csak jó helyen kell keresni! No meg persze kitartóan. Akkó segítsél! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted November 23, 2008 Author Share Posted November 23, 2008 Az a baj nekem nincs ilyen készülékem, így nem is tudok hol elindulni, de a gyártók oldalán kell keresgélni főként, meg olyan oldalakon, amelyek ezekkel a telókkal foglalkoznak. Ismerősöm talált már rá firmware-t, csak neki drivergondjai akadtak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 iOrange-t hol lehet kapni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Hát én akkor se bízok ezekben. Túl szép, hogy igaz legyen. Rendes telefon 100 fölött a kínai hamis meg 30? Nem lenne rossz, ha a minőség is olyan jó lenne. Minőséggel annyira nincs baj /szerintem/ csak a tudással Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 egyébként ironikus kissé, hogy habár elég vacak dolgokat művel egyik-másik ilyen kínai telefon, de bizonyos funkciókban könyörtelenül alázzák a nagy gyártók készülékeit...épp a napokban olvastam egy darabról, aminek olyan hangminősége van, hogy lepipálja az etalonnak számító Serenata-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 na ja.kár hogy egyik se bírja fél évnél tovább közülük mondjuk 20k-ért okés XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajani Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Hát én akkor se bízok ezekben. Túl szép, hogy igaz legyen. Rendes telefon 100 fölött a kínai hamis meg 30? Nem lenne rossz, ha a minőség is olyan jó lenne. Sajnos szerintem is (túl olcsó ahhoz h tényleg jó legyen :S :S ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 na ja.kár hogy egyik se bírja fél évnél tovább közülük mondjuk 20k-ért okés XD Most miért mondod?! Ismerősömnek lassan 1éve van klón telefonja és eddig semmi baja nem volt vele. Egyedül a töltője halt meg a telefonnak 1 hónap után, de azt kicserélték neki és azóta azzal is minden rendben. Én azt mondom hogy nem kell általánosítani, mert nem minden kínai utánzat sz@r! Vannak tényleg gagyik, de vannak nagyon jók is, amik egyes esetekben még a gyárit is odaverik (ahogy sbxslade írta)! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spydertuning Posted Február 21, 2009 Share Posted Február 21, 2009 Hello! Nekem volna egy n95-ös nokia clone-om,de sajnos nem működik hozzá a pc suit,és nem tudom rákötni a számítógépre.Tudna vki segíteni,hogy hol találok hozzá software-t?Esetleg vmi trükk,hogy hogyan kell rá tölteni.A választ előre is nagyon szépen köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacskósleves Posted Február 22, 2009 Share Posted Február 22, 2009 azt nem fogod sehogyse össze könti a géppel! max veszel egy memória kártya olvasót és memória kártyára tudsz tenni cuccot ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spydertuning Posted Február 22, 2009 Share Posted Február 22, 2009 Csakhogy nincs benne memóriakártya.8gigás a telefon,így nincs sok értelme a memóriakártyának.Biztos,hogy nincs egyéb módja,hogy fájlokat tegyek a telefonra? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Február 22, 2009 Share Posted Február 22, 2009 N95 klón és 8GB-os? Ilyenről még nem hallottam... De amúgy tényleg PC Suit-al nem fogod tudni összehangolni, viszont ha van hozzá USB kábeled, akkor elvileg PenDrive-ként még össze lehet valahogy hozni géppel, legalábbis úgy gondolom, mivele nekem N95 8GB-os van (az eredeti) és semmi szoftvert nem tettem fel, egyszerűen összekötöm géppel USB-n keresztül és lemezmeghajtóként ismeri fel és csak simán másolom fel-le az adatokat Ha rákötöd gépre mit ír ki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Február 23, 2009 Share Posted Február 23, 2009 Esetleg ha van rajta Bluetooth, akkor egy USB-s Bluetooth-al összetudod hozni szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spydertuning Posted Február 23, 2009 Share Posted Február 23, 2009 Igen ezeket sajnos már próbáltam.Van egy eredeti 3110-esem,arra is adathordozóként rakom a fájlokat,és ugyanezt próbáltam ezzel is.Jellez a teló,hogy készen áll,a gép is mutatja,hogy új eszköz,de se sajátgépből,se totall kommanderből nem tudok rárakni cuccot. És sajnos a bluetooth se működik(legalább is ha gépről küldöm)Tudom,most sokan fogják mondani hogy akko rakjam előbb a 3110-esemre és onnan küldjem a klónra,de ez igazából nem megoldás.Kéne egy progi vagy vmi.Nem hiszem,hogy raktak volna rá usb kimenetet hanem lehetne géppel összekötni,csak a hozzávaló szoftver kéne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacskósleves Posted Február 23, 2009 Share Posted Február 23, 2009 írták egy oldalon, hogy lehetetlen össze kötni pc-vel, de szedd le az egész hátlapot, és találsz egy nyílást az oldalán és oda egy micro Sd kártya megy! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spydertuning Posted Február 23, 2009 Share Posted Február 23, 2009 Tudom hol van az sd hely.Az oldal címét megtudnád adni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
antars Posted Február 26, 2009 Share Posted Február 26, 2009 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Van egy Panasonio N98 vagy másnéven Jinpeng N98 -as 2 éves érintőképernyős és gombos mobilom, amelyen fagy a szoftver. Azt szeretném megtudni, hogy hogyan magyaríthatom és frissíthetem a szoftvert. Spreadtrum plattformos a cucc még ennyit sikerült megtudnom a menüből. Előre is köszi a segítséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spydertuning Posted Február 28, 2009 Share Posted Február 28, 2009 Sztem inkább vidd el a telót mobiloshoz.NEm drága a szoftverfrissítés,ráadásul ha magad babrálsz vele több mint valószínű,hogy végzetesen elcseszed Zacskós leves,akkor elküldöd lécci az oldal címét ahol olvastad,hogy lehet géppel összekötni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Lol Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 Kb 3 éve jártunk a családdal kínában, és akkor még nagy szám volt egy 8 gigás teló ugyhogy vettünk 2-t... Márkája sony volt (nem nagyon értettem miért), az egyik készülék kb 1 hét után elromlott, a másik 1 évig birta, de szerencsére utcai árustól vettem és nagyon olcsók voltak ezzel csak azt akarom mondani hogy sztem nem egy garancia ilyen telokat rendelni, mert elég drágák ahoz képest (igy interneten rendelve) hogy elromoljanak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilzzone Posted Május 26, 2009 Share Posted Május 26, 2009 Interneten rendelve lehet hogy drágább, viszont számlát is adnak amivel igénybe lehet venni rossz esetekben a garit. Annyira nem rossz dolog azért. Ritka hogy ezek elromlanak. Az utcán valószínű tényleg a selejt selejtjét árulták. Ismerősömék pl órával tele jöttek haza mert egy kicsi kínai eléjük pattant egy nyitott bőrönddel, tele gagyi rolex-el. Nagyon szépek, marha jó minőségűek, jó másolatok, szépen megvannak csinálva. Namost ez esetben is elromlott pár, dehát darabját akkor számolva kb 200ft-ért vették De.. jó az falun:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts