mobilzzone Posted Március 4, 2008 Share Posted Március 4, 2008 Tényleg nem annyira nagyok.. ami nekem van az kb akkora mint az n95 8gb összecsukva. Egyik osztálytársamnak most az van. A kijelző is akkora mint az enyémen de az új nokiák kijelzője azért mégis egy picivel finomabb mint ezeké. De olyan kijelző már szügségtelen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilzzone Posted Március 7, 2008 Share Posted Március 7, 2008 Felpezsdítem már a topicot.. Itt egy fa borítású: http://www.eemobi.cn/mobile/13/726/4791.aspx Nekem tetszik el bírnék képzelni egy ilyet magamnak.. Érdekes hogy nokia töltő és headset van hozzá, ráadásul úgy tűnik hogy symbian van rajta. A sim csere nem valami egyszerű.. És a Nokia N95 8gb másolata: http://www.eemobi.cn/mobile/13/733/4826.aspx Ez viszont egész ígéretesnek tűnik mert ezt is két irányban lehet szétcsúsztatni mint az eredetit meg minden :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ablacksheep Posted Március 9, 2008 Share Posted Március 9, 2008 Már régebben is nézegetem hasonlokat de nembizok a kinai/japán/koreai szoftverekbe de olyan olcsok hogy még ugyis megérné hacsak fél évig birná . Egy wi-fi-sre beruházok a jövöben ^^ Szerk: Milyen idétlen helyen van a kamera a fa boritásun?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilzzone Posted Március 10, 2008 Share Posted Március 10, 2008 Lehet olcsó kínai mobilokat kapni windows mobile rendszerrel is. És szerintem nincs idióta helyen az a kamera. Pl itt egy marha olcsó mobil, wm5-el: http://www.eemobi.cn/mobile/13/726/4515.aspx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ablacksheep Posted Március 10, 2008 Share Posted Március 10, 2008 Nagyon sok iPhone klon van de nemtudom hogy melyik milyen mert elég szedet-vetett a leirásuk de windowsosat nézek mert igymár megérné. EDIT: Találtam egy nekem nagyon tetszö N95 klont : http://www.dhgate.com/p_ff8080811888400201188c7b37d51e56.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helioport Posted Március 11, 2008 Share Posted Március 11, 2008 Ez inkább ijesztő.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilzzone Posted Március 11, 2008 Share Posted Március 11, 2008 Nagyon sok iPhone klon van de nemtudom hogy melyik milyen mert elég szedet-vetett a leirásuk de windowsosat nézek mert igymár megérné. EDIT: Találtam egy nekem nagyon tetszö N95 klont : http://www.dhgate.com/p_ff8080811888400201188c7b37d51e56.html Ez elég komoly. Nagyon jó másolat és nem drága. na meg ingyen posta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Március 11, 2008 Author Share Posted Március 11, 2008 Valóban igéretes darab. Egyébként nem lepne meg, ha jobb minősége lenne, mint a valódi Nokia N95-nek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Március 11, 2008 Share Posted Március 11, 2008 üdv mindenki! kínai n95 cool én ezt néztem ki magamnak http://www.eemobi.cn/mobile/13/730/4956.aspx de csak nézegetni rendelni nem igen fogok pedig jó volna jó topic jó kis kínai telók jobbak mint amik nálunk vannak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ablacksheep Posted Március 11, 2008 Share Posted Március 11, 2008 Dhgate egyébként nagggyon jo oldal föleg az ingyen kiszálitásért nagyon szép klonok vannak iphone klonok is egész csinosak bár nembizok meg abba az érintöképernyöbe de aztis megkell nézni hogy 8(!) gb-os kártyát is kapsz hozzá + ingyen kiszálitás hát :DD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Március 12, 2008 Share Posted Március 12, 2008 Sziasztok! Annál az N95 másolatnál úgy olvastam Symbian van rajta, mint az igazin... ha ez igaz akkor valószínüleg lehet rá rakni magyar sw-t is, nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilzzone Posted Március 14, 2008 Share Posted Március 14, 2008 Aha, ha az igazi symbian van rajta akkor biztos hogy lehet magyar nyelvet telepíteni rá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helioport Posted Március 14, 2008 Share Posted Március 14, 2008 Ezt elolvastátok, vagy mindenkit át lehet verni baromsággal? Dear customer: To avoid any dispute, please read this note carefully!!! Kindly note: There is also NOKIA logo on its back !!! This phone internal memory is not 8GB!The memory of this phone is 256MB,if you need 512MB or 1GB memory, you should leave me a comments and choose the specification while placing an order on it! Thanks! Durván: Tisztelt Vásárlók! A félreértések elkerülése végett figyelmesen olvassátok el ezt a megjegyzést! Fontos tudni: Nokia logo van a hátulján is! Ennek a telefonnak a belső memóriája nem 8GB!!! Ez a telefon 256 Mb memóriával bír, ha 512 MB vagy 1 GB memóriára lenne szükséged, hagynod kell nekem egy hozzászólást, és válaszd ki a specifikációk közül amire szükséged van akkor mikor a rendelést elküldöd! Köszi! Hogy lehet, hogy ami benne van, pont ebben a sorrendben van a Nokia oldalon is? Egyszer egy srác rendelt így motort, aztán Harley helyett nem kapott semmit, és sokan írták, hogy kaptak egy motort egy 53 (!!!) ccm motorral!!! Egy igazi pé**sz, de kérdés, ti is azok lesztek e? A névnapomon mutatott egy srác egy telcsit, amin a háttérkép nem virtuál-digitál volt, hanem reál!!! Értsd, ODA VOLT TÉVE A KIJELZŐ MÖGÉ EGY KÉP! Előlapon Alcatel volt, hátul IMEI és minden nélkül csak Made in China... mondjam még? Ne már, srácok! Ha nincs zseton, nem kell villantani, aztán mikor lesz, veszel eredetit... de így... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Március 15, 2008 Share Posted Március 15, 2008 Igen, ezt én is olvastam. De én még az 512-őt se tudtam betőlteni teljesen N70-en "Hogy lehet, hogy ami benne van, pont ebben a sorrendben van a Nokia oldalon is? " Ezt nem értem. Ha adnál egy linket ez hol van annak örülnék, mert én a nokia oldalán 160 MB-ot olvastam (sőt, máshol is). És amúgy nekem tök 8, hogy hány Nokia felirat van, nem a márkáért veszem, hanem mert tetszik és elég sokat tud. 34 ezer forintot inkább kiadok, mint 120-at egy telefonra Mobilzzone, köszi a választ! Márcsak egy müködő link kéne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilzzone Posted Március 16, 2008 Share Posted Március 16, 2008 Háháh, ezt is sikerült szétkapni! http://youtube.com/watch?v=4PEEERrlM70 (szétszedtem a kínai telómat) Nem sok minden van benne. Egy darabban van az egész belső része, nem úgy mint azt várnám, hogy 100 darabra lehet szedni. Leszedtem a borítást nagynehezen és egy darabban volt minden.. az alaplapra rá voltak nyomorítva a cuccok. De elég korrekt.. itt sem látszik az hogy kínai, szerintem királyul össze van rakva. A videón látszik a két marha nagy hangszóró, ami olyan hangerőt produkál hogy besz*rás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Március 16, 2008 Share Posted Március 16, 2008 Mekkora hangszórók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Március 19, 2008 Share Posted Március 19, 2008 na ja nem aprók elég hangos lehet...jól néz ki belül (is) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Március 22, 2008 Share Posted Március 22, 2008 ez mind szép és jó de én nem merek igy rendelni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilzzone Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 Én mertem! mert megtaláltam a megfelelő oldalt és elég bizonyítékot találtam arra, hogy az az oldal nem lehet átverés. A dhgate is biztonságos mert az eladó addíg nem kapja meg a pénzt amíg jóvá nem hagyod, hogy megkaptad a terméket, és tetszik, meg vagy elégedve. Én nem a dhgate-en vettem, mert azt később fedeztem fel, hanem én az snmobile.cn-en vettem, ami most költözik éppen ide: www.snmobi.com Talán már a régi oldaluk el sem érhető már, nem tudom. Az a legtisztább, ha felveszed őket msn-en és netes bankról utalsz nekik pénzt, mert azt azonnal megkapják és ott msn-en rögtön meg is tudod velük beszélni. Énis így csináltam, épp beszélgettem vele és átutaltam a pénzt, majd megmondtam neki hogy mi kell, a címemet feljegyezte meg stb... és másnap feladta, kaptam róla email-t hogy feladta. Aztán 8 nap múlva jött a postás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Március 23, 2008 Author Share Posted Március 23, 2008 És most meg már elfele adod a jóféle mobilt egy Sony Ericsson miatt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilzzone Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 Igen, így igaz, jó teló volt az is, fél évig használtam is, még mindíg használom, semmi baja nincs, de mostmár ráuntam. Úgymond: "nálam már ennek lejárt a kihordási ideje" :D na most nem azért mert nem tetszik, vagy mert rossz vagy valami, hanem mert ilyen vagyok, most frissíteni akarok, ennyi idő alatt meg tudok unni egy telefont. Tehát mivel itt megvan a célközönség, szeretném itt is meghírdetni a telómat, azoknak akik szeretnének egy ilyet, esetleg már régóta "kerülgetik a forró kását" de nem mernek egy ilyet venni, és eléggé áron alul adnám. A telefon tulajdonságai (hírtelen összefoglalva): Bluetooth 2.0 (a2dp), nagy 3"-os kijelző 240x380-as felbontással, 65k színű, tv kimenet (adok kábelt is), 2.5"-ös fülhallgató kimenet, tehát utólag is lehet hozzá kapni ha szügséges, adok hozzá egy szilikon tokot, micro sd kártyával bővíthető, ja természetesen érintő kijelzője van, 2db 1200 mAh-s akku van hozzá, alapból kezeli a nes fájlokat, tehát van benne nintendo emulátor, és kaptam egy dvd-nyi nintendó játékot is hozzá, a kamera 2 mpix... huhhh mit is tudnék még írni... na az a legtisztább, ha adok egy linket: http://www.eemobi.cn/mobile/13/789/3417.aspx Itt találhattok róla képeket is.. Tehát az enyém már egy kicsit meg van karcosodva, de semmi baja, és a töltője is megment, de elküldöm, a bütykölő kedvűek megcsinálhatják, a ceruzája meg eltörött. Tölteni gépről tudod vagy ha van egy olcsó kínai mp4 lejátszód beépített akkuval akkor megteszi annak is a töltője, mivel ugyanolyan. Megnéztem, minden mp4 lejátszónak tök olyan a töltője mint ami ennek kell. usb-s, 5 volt kimenet.. stb.. most pontosan nem is tudom milyenek az adatani. éppen ezért.. eredetileg 40k-ért vettem, most 25 ezerért árulom. Jelentkezni PM-ben tudtok! Kérdezzetek bátran! az ár irányár! Köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 üdv mindenki! kínai n95 cool én ezt néztem ki magamnak http://www.eemobi.cn/mobile/13/730/4956.aspx Ehhez tudna adni valaki egy müködő linket? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilzzone Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 Az eemobi.cn az m8cool.com-nak az angol változata, de viszont lassú mint a baj... vannak jó napjai amikor tűrhető a sebessége. Most éppen valami rendszer hiba van, ezért ajánlom az eredeti kínai oldalt, ahol bár elolvasni nem tudod, képeket nézhetsz róla, esetleg google language tools-al lefordíttathatod angolra. Aztán már el tudod olvasni. Az m8cool-nak van két változata, a sima, ami marha lassú.. (talán kínában normál sebessége van...) És van ami valami gyorsabb szerveren van fent, az is ugyanazokat tartalmazza mint a sima, csak már nem kell agybajt kapni a lassúságától. A gyorsabb verziót úgy érheted el, ha nem www-t írsz a címsorba hanem www2-őt. Tehát a 3 változat: a lassú: www.m8cool.com és a tűrhető: www2.m8cool.com és az angol verzió: www.eemobi.cn Viszont a képek változatlanul az eredeti lassú kínai szerverről töltődnek le, tehát azok mire bejönnek.. énis ott szoktam őket hagyni a tálcán, közben játszok vagy valami aztán megnézegetem. Ha az angol épp problémákkal küszködik, akkor a kínai gyorsabbik változatot ajánlom. Ott találtam ezt: http://www2.m8cool.com/mobile/1/461/5160.html Ami talán nem az amit kerestél, de már eléggé szaporodnak a másolatok, és szerintem tök mindegy hogy ez vagy a másik.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 amuyg a telorol nemtudsz föltenni képet? arrol amit árulsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilzzone Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 De, persze, igazad van, mindjár megcsinálom. Érdekel? Azt el is felejtettem, hogy mindíg képernyővédő fóliával volt használva. Tehát a kijelző sem karcos Szerkesztés: Itt vannak a képek: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 szép, de nemvágom. szám billentyük nincsenek is? vagy csak érintövel? ^^ oprendszer? magyar menü? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilzzone Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 Hát jól néz ki, nincsenek külön számbillentyűk, ha kioldod a billentyűzárat és bárhova nyomsz a háttéren, a főképernyőn akkor bejön a tárcsázó.. tehát nem is kell keresgetni.. csak oda pöttyintesz az alapképernyőre és bejön. Oprendszer nincs, csak egy sima telefon zárt rendszerrel. És angol a menüje de választható még a kínai is :D De nem kell félni tőle, nem tudtak olyan nehéz menürendszert beletenni hogy hiányozzon a magyar nyelv. Nagyon könnyen el lehet benne igazodni angolul is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Március 25, 2008 Author Share Posted Március 25, 2008 WuuWuu, én láttam, valóban nem nehéz eligazodni a menüjében, mert olyan angol alapszavakat használ, amit én fél éves angoltudással megértettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 nem az angoltol félek csak épp nemnagyon vagyok meg symbian nélkül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilzzone Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 Hát akkor ne cserélj A régi mellett is megveheted nekem is van 3 telefon itt hirtelen a közelemben Mind az enyém. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts