kodax Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 jól néznek ki,nekem a második jobban tetszik használj code taget mikor linkelsz viszont ez így több mint 200USD lesz mire eljut hozzád Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tusnyák Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 Köszi az infókat . amugy az elsőben az fogott meg hogy jó az akuja , bár láttam egy 8000mha-sat is Amugy van rá garancia vagy vmi ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 én feltételezem van rág gari, de érvényesíteni ugyse tudod abban meg szinte biztos vagyok, h az akksikra csak rá vannak írva ezek a szép nagy számok.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tusnyák Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 nem tom , de ha a K550i-m 950mhas akuval bír kb 6 óra zenehalgatást akkor ez több mint 36óráig bírná a zenét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phish007 Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 én is gondolkoztam kínai telókba, de a garanciális dolgok miatt vettem inkább egy Pradat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilzzone Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 én feltételezem van rág gari, de érvényesíteni ugyse tudod abban meg szinte biztos vagyok, h az akksikra csak rá vannak írva ezek a szép nagy számok.. Van rá garancia természetesen.. Ha egy héten belül elromlik akkor vissza kell küldeni és állják ők a postát de ha később lesz baja akkor neked kell állni a postát de akkor is javítják garanciálisan. Amúgy én beszélgettem erről egyszer az egyik kínai eladóval.. szinte már barátom.. msn-en is fent van és mondta hogy nagyon ritka az hogy ezekkel valami gond van. Énis ezt tapasztalom, Eddíg semmi gond nincs az enyémmel.. pedíg már fél éves. Ja és amúgy 1 év garancia van mindegyikre. Mint minden normális telefonra.. sőt ma már mindenre annyi van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GerryZ Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 Ez így már nem is olyan rossz láttam már egy csomó másfajta iphone-t ami nekem tetszett az valami iphone love de láttam olyat is ami támogatja a wifit http://www.dhgate.com/productdetail_ff80808118118a7f011821afc39a4c2f_k_c13030603_pdefault.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilzzone Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 Ez itt Cect P168 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GerryZ Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 és abban van wifi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilzzone Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 Nem, abban nincs. De ha felnézel eemobi.cn-re akkor az oldalsó menüből kiválaszthatod hogy wifi phones vagy valami ilyesmi és akkor behozza a wifis kínai telefonokat. Aztán ha találsz egy olyat ami tetszik akkor keress rá dhgate-en. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GerryZ Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 jah ok igen tudom köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 Ezeknek a kínaiaknak semmi se szent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilzzone Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 Az akkuról pedíg.. Azért az a 8000 mAh biztos hogy nem valós de ha olyat látsz hogy 2000 az még hihető mert az enyémre is 1200 mAh van írva és úgy tűnik hogy igaz. Elég jól bírja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tusnyák Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 Mobilzzone ! neked mennyi idő alatt érkezett meg a mobilod ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilzzone Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 8 nap. EMS speedpost-al. De én Mátészalkán lakok... nagy előnyben van az aki pl pesten lakik. Annak szerintem 3 nappal kevesebb is lehet. De ez az ems.. amit mondtam nem ajánlok.. énis megszívtam vele.. és futárral még gyorsabb szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Február 20, 2008 Share Posted Február 20, 2008 Nekem a Kínaiaktól csak az a telefon kéne ami a Final Fantasy 7: Advent childrenbe is van az angyon állat kis telefon Itt is van a kicsike: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 20, 2008 Share Posted Február 20, 2008 ez már nekem dúrva. én meg sosem vennék kínai telót ,és ilyen másolatokat sem . valahogy nokia,motorola és az apple ennyi kb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phish007 Posted Február 20, 2008 Share Posted Február 20, 2008 Énis gondoltam kínai telóra, de aztán inkább vettem egy LG Pradat karácsonyra holmi iphone clone helyett mondjuk. A granaciális ügyintézés, meg hasonlók miatt döntöttem így. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 20, 2008 Share Posted Február 20, 2008 hát kinek hogy...szépnek szépk a garancia meghát...lehet h nem éri meg....bár mobilzzone elég pozitív visszajelzést ad ezekről Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Február 21, 2008 Author Share Posted Február 21, 2008 És igaza is van, én is csak igazolni tudom pozitív tapasztalait, hiszen elég sokszor csórom el a mobilját egy-egy jó kis játék erejéig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilzzone Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 Ismét csak jót tudok mondani és azt hogy ne ijedjetek meg a kínai telefonoktól.. Nagyon tartósak, nem kell megijedni a vásárlás menetétől, és már minden tippet leírtam a vám elkerülésére is. A kínai telefonokon nem érzik a kínai gagyi hatás, nincsenek sallangok a műanyag elemek szélén.. Nem recseg ropog (mint a legtöbb telefon) ha a kezedbe veszed.. És nap mint nap egyre többen választják a ezeket. Mint én. Nem hiszem hogy valaha mást fogok mostmár venni... különösen hogy már olyan olcsón megkapsz ezektől egy fullextrás mobilt (értem ezalatt a wifi-t a kékfogat, nagy kijelzőt gps-t marha jó kamerát...) Nálam ha nem kínai akkor max egy iPhone. Most újra akarok venni egyet, immár egy wm5-el ellátott készüléket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stiff88 Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 valaki a garanciárol tud valamit? mert mi van ha mondjuk a készulék bekrepál?mert hát azért mégis csak kínai minoség? amugy tetszenek nekem is a telok, meg sokat is tudnak csak kérdés hogy meddig birjak.mert ha 2 hétig mukodnek azé kicsit sokallok mondjuk 25 papírt.... vagy ha nem is garanciárol akkor hol lehet ezeket javíttatni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Február 22, 2008 Author Share Posted Február 22, 2008 Van rá garancia természetesen.. Ha egy héten belül elromlik akkor vissza kell küldeni és állják ők a postát de ha később lesz baja akkor neked kell állni a postát de akkor is javítják garanciálisan. @stiff88, csak vissza kellene olvasni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobilzzone Posted Február 22, 2008 Share Posted Február 22, 2008 Hát ja.. egy hete azt taglalom hogy nem kell tőlük félni, nincs a minőséggel semmi gond. Nincs kínai gagyi hatás mint amit mindenki várna.. nem megy tönkre hamar, egy esetleges eséstől nem esik 100 darabra. Sőt azt kell mondjam semmi baja nem lesz... énis leejtettem már kőre a kezemből.. (csak úgy zárójelben 185 cm vagyok azóta lehet már 190.. tehát elég magasról ejtettem le) semmi baja nincs még a fényes műanyag részeken sem látszik semmi. A szoftver nem fagyós, amúgy nagyjából minden kínai telefon kétmagos procival rendelkezik, ezt kevesen tudják, az egyik állítólag kell magának a gépnek a másik mag pedíg a nagy érintőkijelzőé. Így elég gyors a gép. Bekapcsolás utáni lassulás sem jellemzi. Huhú, ez király: http://pdamania.hu/content/11010/ Érdekes lehet víz alatt mp3-mat hallgatni vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Március 1, 2008 Share Posted Március 1, 2008 áá ez nagyon jó gonodlj bele úszás közben milyen hasznos lehet! és 34ért nem is olyan sok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Március 2, 2008 Share Posted Március 2, 2008 Bejönnek ezek a telefonok:D, kajakra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Március 2, 2008 Author Share Posted Március 2, 2008 Hmm.. nem is rossz ez a vízálló mobil. Ha a kamerája erős, akkor még víz alatt is lehet vele jó képet csinálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Március 2, 2008 Share Posted Március 2, 2008 Nekem a beépített GameBoy és Nintendo emulátor tetszik a legjobban!! :D A vízállóságról csak annyit hogy az én sony ericssonom túlélt egy hosszú kerózást egy hatalmas viharban Mondjuk a kijelzőn volt egy vízcsík keresztben de azt hajszárítóval megoldottam.... Az hogy a víz alatt tudj fotózni inkább már csak a művészeknek szükséges. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Március 2, 2008 Share Posted Március 2, 2008 ezek jonak tünnek és az áruk sem húzós. viszont nem kicsik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Március 2, 2008 Author Share Posted Március 2, 2008 Áá akkor Te még nem láttál ilyet élőben. Nem nagyobbak, mint a mai modern telefonok. Meg ha nagyobbak is, nem batár méretűek, egy PDA méretét sem haladják meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts