Kr@sstheon1y Posted Augusztus 20, 2010 Share Posted Augusztus 20, 2010 Nagyon király lista.... Crysis (új),The Witcher (új), Assassin's Creed (ami egyébként egy kaki),The Witcher (egy új játék),GoW (szintén új). Új játék nem lehet legendás mert a legenda több (tíz) év alatt válik legendává. De sehol nincs egy Half-Life, Counter Strike, Diablo,Quake,Metal Gear Solid,Doom,Unreal,System Shock stb... Grat a lista összeállítójának. Szerintem akkor ennyi erővel rakjuk be a Mesterlövészt is. Nem sértődök meg a listán de új játékokat ilyen topikcím mellett belerakni óriási definíciós tudatlanságra utal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Augusztus 20, 2010 Share Posted Augusztus 20, 2010 egyetértek Kr@sstheon1y! Az én legendás listám: Half-life széria beleértve a ki egeket. A Régi Resident Evilek ,s az újakból a 4 még jó ,de az 5 egy fostalicska. Legalábbis nem horror ill nincs horror hangulata. Diablo 1-2 is ott van a listán függetlenül attól,h monoton a játék ergo ugyanaz a quest,de van valami varázsa. Akkor ha lehet multi címet is írni ,akkor Metal Gear Solid 1-2! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Augusztus 21, 2010 Share Posted Augusztus 21, 2010 Ja igen.A Resident Evil 5 az már sajnos akciójáték . Amiket te is leírtál azok is valóban legendává értek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szajber2 Posted Szeptember 7, 2010 Share Posted Szeptember 7, 2010 Crysis az valami akkora hatással volt rám hogy azóta is kezelnek vele.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atillakunszabo Posted Október 25, 2010 Share Posted Október 25, 2010 A GTA sorozat a legjobb számomra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altair222 Posted Október 25, 2010 Share Posted Október 25, 2010 A Mass Effect és a Star Wars Kotor sorozat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Október 25, 2010 Share Posted Október 25, 2010 Számomra a CoD és az Assassin's Creed. Meg hát a Lego Racers 1-2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_90 Posted Október 26, 2010 Share Posted Október 26, 2010 Mivel egy tré gépem van, ezért csak a GTA 1 és 2 megy el rajta. Azokkal elvagyok, régebben küldtem őket sokat... No, jó kockulást mindenkinek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idakor Posted Október 26, 2010 Share Posted Október 26, 2010 Diablo II, Homm 3 évekig le tudtak kötni, Homm V-öt sem egyszer játszottam ki. Sims 2-3mal is játszok, de ez már nem az igazi. 20percen belül megunom, bekapcsolni is csak akkor kapcsolom be, ha nagyon megtetszik egy új cc. Talán a Latenight kicsit dob rajta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Október 27, 2010 Share Posted Október 27, 2010 hűűű hát engem lekötöttek a GTA részei is, de mellette szerettem az NFS részeket kb. a Carbonig, de már az is hulladék volt... Aztán sokat játszottam COD-al és Moha-val, szeretem őket, mert érdekel a törinek ez a része. A Half Life-ot kiváncsiságból kezdtem el tolni, de nagyon megtetszett, és az 1 után végigvittem mindkét kiegészítőt. A Half Life 2 itt pihen a gépemen, még nem volt erőm felrakni... A legjobb/legviccesebb játék számomra még mindig a Postal 2. "A játékok rosszak, erőszakot hoznak!" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zenebona Posted Október 30, 2010 Share Posted Október 30, 2010 A Heroes játékokra szavaztam, de egy játékot jobban szeretek tőlük, az pedig a Sanitarium nevű, régebbi kalandjáték Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolika0322 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 egyertelmu cod-ok!imadom!most jott ki a hetedik resz a Black Ops,nem semmi ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vath Posted Március 12, 2012 Share Posted Március 12, 2012 És a battlefield sincs de hol van a gothic meg az elderscrolls? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Március 12, 2012 Share Posted Március 12, 2012 Nincsen RollerCoaster Tycoon Az volt pedig a kedvencem (főleg a 2), mert nagyon nagy szabadsága volt az embernek. Imádtam (utoljára úgy fél éve szedtem elő ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Sidious_ Posted Március 12, 2012 Share Posted Március 12, 2012 Szerintem jobb lett volna, ha több választ is meglehet jelölni. Ra Gta stb szerintem jók De ott van még pl a Commandos is, hogy mást ne is említsek, ami szintén remek játék és sokan emlékeznek még rá/ játszanak vele gondolom ma is. az én egyik kedvencem se fért be a Doom mert azt nemszeretik annyian Há ez milyen már, nem szeretik annyian? Egy korszak "alkotó" játék volt, nagy valószínűséggel a fiatalok 90-95% játszott vele, de legalábbis fogalma van róla... Az, meg hogy mennyien utálják kit érdekel? Nem az a mérvadó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve802 Posted Március 13, 2012 Share Posted Március 13, 2012 Diablo 2 megkerülhetetlen azt gondolom, ha legendás játékokról beszélünk. Illetve a Heroes "elődje" a King's Bounty aminek az újabb verzióival játszottam. Szerintem zseniális játék. Számomra meghatározó volt még a Worms, a Star/Warcarft, Aoe, Transport Tycoon, Quake/ Doom és a Warlords 2. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
super woofer Posted Március 13, 2012 Share Posted Március 13, 2012 nálam ezek a befutók: Starcraft alap + magyarosítás + összes kieg. (ezzel régen nagyon elvoltam..), GTA-k (2,3,Vice City, Sa.), NFS-ek (HP2, Underground 1,2) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NxTShare Posted Március 14, 2012 Share Posted Március 14, 2012 Nálam C.o.D MW sorozat a nyerő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Március 14, 2012 Share Posted Március 14, 2012 ...ja és Richard Burns Rally. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted Március 15, 2012 Share Posted Március 15, 2012 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Március 15, 2012 Share Posted Március 15, 2012 Az utóbbi napokban az MDK-t vettem elő. Még sohasem játszottam vele ezelőtt, de tényleg páratlan egy játék, még így, 15 év távlatából is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisssanyi Posted Március 28, 2012 Share Posted Március 28, 2012 Nekem a legélvezetesebb és legendás játékaim közé tartoznak: Medal Of Honor Call Of Duty Battlefield Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts