WuuWuu Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 hát ez kész!! nagyon ottvan a szeren a klipp elviszi a hátán az egészet ezek sztárok élvezzétek! http://www.youtube.com/watch?v=FcMsJ0s4Z_Y Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alka Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 Ezt gondolom ők is csak poénból csinálták, szerintem vicces. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj keresztapa Posted Február 14, 2008 Share Posted Február 14, 2008 A mikulás és az utódja! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscsirke Posted Február 14, 2008 Share Posted Február 14, 2008 jol nyomják a koreográfia nekem nagyon kitűnt... több év munkája lehet benne.. egyébként milyen nyelven énekelnek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Február 14, 2008 Share Posted Február 14, 2008 Először szlovákra gondoltam, de valahol láttam egy mondatot és szerepelt benne a chezkie só, amiből csehre tippelek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roniii Posted Február 14, 2008 Share Posted Február 14, 2008 ez teccik naon jó! főleg ahogy denszelnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzsörmen Posted Február 14, 2008 Share Posted Február 14, 2008 Vicces a kisebbik nagyon a gyönyörű szemüvegével egyébként volt benne sokszor oylan hogy "áhoj" az meg úgy tudom szlovák Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Február 14, 2008 Author Share Posted Február 14, 2008 jol nyomják a koreográfia nekem nagyon kitűnt... több év munkája lehet benne.. egyébként milyen nyelven énekelnek? azthiszem cseh de csöppet sem vagyok benen biztos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 Ezek nem magyarok az ahoj meg azt jelenti h üdv vagy ilyesmi :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rentai Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 az ahoj az a szlovák vagy a cseh köszönés de szerintem szlovák..Bennem ugyanis negyedében szlovák vér csörgedezik... Csak nehogy bannt kapjak^^ Amugy ez jó szám:D Vagy két évig dolgozhattak rajta.^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts