jaxxx4 Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 Hello! A napokban vettem egy Pinnacle TV kártyát. Az a problémám hogy amikor elindítom a programot pár perc elteltével elindul a felvétel automatikusan. Ilyenkor nagyon beszaggat az egész program (néha le is fagy) és nagy nehézségek árán tudom leállítani. Ha le tudom állítani utána megint elindul a felvétel automatikusan aztán újra és újra. Nem is zavarna ha elindulna a felvétel ha az adás nem akdna be annyira hogy nézni sem lehet. Nem tudom remélem van olyan beállítás amivel ki lehet kapcsolni a felvételt teljesen mert csak nézni szeretném a TV-t felvenni nem. Az akadást a processzor számlájára írom mert csak 2400MHz-s P4-es. 1,5 GB RAM vna a gépemben. Várom válaszaitokat ,javaslataitokat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
luzer2 Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 A Media Center (vagy TV Center) általános beállítasai között van egy olyan , hogy időeltolás automatikus engedélyezése. Az elől vedd ki a pipát. Az az opció azt csinálja, hogy rögzíti folyamatosan az adást, így bármikor megállíthatod és ha elindítod onnan folytatja ahol abbahagytad. Szerintem ez okozza a problémát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxxx4 Posted Február 14, 2008 Author Share Posted Február 14, 2008 Kipróbáltam, és nem volt beállítva ez az opció. Beállítottam utána még rosszabb lett. erre én is gondoltam de nem ez a gond. Arra is gondoltam hogy van olyan hogy automatikus felvétel, ami egy idő után elindul, de ilyen sincs. Azért köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifun Posted Február 16, 2008 Share Posted Február 16, 2008 A PCTV Vision programot ajánlom neked. Picit butább, letisztultabb, de nincs vele ilyen gond. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo Escobar Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Hali Egy kis segítség kellene, Pinnacle PCTV stereo Tv kártyám van de mióta újra lett rakva az XP azóta nem akar működni elindítom el a csatorna keresést de nem csinál semmit. Sima antenna van, csak az 1 2 és Rtl Klubbot szerettem volna kikeresni. egy elmentett csatorna listát tudna valaki küldeni hátha azt betöltve működne. De bármilyen más ötlet is jó lenne amit segíthet megoldani a problémát. edit: közben elég sok helyen olvastam hogy a WinDVR-t ajánlották tv kártyák mellé, kipróbáltam és ezzel már működik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts