Pityu Posted Február 12, 2008 Share Posted Február 12, 2008 Azt szeretném kérdezni hogy most akarok a legújabb oupost firewallra váltani és azt szeretném megtudni hogy vírusbuster vírusírtót használok.Ha fel telepítem az outpostot akkor nem kell külön vírusírtó? A válaszokat köszönöm előre is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 Outpost PRO csak tűzfal, kell mellé még vírusirtó Outpost Security Suite-ban van vírusirtó is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Posted Február 14, 2008 Author Share Posted Február 14, 2008 Köszi a választ!Te használod a security suitot?Ha igen bevált neked? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Február 14, 2008 Share Posted Február 14, 2008 Nem használok Outpostot. Az egyik gépen Sygate + Avast kombó, a másikon ZoneAlarm + Avast, Linuxon meg természetesen iptables. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Posted Február 14, 2008 Author Share Posted Február 14, 2008 De szerinted ha a legujabbat teszem fel tegyek mellé egy vírusírtót is a biztonság kedvéért? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Február 15, 2008 Share Posted Február 15, 2008 Outpost PRO csak tűzfal, kell mellé még vírusirtó Outpost Security Suite-ban van vírusirtó is Akkor rakj külön vírusirtót, ha az Outpost PRO-t rakod fel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Február 15, 2008 Share Posted Február 15, 2008 Én Outpostot használok de fent van még mellette a Norton Internet Security 2007 is a biztonság kedvéért Én meg vagyok vele elégedve, szerintem elég jó! De azért nem árt mellette egy vírusírtó is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts