petya1971 Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 Sziasztok! Egy kis segitséget szeretnék kérni! Van itthon egy 4 gépből alló kis hálózat. Az egész egy routerbe van belekötve. Az egyik gép notebook és szeretném kihasználni a wireless funkciót. Azaz, azt akarom, hogy 3 gép kábelen, a notebook wifi-n kapcsolódjon egymással és a netre. Nem szeretnék full wifi-s hálózatot. Létezik-e wifi hub, vagy switch, amit bedughatok a normál routerbe? Köszönöm előre is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Február 12, 2008 Share Posted Február 12, 2008 Vegyél egy wireless routert, azon vannak normál portok is. Én sima wireless access pointot kerestem, de sehol nem találtam, ezért vettem egy olcsó wifi-s routert és azt is be lehet úgy állítani, hogy ne routerként üzemeljen, hanem csak vezetéknélküli hídként. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petya1971 Posted Február 13, 2008 Author Share Posted Február 13, 2008 köszönöm szépen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Hogy lehetne megosztani a netet? USB Stickel fogom, router, hálókártyák minden van, de nem jövök rá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu1977 Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 1 router + 2 acces pointal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Magyarul? A USB sticket a laptopba bedugom, de hogy lehet megoldani, hogy mellettem az asztalin is legyen net? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 USB sticket a routerbe bedugod.A routerből vezetéken keresztül a gépbe a laptop felé meg wifin és kész is.Legalábbis gondolom így kell nálam modem van sose volt még ilyen "mobiltelefonos" netem (USB stick miatt gondoltam,hogy ez az) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Routerbe nem lehet USB-t, le meg nem akarom vágni a dugót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNIPER Posted Augusztus 29, 2009 Share Posted Augusztus 29, 2009 Nálam úgy van h egy asztali gép és abba raktam egy wifi usb-t és a wifis router adja ugye a jelet,na mármost azt az usb-t a gépen ugye felkell telepíteni mármint annak a driverét. És lényegébe ennyi a művelet,gép kiírja h látja a routert és rá csatlakozik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts