Szergej77 Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 Sziasztok! Ez a versike tükrözi hogy valójában milyenek is az Emosok..........nem akarok senkit se megbántani...poénnak szánom... EMO-vers Jaj de szép vagy abban A Hello Kittys sz...rban. Mily szép a félrenyírt hajad Pont úgy nézel ki, mintha lehánytad volna magad. A világfájdalmat jelzi a kinézeted? Tizennégy évesen ehhez sok közöd lehet, Hisz szüleid mindent megadnak neked Küzdened még soha semmiért nem kellett. De nem baj, bújj csak a sarokba sírni, Hisz számotokra úgyis ez a trendi. Vagy fiú létedre csókolgass egy másik srácot Úgyis erre élveznek el az EMO lányok. Egy dolog van, amiben egyetértek veled Szerintem klassz dolog, ha felvágod az ered, Legalább egy patkánnyal kevesebb A Föld máris sokkal jobb hely lett. Nem tudom, mi a franc van veled Miért nem tudod élvezni az életet? Miért kell úgy kinéznie minden 2. lánynak, Hogyha ránézek máris sugárba hányjak. Érzelmes vagy, ezt mondod magadról De f....szt se tudsz az érzelmek széles skálájáról Számodra csak a bú, a bánat marad Tudod mit bakker, inkább öld meg magad! :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roniii Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 ismerem nagyon-nagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 hát ez nagyon nagy...micsoda oltás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 Tökéletes! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 Mekkora nagy! Nagyon király, és igaz is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 Igeeeen Megérdemelné mindegyik a halált Vagy normálisan öltöztetni őket elég lenne hogy szenvdjenek... Amúgy EMOnak lenni fiúknál azt jelenti hogy buzi vagy, csak épp trendi módon mutatod meg néha kamuból msmárolsz 1-2 csajjal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uchihaitachi Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 Ez mind így igaz, ahogy leírtad. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Február 12, 2008 Share Posted Február 12, 2008 Hanyadjára rakjátok be? Amúgy van benne igazság,a stílus követők 98%-ára...a 2% ot meg a sok idióta beleveszi a 98 ba...és ez baj. Ja és ne kezdjétek védeni magatokat (ha esetleg magatokra vennétek a hszem) letojom (A CENZÚRA MIATT ) én is az emosokat csak az zavar h vannak köztük értelmes magyar polgárnak nevezhető egyedek is és természetesen az is köcsög emos kategoriába tartozik..... Ennyit akartam mondani.Na lekvárosbiciklicsengő (csáó) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj keresztapa Posted Február 12, 2008 Share Posted Február 12, 2008 Ez nagyon nagy bazz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty88 Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 Ezen már megint akkorát -tam/tem, hogy leestem a székről. Nagyon nagy vagy Szergej. (Egyébként örülök neki, hogy egyet se ismerek ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowcat Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 Hát szerintem már unalmas. Mindenhol ezt nyomatják. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piccolino Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 Ez király Egyetértek a verssel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hallucinations Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 eléggé szabadvers formátumban született, szerintem nincs rendesen megírva elég erőltetett, ahogy a "költő" rímeket próbál faragni bocs, olvassátok fel hangosan, aztán meglátjátok miről beszélek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 hehe jóó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arbiter Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 Hát szerintem már unalmas. Mindenhol ezt nyomatják. szerintem is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage023 Posted Június 20, 2009 Share Posted Június 20, 2009 Nagyon állat a vers. Így igaz. Gratula érte! :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywave Posted Június 20, 2009 Share Posted Június 20, 2009 nem valami fergeteges... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Június 20, 2009 Share Posted Június 20, 2009 Nem először látom, de mindig elmosolyodom rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pik Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 ezen lehet is:D nagyon jó XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moo019 Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Áááá nagyon naaagy:D:D.Szét röhögtem magam:D.Am egyetértek a versel:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts