napsi1306 Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 Hello az lenne a gondom, hogy néhány hete vettem egy eredeti xp home edition-t. majd feltelepítettem és minden ok volt . egyszer csak a gépem meghal vagyis a vinyó kellet vennem egy újat ekkor ismét telepítettem az xp-t majd kiírta, hogy aktiváljam. amikor meg aktiválni akartam akkor kiirta, hogy ezt a vindows példányt már egyszer aktiválták erről a gépről vagy valami ilyesmi. hát persze hogy aktiválták mivel én aktiváltam az első telepítés után. De akor most mit csináljak, hogy ne csak 30 napig legyen windows-om ha nem tudom aktiválni vagy azt csak egyszer lehet ?? akkor most mi a teendő kérem aki tud segítsen mert ebben nem vagyok otthon. előre is köszönöm a válaszokat . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 telefonos aktiválást válaszd, és az ingyenes zöld számot hívd fel, és majd ők aktiválják neked Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
napsi1306 Posted Február 13, 2008 Author Share Posted Február 13, 2008 (edited) köszi megpróbálom csak még egy kérdés ha összeomlik ismét a rendszer és ujratelepítés kell akkor mindig fel kell majd hívnom a zöld számot? Módosította Február 14, 2008 Gabi89 Feleslegesen ne idéz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 sajnos igen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cdtuner Posted Szeptember 14, 2009 Share Posted Szeptember 14, 2009 Helo szinten ilyen gondba volnak en-is,csak hogy nekem nem irja ki hogy mar volt aktivalva,csak keri a id kodot,hol lehetne megtalalni,? amugy a lisenc kod ok, de sajna csak 30napig jo. pedig a windows eredeti. Sos. sos SOS. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zengine Posted Szeptember 15, 2009 Share Posted Szeptember 15, 2009 Hmm... Hívd fel a zöldeket... Mondd el a problémádat és utána on-line regisztrálj... akkor nem kér ID-t:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts