Turi01 Posted Február 10, 2008 Share Posted Február 10, 2008 DreamWorks. Rendező: Mark Osborne, John Stevenson Szereplők hangjai: Jack Black, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Jackie Chan, Lucy Liu, Ian McShane, David Cross, Seth Rogen, Michael Clarke Duncan, James Hong, Randall Duk Kim Kung Fu PandaVédd meg magad! A DreamWorks legújabb animációs filmjében azt láthatjuk, hogyan válik egy nyugodt, kiegyensúlyozott, békeszerető pandából vérszomjas fenevad. Na, jó, ez utóbbi csak képletesen értendő. Po, ez a kis panda, a légynek sem képes ártani. Egy nap azonban kiderül, hogy ő a Kiválasztott, aki megmentheti a Béke Völgyét és az ott élő állatokat a velejéig romlott hóleopárdtól, Tai Lungtól. A kis pandának nincs túl sok kedve a kun-fu-hoz, hiszen még a kényelmes fotelban ülve a tv előtt sem volt képes végignézni egy közelharcot. De nincs mese, illetve van. Na, mindegy. Szóval nincs más választása és meg kell ismerkednie a kung-fu harcművészettel, és aki segít ebben, az nem más, mint a Tigris. Na, nem a Micimackó-beli, hanem olyan keleti Tigris. Viccet félretéve. Mialatt keményen küzd, hogy kellőképpen felvértezze magát a nagy csata előtt, rájön, hogy nincs lehetetlen, csak bíznia kell önmagában. Ilyen egyszerű az egész! Az animációs filmet Mark osborne és John Stevenson rendezi. Ha angol nyelven nézzük a mesét, akkor olyan sztárok hangját hallhatjuk mint Jack Black ? Po, Angelina Jolie ? Tigris, Dustin Hoffman ? Shifu, Jackie Chan - Majom Mester és Lucy Liu - Vipera Mester. A film 2008-ban kerül a mozikba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Március 31, 2008 Share Posted Március 31, 2008 Kung.Fu.Panda.2008.HqTrailer.x264-NhaNc3 [Ripper ].........[ n0xiDe [NhaNc3] [Movie Title ]....[ Kung Fu Panda [Genre ]..........[ Animation / Action / Comedy / Family [File Size ]......[ 18.6 MB [Video C/B ]......[ H.264/AVC [Audio C/B ]......[ HE-AAC 2 CH [Container ]......[ MatRoska (.mkv) [Theater Date ]...[ 6 June 2008 [iMDb Link ]......[ http://imdb.com/title/tt0441773/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Március 31, 2008 Share Posted Március 31, 2008 jópofának tünik kiváncsi vagyok rá! thx az infót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 szerintem nem lesz jó film, vagyis most nem az...de ha lesz jó minőségben leszedem, lehet, hogy rosszul ítélek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirateclubuser Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Nekem tetszett! Röhögtem rajta sokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogácsa 182 Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 ugyanolyan nulla, mint a hancock. szintén egy semmike történet, szintén egy giccses körítés... szánalmas hogy elég egykét "nagy név" színészek vagy szinkronhangok közül meg egy szintén jónevű filmgyár, és minden szemetet el lehet adni... és még csak költeniük sem kell promócióra, mert a tévék versengenek azért hogy leadhassák az "így készült" cuccokat :S meg a csapból is ezek folynak... és a hülyegyerek azt hiszi hogy ez akkor biztos jó... én is hittem nekik. megnéztem. és ha nem lett volna olyan kényszeredetten lekerekítve a történet, talán még mindig várnék tőle valami csattanót. mert az nem volt benne. csak lezárták a kiszámítható lezárással... hát ezt a színvonalat inkább hanyagoljuk :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koncsol0 Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Pogácsa 182 ne muszály megnézni őket amugy nagyon jó film Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogácsa 182 Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 tudom, de akkor ne ajánlják úgy hogy "meg kell nézni"... annyifelé reklámozták, hogy azt hittem megnézhetem... sosem voltam oda ezekért a videójátékgrafikájú hülyeségekért, de mintha a többinek lett volna valami tartalmasabb sztorija... egyébként az a főpatkány vagy mi az jó volt az ő karaktere volt egyedül amit tetszősre csináltak meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 Hali ! Ez megint egy eredeti ötlet remek kivitelezésben ! Grat a készítőknek ! Nagyon jó ! Csak ajánlani tudom mindenkinek ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
donike Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 én a párommal néztem nemrég moziban és úgy ültem be rá, hogy hát ez iszonyat gagyi lesz, érzem. De aztán úgy jöttem ki, hogy kellemeset csalódtam benne megnevettet és jópofa, nekem tetszett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Csak annyit mondok hogy szakadtam a röhögéstől... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Hát nemtom.. nekem nagyon nem tetszett... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajszi3 Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 nekem bejött nagyon nagy poénok voltak benne főleg a végén :D:D:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupák95 Posted Április 12, 2009 Share Posted Április 12, 2009 Nekem nagyon tetszett,jól eltalálták a karaktereket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arbiter Posted Április 12, 2009 Share Posted Április 12, 2009 Nekem nem jött be. Jó, van benne egy két jó poén, de ezekből a DremWork-ös, animációs filmekből lassan minden napra jut egy, kezdenek teljesen unalmassá válni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Április 14, 2009 Share Posted Április 14, 2009 Szerintem tök jó film/mese. Nekem nagyon tetszett, és néhol szakadtam a röhögéstől! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doboghaszii Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 Nagyon régen néztem utoljára animációs filmet vagy mesét, ha jobban tetszik. Ezt megnéztem annyit mondanék rá, hogy szerintem aki szerezi ezt a stílust az jól fog szórakozni meg az is aki apró gyereknek keres filmet ami elé nyugodtan leültetheti a szülő a kölykét. Nem az én stílusom, de a stílushoz képest jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Május 17, 2009 Share Posted Május 17, 2009 Jó mese...nekem tetszett :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquahunter Posted Augusztus 15, 2011 Share Posted Augusztus 15, 2011 Tigris nagyon jófej benne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts