ModThisName Posted Február 9, 2008 Share Posted Február 9, 2008 A kérdés adott, egyértelmű, hogy gumiszoba nem tudom mi benne a roszabb: minden héten ugyanazok a klippek mennek, vagy pedig az hogy egy szám után úgy ünnepeltetik magukat, mintha valóban énekeltek volna(persze mindenhéten pont mint az albumon..) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 9, 2008 Share Posted Február 9, 2008 katasztrófa...sok pihent agyú ember...szánalmas sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zatyi_ Posted Február 9, 2008 Share Posted Február 9, 2008 anno még sok mutter volt elfoglalva ezzel .... de szerintem .. ez is egy műfaj már akinek, de soha az életben önszántambol egy számot meg nem hallgatnák, és szomoruan láttam .. még tavaj hogy csaba center elött ... nagyban nyomták ... az ilyesfalyta zenéket .... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 nekem se nagyon jön be ez a stílus.....anyum mindig nézi, mondom is neki hogy általában ugyanazok a klippek vannak benne......van amikor elvétve meghallgatok mulatós zenét is....de csak ritkán... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts