d4s0t Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Nekem a rövid nagyon hülyén áll, hosszú hajam meg még nem volt, de nyár eleje óta növesztem.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Rövid hajjal úgy érzem magam mint egy 9 éves, a hosszú hajjal meg sokat kell szenvedni, szóval nekem félhosszú van Az a legjobb!Headbangnél van mit rázni, de mégsem olyan hosszú, hogy pl amikor gitározok, akkor állandóan meg kell állni hogy kiszedjem a képemből, mert csiklandozza az orromat így max a szemembe lóg bele, de azt egy határozott mozdulattal elintézem De régebben kb olyan hajam volt mint Puyolnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traki.balint Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 rövid Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flopi Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 hosszú hajam van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szeko Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Rövid haj a tuti, azzal legalább, nincs sok gond! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FECA77 Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 Rövid hajam van tehát.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zole3e Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Félhosszú van, de növesztem, hosszú a király! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Amióta az eszemet tudom, rövid hajam van, és ez jó is így, mert nem kell vele sokat bajlódnom és hamar megszárad. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mercedesbenz Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Nekem hosszú hajam van, nem vágatnám le semmi pénzért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fati500 Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Ifjonc koromban,volt vállig érő is,most meg nem sok van,de a rövidre szavazok,egészségesebb viselet,meg jól áll a fiataloknak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Rövid.. nyáron meg néha kopasz, január-február meg hosszú haj, december környékén már nem is megyek fodrászhoz.. "há megfázok csáje" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 attól függ... ha egy lánynak rövid a haja, az nem jó. jobb ha hosszú, szerintem az sokkal szebb! amúgy nekem rövid! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer_queen Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Inkább félhosszú, de ha választani kell akkor 1értelmű hogy HOSSZÚ! Semmi pénzért nem vágatnám le... És szerintem a rövid haj (kivéve a kopasz) buzis... Mármint... Hasonlíts össze egy hosszúhajú bőrruhás metálost egy rövidhajú rózsaszínpólós diszkóssal... na ki a férfias? Egyértelmű hogy a metálos. Most kezd el vállig érni Én ezt nevezem félhosszúnak.. majd ha mellig vagy hónaljig fog érni, akkor elkönyvelem amgam hosszúhajúnak, és csinálok magmaról egy fekte-fehér fényképet amit örökre megtartok Szerintem fiúnak és nőnek is egyaránt a hosszú haj a jó... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
edemen Posted Szeptember 15, 2008 Share Posted Szeptember 15, 2008 azért láttam már hosszú hajú rockert aki buzisabb volt mint egy emos rózsaszínöves állat am volt hossz hajam de sok vele a gond meg normálisabb fejem van ha rövid a hajam... szval rövid haj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lysandeer Posted Szeptember 15, 2008 Share Posted Szeptember 15, 2008 Rövid,mert nekem is azvan és jóvan ezz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabomarko Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 Rövid,olyan 5 centi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenter Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 Nekem szép hosszú rasztáim vannak (dredlock) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 És szerintem a rövid haj (kivéve a kopasz) buzis... Mármint... Hasonlíts össze egy hosszúhajú bőrruhás metálost egy rövidhajú rózsaszínpólós diszkóssal... na ki a férfias? Egyértelmű hogy a metálos. Te sem vagy komplett. Ennyi erővel hasonlíts össze egy 2 mm-es hajú, agyontetovált, tesztoszteronokkal túltengő állatot, meg egy hosszú hajú feszülő gatyájú "pasit", aki még a körmét is képes kifesteni. Na akkor most ki a férfiasabb? Attól lesznek a rövidhajúak buzisak, mert a metálosoknak hosszú a hajuk? Megsúgom a rózsaszínpólós hasonlatod egyáltalán nem állja meg a helyét, ugyanis már a vasalt félhosszú haj a divat náluk. Máskor meg ne buzisozz le. Köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosad81 Posted Szeptember 19, 2008 Share Posted Szeptember 19, 2008 vágás előtt fogjuk rá h. hosszú volt, most rövid, mind2 jau hosszúval több a probléma. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Június 14, 2009 Share Posted Június 14, 2009 Nekem hosszú hajam van, de szerintem ez lány létemre nem meglepő... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Június 14, 2009 Share Posted Június 14, 2009 Én a hosszú hajra szavazok most, de volt már rövid is, meg mindenféle. Zseléztem, vasaltam, göndörítettem. Szeretek a hajammal szórakozni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupák95 Posted Június 14, 2009 Share Posted Június 14, 2009 Nyáron kopasz vagyok,télre megnövesztem egy centisre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Június 14, 2009 Share Posted Június 14, 2009 Nőknek hosszú haj az ász,a csávóknak pedig a 3 centitől nagyobb de nem hosszú. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi1986 Posted Június 17, 2009 Share Posted Június 17, 2009 Rövid haj a király! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasy46 Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 így van a rövid haj a jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty88 Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 Nekem sokáig rövid volt, most ki próbálom milyen a hosszú. (Jelenleg a kettő között vagyok ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 rövid haj. nincsenek vele gondok és amúgy is meg lehet dögleni a melegtől hosszú hajjal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borotva Posted Június 20, 2009 Share Posted Június 20, 2009 A rövid haj jobb szerintem is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerg0002 Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 ha már itt tartunk, szerintem ez egyedi fejforma kérdése, kinek melyik a jobb...nekem pölö ocsmány fejem volt rövid hajjal...(meg úgy nézek ki, mint egy taknyos kiskölök.... szóval, jelenleg még válligérő haj, és borosta powaaaaa) jah igen, és azért egy nőnek legyen már hoszabb haja, mint nekem:D asszem az én véleményemet itt ki is veséztük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcgajver Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 Csak két választási lehetőség......... ?Én kopaszra nyírom!!! Az rövid ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts