Jaks Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 Nekem még rövid a hajam. Majd ahogy elkezd terebéjesebb formát ölteni, gyorsan rohanok a fodrászhoz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 [quote name='==>Scooter:D fiúknál a rövid haj a menő az tuti , és akinek hosszú haja van az lehet hogy nőnek érzi magát 1. Mindenkinek szívó joga milyen hajat hord. Nem tépheted ki csak úgy. 2. A melegeknek mindig rövid hajuk van. 3. Hosszú hajú vagyok, és mégsem érzem magamat nőnek, nem vagyok meleg, mivel a lányokat szeretem. Erre varjál gombot! 4. Hosszúhajú fiú lévén elvárom hogy a csajomnak / szerelmemnek / barátnőmnek is hosszú haja legyen! 5. Érj hozzá a hajamhoz és egy halott hús vagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 Annyira szánalmasak ezek a benyögések, hogy a hosszúhajúak melegek, meg igénytelenek, ugyanaz az ember marad, semmi se változik. Akkora hülyeség szerintem, hogy lány - hosszúhaj, fiú - rövid. Ennyire leragadtunk az őskorban? Mert ott még fontos volt vadászatnál a férfiaknak, hogy ne lógjon a szemükbe. Valakinek egyszerűen jobban áll a hosszú. Mint pl. nekem. Soványít Sokkal jobban tetszek magamnak és másoknak hosszú hajjal, új sulimban pl. kérdezték mér hosszú, megmutattam magam rövid hajjal és rádöbbentek, hogy bizony a hosszúhaj az jobb nekem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 Nekem hosszu volt,olyan jó 40 centis néhol 50,most rövid,el kezdett hullani és le kellet vágatni. Asszem 4 évig volt hosszu hajam de sztem nem sok baj van vele.Csak a sok hosszu fekete hajszál kicsit zavaró a lakásban. Dettó,csak nekem barna hajam van Most félhosszú,és tényleg soványít. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 úgy gondolom a csajoknak előnyösebb a hosszú haj,de nekem rövid a hajam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krome Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 Rövid Haj rLz!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$cArFaCe Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 Hosszú mert skinhead nem vok (hanem rocker), és h néznék ki rövid hajjal acélbetétesbe??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trezeguet Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 Rövid Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 Annyira szánalmasak ezek a benyögések, hogy a hosszúhajúak melegek, meg igénytelenek, ugyanaz az ember marad, semmi se változik. Akkora hülyeség szerintem, hogy lány - hosszúhaj, fiú - rövid. Ennyire leragadtunk az őskorban? Mert ott még fontos volt vadászatnál a férfiaknak, hogy ne lógjon a szemükbe. Valakinek egyszerűen jobban áll a hosszú. Mint pl. nekem. Soványít Sokkal jobban tetszek magamnak és másoknak hosszú hajjal, új sulimban pl. kérdezték mér hosszú, megmutattam magam rövid hajjal és rádöbbentek, hogy bizony a hosszúhaj az jobb nekem Teljesen egyértek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 rövid hajam van, de már le kéne vágatni, mer egyre hosszabb :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate94 Posted Június 13, 2008 Share Posted Június 13, 2008 Rövid haj 4 ever! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lajcso Posted Június 13, 2008 Share Posted Június 13, 2008 Valamikor régen hosszú volt.Most már levágattam rövidre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcy Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 hosszu;) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Nekem volt rövidebb és hosszabb is. De nekem a legjobban a rövid jött be. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Csajoknak hosszú ,"kanoknak" rövid haj áll jól (szerintem). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadri Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 az én hajam félhosszú,de lehet hogy majd ősszel megnövesztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 "kanoknak" rövid haj áll jól (szerintem). Ennek én be tudom bizonyítani az ellenkezőjét? Szerinted hogy néznék ki rövid hajjal? El tudod képzelni pl. Axl Rose-t, Shagrath-t, Gene Simpsons-t, Danni Filth-t és még egy csomó metál zenészt rövid hajjal? Én nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti1115 Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 nekem rövid hajam van és középen fel van zselézve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matee100 Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 2. A melegeknek mindig rövid hajuk van. Nah ez nem igaz... Amúgy nekem hosszú hajam van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
php Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 Nem igazán értem mi alapján lehet a hajhosszból következtetni bármire is Nekem egyébként hosszú hajam van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 rövid, elég furcsa lenne ha 20-30 centis vagy nagyob hajat felzselénék bár most akkora, hogy ha felzselézem akkor ufonak nézek ki, de ettől még rövid... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 cerh2: én Dani Filthet simán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benssz Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 rövidet jobban szeretem.a hosszu idegesit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VKitty90 Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 inkább a hosszú hajat, nekemi is az van, barátomnak közép hosszú Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 Engem meg a rövid haj idegesít. Hosszú haj foreva! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolnoob Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 rövid haj, mert a hosszú hülyén áll nekem. de amúgy tökmindegy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eszter.ke Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 hosszú. lánynak is és fiúnak is:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackwolf12 Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 am rövid hajam van jelenleg de hosszú haj az ász Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 hosszú. lánynak is és fiúnak is:) Egyetértek. am rövid hajam van jelenleg de hosszú haj az ász Mondjuk most én is vágattam belőle, és már a vállamig ér, nem a mellemig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
croni17 Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 nekem is barna hajam van. 4 centis felül és ki van szőkítve a homlokomtól a nyakamig 2 cm vastagon és fel van zselézve mint a punkoknak(egyébként nem vagyok punk csak teccik eza haj ) és oldalt 21mm-s anyám nemtutta h kivagyok mikor a fodrásztól hazajöttem de volt már h teljesen 21mm-s volt a fejem:D akkor mentünk haverral szem.igazolványt csináltatni:D úgy nézek ki rajta mint aki 5 év fegyházban volt még mérgesen is nézek rajta XD sztem nyáron a rövid haj a jó...fiúknál:D csajoknál meg természetesen a hosszúhaj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts