Cruel Posted Február 8, 2008 Share Posted Február 8, 2008 (edited) Sziasztok! Nos hát csinálgattam egy képet, ki lesz nyomtatva, bekereteztetve, valentin-napra De mielőtt ezt megtenném, szeretném megkérdezni profi ps-esek véleményét, hogy mit kéne változtatni a képen. http://kepfeltoltes.hu/080208/1-6_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Módosította Február 8, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 9, 2008 Share Posted Február 9, 2008 hát, először is csinos hölgyemény a témához meg csak annyit mondanék, hogy nem a minőség számít, hanem a szándék ennek is pont annyira fog örülni, mint amennyire egy profi munkának örülne így jó ez szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Február 9, 2008 Share Posted Február 9, 2008 Egyetértek, a szándék a fontos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zatyi_ Posted Február 9, 2008 Share Posted Február 9, 2008 én személy szerint a csillogást kivenném a szeméböl nem kell tulzásba vinni , és a jeleknek a háttérben valami köze van a hölgyeményhez ? mert megemlíteném a bal also sarkoban egy szép pentakulom ... és annak elvont űbrűzolása nem kízárt h a többi is az .. azokat nem ismerem ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kgabor91 Posted Február 9, 2008 Share Posted Február 9, 2008 Taníts mester ez nagyon faja lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandoo Posted Február 9, 2008 Share Posted Február 9, 2008 télleg jó, nekem is bejön a kép Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cruel Posted Február 9, 2008 Author Share Posted Február 9, 2008 Nagyon köszi a válaszokat srácok zatyi: én nem vágom ezeket a ezoterikus szimbólumokat, szóval csak úgy beraktam őket, mert jól néztek ki kgabor91: mond nyugodtan, hogy mi nem menne ennek a képnek a megcsinálásában és válaszolok Mindjárt befejezem és feltöltöm. Kicsit még változtatok a hátteren meg egy kis color balance sem ártana neki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cruel Posted Február 9, 2008 Author Share Posted Február 9, 2008 (edited) Na úgy néz ki ez a vége: ebből: törölték ez lett: törölték csináljak még rajta valamit vagy jó így? Módosította Október 1, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kgabor91 Posted Február 9, 2008 Share Posted Február 9, 2008 Hallod a paprikát miért nem hagytad ott? Hát nekem konkrétan mindent mondj el hogy, hogy kell Esetleg felvehetnél MSNre is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cruel Posted Február 10, 2008 Author Share Posted Február 10, 2008 (edited) hát az egészet elmondani az elég hosszú lenne de hát dobj egy msn címet privátban.. Módosította Február 14, 2008 Gabi89 Feleslegesen ne idéz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovy13 Posted Március 1, 2008 Share Posted Március 1, 2008 Hát, nekem csak annyi lenne a kérdésen, hogy az arcát hogy "szépítetted" meg, és hogy hogy tuttad ilyen jól kivágni?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts