Markeee Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Gondolom ismeritek ezt a sportot. Ha mégsem akkor annyit mondok, teremfoci. Én nagyon szeretem, mert nem kell annyira sokat futni és télen is lehet játszani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 így igaz, a futsalt játszani jobb,mint a nagypályás focit és télen nem kell fagyoskodni,meg egyszerűen jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 Arról nem is beszélve, hogy cselezni is egyszerűbb, nem függesz az időjárástól Az a gond néha, hogy poros a pálya és elcsúszok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 DE viszont nem lehet annyira megélni belőle de azért én is szoktam nézni futsal meccset,de legszívesebben egy brazil futsal meccset néznék meg de sajna ilyet nem mutat a TV Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtension Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 én is naon szeretem nézni láttam 1 olyan külföldi vidit áááááá..........olyan cselek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Minden héten tolom Bár azért sokan helytelenül játszák ezt a sportot, mivel a futsal labda NEM teremlabda és NEM focilabda, hanem -meglepő módon- futsal labda ...ami mellmagasságból leejtve 3-4-et pattanhat. Persze a legegyszerűbb teremben, kézikapura játszani. Az van midnenhol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Február 8, 2008 Author Share Posted Február 8, 2008 Sajnos csak sima teremcipőre futja nekem, de azzal is nagyon lehet élvezni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Február 8, 2008 Share Posted Február 8, 2008 Ha jól emlékszem valamilyen Falcao a világ legjobb futsalosa na őt szívesen megnézném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 10, 2008 Share Posted Február 10, 2008 Szerintem ha a futsal meccsek hosszebbek lennének a focimeccsek meg övidebbet mindenki jobban hajtana és izagalmasabb lanne...Jót tenne nind 2 sportágnak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pretty Posted Február 22, 2008 Share Posted Február 22, 2008 Én is szeretem egyaránt nézni és játszania Futsallt. Rövid passzok, pörög a játék. Szép figurák. De csak a rendes labdával. Én szoktam látni a Tv-ben meccseket. Aki tud róla videókat az linkelhetne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 Jaja.Sztem is nagyon jó sport én is űzöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenki Posted Május 26, 2008 Share Posted Május 26, 2008 milyen korosztályos futsal csapatok vannak bp-en? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norbert14 Posted Április 21, 2009 Share Posted Április 21, 2009 milyen korosztályos futsal csapatok vannak bp-en? Hello vki tud olyan linket ahonnal lehetne letölteni futsall-os játékot? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szimba16 Posted Október 7, 2009 Share Posted Október 7, 2009 Én futsall-ozok és nagypályázok... szerintem mind a 2 jó, bár nagypályán többet kell futni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt5 Posted Január 10, 2010 Share Posted Január 10, 2010 Én is szeretnék futsalozni de ehhez kell soprtorvosi igazolás? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Január 12, 2010 Share Posted Január 12, 2010 Ha egyesületben akarod, akkor biztos kell. Nagypályához ie kellett, biztos ide is kell. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts