Nobi14 Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 Én űzöm ezt a sportot, nagyon nagy ütemben fejlődik, de sajnos még sokan nem ismerik... Ezért nyitottam ezt a témat...(remélem sokan megismerik, és kedvetkapnak...) http://floorball.blog.hu/2008/02/05/floorball Ezen az oldalon minden lényeges információt megtaláltok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 Nekem az a baj ezzel, hogy a derekam kikészíti. Mindig kehajolni... pff Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nobi14 Posted Február 6, 2008 Author Share Posted Február 6, 2008 Ha valaki csak a barátaival játszik(pl.:swéd,fin,cseh apukák) akkor semmi probléma nem lehet... Egyépkén a "profi" sportolok nem hajolnak be(csak irgalmatlanul behajlítják a térdüket...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 hát nekem nagyon nem jön be ez a sport ...tesiórán csináltuk mondjuk az biztos nem olyan mint profin de nem nagy szám...már nemtudnak milyen sportot kitalálni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Jah, nálunk is. Azzal a rohadt ütővel rohanni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 5évvel ezelőtt játszottam!szerintem nagyon király játék! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nobi14 Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 Az biztos, hogy nem olyan jó tesiórán játszani.(meccsen viszont teljesen más...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Február 8, 2008 Share Posted Február 8, 2008 Nálunk is tesi órai tananyag, mindenképpen jó állóképesség és nagy gyorsaság kell hozzá ebből nekem nincs hiány, úgyhogy tetszik a sport, de jégkorongozni jobban szeretek és jobban is élvezem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nobi14 Posted Február 9, 2008 Author Share Posted Február 9, 2008 Amikor tesiórán játszottunk (gagyi ütőkkel, kis pályán, palánk nélkül...) engem csak megfogott. Utána az első edzésen láttam mennyire más. De igazán akkor lehet beleszeretni, amikor külföldön vagy (pl.: Mo.-on csak 1 kivalló floorball pálya van, szerintem...) Mert ott minden pálya kiválló, rengetegen floorballoznak,(az 5éves gyerektől kezdve a 40-es,50-es apukákon át...) Minden csapatnak van egy raklap szponzora, az utánpótlás bajnokságokban (születési) évenként vannak indítva a csapatok (pl.: U14). Ezért is indítottam ezt a topikot, hogy ezzel is segítsem a sportág fejlődését. (a floorballt olyan enberek számára találták ki, akik nem szeretik a dúrva ütközéseket...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Február 9, 2008 Share Posted Február 9, 2008 buta sport semmi izgalmat nem találtam benne.. a jégkorong már valami, de ez.. :\ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjGabesz92 Posted Február 9, 2008 Share Posted Február 9, 2008 Hát nem tudom, ti hogy vagytok vele, látom írjátok hogy semmi izgalmasat nem láttok benne... Én fél éve kézilabdázom, előtte sulicsapatban focizgattam, de rájöttem hogy a foci a kézilabdához képest írtozatosan unalmas. Nos a floorballt tesi órán mi is nagyban űzzűk , számomra ez is izgalmasabb mint a foci. Persze gondolom nem focizik az összes hozzászóló, csak példaként hoztam fel. További szép napot nektek!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Február 9, 2008 Share Posted Február 9, 2008 A foci azért izgalmas, sok a ívelés, gyors passzok (nem vagyok kapus ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nobi14 Posted Február 9, 2008 Author Share Posted Február 9, 2008 Iszonyúan taktikus sport...(most nem a tesiórára gondolok) A floorballban sokkal gyorsabb minden(pasz,lövés...ezért nagyon izgalmas) És, hogy "buta" ezt nem értem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel Posted Február 9, 2008 Share Posted Február 9, 2008 A floorball nagyon gyors és dinamikus játék, akinek nincsenek adottságai hozzá az nehezen fogja jól űzni és emiatt kedvelni se fogja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Február 9, 2008 Share Posted Február 9, 2008 Azért én maradok a focinál, rengeteget fejlődtem 1 év alatt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nobi14 Posted Február 9, 2008 Author Share Posted Február 9, 2008 Mindenkinek szíve joga azt sportolni amit szeret, én csak a figyelmetekbe ajánlom ezt a sportágat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vakond93 Posted Május 3, 2008 Share Posted Május 3, 2008 Mi csináltunk ilyet tesiórán... tudom, h nem olyan mint ahogyan a profik csinálják, de nem nagyon örvendek érte, maradok a squash-nál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fábi Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Hello! Én is játszottam már ilyet nekem tetszett, derekam nekem is fájt picit utána, meg az se kellemes ha meglőnek azzal a lyukacsos műanyaglabdával, nagyon tud csípni Én minden ilyen új sport felé nyitott vagyok általában szóval nekem tetszett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nobi14 Posted Május 11, 2008 Author Share Posted Május 11, 2008 Jaj, ne is mond...engem külföldön úgy meglőttek, hogy 1 hónapig látszott Egyépként én sose hajlottam az extrem/új sportok iránt, de ez nagyon megfogott... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Nálunk még házibajnokság is van. Első évben halálra vertek minket, utolsók lettünk. Azóta nem játszottam. A fejem és a fábam bánná, ha beállnék megint Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finep Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 jah jó cucc ez, suliban játszottunk igaz párszor a labda helyett a padlót ütöttem[véletlenül persze ], majdnem meg is repedt az ütő de azért jól el lehet szórakozni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.bali Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 egyszer jácottam ilyet suliban. de az nem a labdára ment. kiszemeltünk egy idegesitö oszt társat oszt kapott de azért golt is löttem nem egyet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nobi14 Posted Május 24, 2008 Author Share Posted Május 24, 2008 Örülök, hogy páraknak vannak "pozitív" emlékeik a sportról... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
{Börnykúak}Manfred Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 nah igen jégkorong után kicsit sz@r ütővel szaladni egy gömbölyű labda után!!!! XDXD mert ugye jégkorngban :Korcsolya,Ütő, és nem gömbölyű labda van!!!! nekem még mindig a jégkorong az etalon de ez sem rossz ha nincs jég ez is megteszi!!!(csak görkorcsolyával) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somakoma Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 Én nagyon jó sportnak tartom a floorballt, mert annyira nem durva, pörgős, látványos és izzasztó! Szomszédom a Debrecen Floorball SE játékosa, és már egy csomó helyen voltak (külföldön is). Illetve tavaly ők nyerték meg a bajnokságot ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
punk20 Posted Augusztus 4, 2010 Share Posted Augusztus 4, 2010 Egész jó szerintem is a floorball. A labda nagyon keményet tud ütni sajnos... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjSharker Posted Szeptember 28, 2010 Share Posted Szeptember 28, 2010 Szeretem ezt a játékot már két éve nyomjuk hobbi szinten haverokkal,barátokkal,ismerősökkel.Jó kis test edzés. Bár az igaz hogy elég kellemetlen tud lenni ha eltalál a labda. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts