secto_r88 Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 hát ezt nm gondoltam volna!! kihalhatunk mert cigizünk http://www.youtube.com/watch?v=As95It6kBTg nézzétek meg nagyoon jóóó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronii92 Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 jópofa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 Nekem is tetszett, rá is nyújtok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@RKI Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 Nem semmi de nem is rossz :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscsirke Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 kicsit eltúlzott de a lényegre rátappint Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 huhhh, de hosszúnak tűnt. volt benne egy pár poén........ szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vfts96 Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 durva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeOne Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 na akkor egy kicsit komolyabbra fordítva a témát: http://www.youtube.com/watch?v=wiC6yi0wmUo ez télleg igaz....... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 Nagyon jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 Káros, káros. Nem károsabb, mint a mindennap városi levegőt szívó anticigis, antipiás akárki számára aza közeg ahol dolgozik. Én mindenesetre nem tervezem a leszokást... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrinceCherry Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 A 2. Videó nagyon durva...Én amugy se cigizek és nem is tervezem hogy rászokok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 Egész érdekes. De nagyon tetszik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jucagábor Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 Sztem nagyon jó kis videó. a titanicos poén az fájt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbee21 Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Nagyvárosi levegőről is el lehetne mondani ezt, a hegesztőszakmárol az károsabb, az alkoholrol, a drogrol stb. Akkor minek gyártják a cigit? Tudom hogy nagy pénz van benne az állam részéről, de ne a cigiseket bátsák hanem az alkolistákat, drogosakat stb mert a cigitől az ember beszámitható! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nefertiti016 Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 A mesés videó vicces, de a valóságos egyáltalán nem. Én nem dohányzom és soha nem is tudnék rászokni, márcsak a bűz miatt sem!!!!!!!! Szerintem igenis beszámíthatatlanságot okoz, mint minden függőség, én ismerek nem egy embert aki dohányzik, és ha sokáig nem jut cigihez, akkor tisztára bekattan(beszámíthatatlan lesz) és olyan dolgokat csinál, úgy beszél az emberekkel, amit józan állapotban egyáltalán nem tenne. Én a dohányfüst mentes életre voksolok!!!!! Nem a dohányosokat kell hibáztatni, hanem a gyártókat, igaz, hogy mindenkinek saját szabad akarata van, hogy akar valamit vagy nem, de vannak olyan dolgok, amik nagyon "jól" esnek egyes embereknek, és az agyuk ezt tévesen jónak fogja fel, mintha nem tenné tönkre a szervezetét, pedig tönkreteszi. Viszont a dohány-gyártók sem gyártanák, ha nem lenne rá igény, de sajnos van, szóval nem a hibást kell keresni, hanem nem kell rászokni, vagy ha már megtörtént, akkor le kell szokni, de sajna hozzám közelállóktól tudom(szerencsére nem saját tapasztalat), hogy nagyon nehéz megtenni azt az első lépést, de nem lehetetlen. Viszont nem egy embert ismerek, akinek már sikerült, az egész csak akaraterő kérdése. Sok-sok-sok akaraterőt hozzá annak, akinek szüksége van rá!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Előzőt tudnám csak ismételni, de kiegészítéssel: Ki hány évesen szokott rá? 18 alatt, de inkább 14... Mire felnőtt lesz a dohányos, nem tud leszokni, mert így nőtt fel, hogy mndennapjaiban ott a bagó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajszi3 Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 az 1. videó jobb volt egyépként meg igazából szívod a szar szmogot is meg melletted is dohányoznak már tökmindegy sztem az össze ilyen video gagyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts