SzegediXY Posted Május 9, 2011 Share Posted Május 9, 2011 És azt is Te adod meg, hogy milyen fájltípushoz milyen tömörítőt használjon, azaz nem csak egyet tud Mellesleg be lehet állítani 1-2 hotkey-t, nálam pl spacemonger, infrawiev stb. van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Május 10, 2011 Share Posted Május 10, 2011 Egyértelműen Total Commander Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merida Posted Május 10, 2011 Share Posted Május 10, 2011 Én kb. másfél éve nem nyitottam meg a Sajátgépet, úgyhogy egyértelmű a dolog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idakor Posted Május 10, 2011 Share Posted Május 10, 2011 Idővel mindkettőt meg lehet szokni, ha muszáj. Ma már a tc-t csak listázásra használom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaky6 Posted Május 20, 2011 Share Posted Május 20, 2011 mind 2 őt használom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
P@joz Posted December 13, 2013 Share Posted December 13, 2013 (edited) Üdv! Évek óta a TC Ultima Prime 5.2-t használom minden gond nélkül. Anno XP, később Win 7 alatt is rendben működött. Nemrég feltettem a gépre a Win 8.1-et És azóta a csoportos kijelölés-törlésnél ezt a hibát dobja: Ekkor lefagy a TC és csak a feladatkezelőben tudok kilépni belőle. Tudna valaki segíteni eme problémában, mert nem szívesen válnék meg a TC-től emiatt! Thx! Módosította December 13, 2013 ica 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornacsutka Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Meglehet hogy újabb verzióra lépés megoldaná a 8.1-es óta jelentkező problémát. Egyébként is 5.9 a friss verzió az általad kedvelt TC ultimate verzióból. Az eredeti kérdésre reagálva, igen táblázatkezelő általában kell, és nem feltétel a TC, de az utóbbi években kezd egyeduralkodóvá válni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
P@joz Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Az 5.9 már müxik. Csak nem hagyja magát crackelni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisChrisz Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 én q-dir-t használok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolika80 Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Ez konkrétan a feladattol és személytöl függ! Spec én mikor mit használok, ami éppen kézre esik, totalt, csak ha darabolok, vagy összeillesztek valamit vagy ha az ftp miatt kell, másra nem is jo ta Total, kizárolag ftp-re. Sajátgép, ha ép kell vagy valami, vagy épp cserélem a hátterem, telepitek valamit.. De mondom személy és feladatfüggö! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolika80 Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Üdv! Évek óta a TC Ultima Prime 5.2-t használom minden gond nélkül. Anno XP, később Win 7 alatt is rendben működött. Nemrég feltettem a gépre a Win 8.1-et És azóta a csoportos kijelölés-törlésnél ezt a hibát dobja: Ekkor lefagy a TC és csak a feladatkezelőben tudok kilépni belőle. Tudna valaki segíteni eme problémában, mert nem szívesen válnék meg a TC-től emiatt! Thx! ennyit a Win8-rol! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmety Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Total Commander használok mióta az eszemet tudom jobban átlátom és számomra könnyebb,meg megszokott mint a régi nc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
singular Posted Február 3, 2014 Share Posted Február 3, 2014 Még 1995-ben, amikor a Chip magazinban megjelent az első CD (az egy mini CD volt), fedeztem fel a Total Commandert (akkoriban még Windows Commander volt a neve, de a Microsoft rájuk erőltette a névváltoztatást). Akkor a Szlovák Antivírus Center (SAC) gyűjteményében volt fellelhető. Windows alatt azóta használom. Ma persze már a bővített változatot, a Total Commander Ultima Prime-t, abból is az aktuálisan legfrissebbet. Vannak azonban ígéretes klónjai, melyeket linux alatt használok (pl. Double commander). Mellesleg a Windows Commandert is a DOS-os Norton Commander windows-os klónjaként fedeztem fel magamnak akkoriban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Február 11, 2014 Share Posted Február 11, 2014 Mind a kettő, win7-es intéző már eléggé elfogadható. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
0011 Posted Február 23, 2014 Share Posted Február 23, 2014 szerintem mind a kettő jó.Régebben Total Commandert használtam,most a saját gépet nyomatom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolt0209 Posted Március 24, 2014 Share Posted Március 24, 2014 99% tc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Putin Posted Augusztus 6, 2014 Share Posted Augusztus 6, 2014 total commander természetesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Október 26, 2014 Share Posted Október 26, 2014 Meglepő, de én még soha az életbe nem használtam TC-t (max fájlegyesítéskor, de az havonta kb. 1 alkalom). Szintén.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jokka1 Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 TC, de néha muszáj a sajátgép is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
almaszosz Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 TC ...kevesebbszer kell kütyüt vakargatni (szerintem), hogy elérjem a célomat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ban-Dee Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Nem is kérdés: Total Commander, kábé 25 éve, Norton C-Volkov C-Total C . Nálam még a tabletre is felkerült Androis alá, bár ott nem tetszik annyira. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuluparaszt Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 8.1 alá nem kell semmi tc, különben sem hatékony ha 20 oldalt akarok kezelni egyszerre. Manapság a fájdarabolás sem dívik szóval igazán megvagyok nélküle. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djbaloo Posted Január 11, 2015 Share Posted Január 11, 2015 Egyéb: Double Commander Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
radaar Posted Február 26, 2015 Share Posted Február 26, 2015 Mindkettőt használom! TC-t daraboláshoz szoktam használni, de azért jó másra is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts