kodax Posted Február 15, 2008 Share Posted Február 15, 2008 mit is mondtam ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 15, 2008 Author Share Posted Február 15, 2008 Már én se tom:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 15, 2008 Share Posted Február 15, 2008 lol amugy hogy állsz a csajjal? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 16, 2008 Author Share Posted Február 16, 2008 Nem tom:( Egyik "barátnőmmel" megegyeztem... Hogy megkérdezi hogy mi a vélemény rollam...Áh e Titanic dvd(másolt) mire nem képes... Ha Jót mond folytatom he nem akkor vége... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deejayboy Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 Ne add fel én drukkolok neked ma este kiderül mit fog mondani a csaj, hogy lesz-e holnap tali vagy sem:S elvileg nem szeretik ha nyomulunk. Ma este remélem beleegyezik a csaj a taliba, majd ha beleegyezik akkor nyugodt estém lesz:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 18, 2008 Author Share Posted Február 18, 2008 Hajrá! Na az én barátnőm kiakasztott(aki megkérdezte volna) Úgyhogy akció lefújva és tovább várok! És mit mondotta a csaj? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Február 19, 2008 Share Posted Február 19, 2008 Még semmit se tudok, de ha ma este se egyezik bele, akkor így járt és go másikra. Csak a többi meg abból 2 nem akar még pasit mert most szakítottak nem rég.:S De próbálkozni lehet:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 19, 2008 Author Share Posted Február 19, 2008 na evileg ma megkérdezte a csaj este írom a szitut... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Február 20, 2008 Share Posted Február 20, 2008 Na és mi a szitu?:S Apropó 1 kérdés, ha van 2 csaj és mindkettő most szakított nemrég, de én mindenképp szeretnék összejönni valamelyikkel, de ők most fullra nem akarnak senkivel se összejönni, mivel nagyot csalódtak. Tehát felejtsem el őket végleg?:S És úgymond keressek mást?:S Mert már fullra nem tom mit csináljak:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 20, 2008 Share Posted Február 20, 2008 majd megjön az eszük nem bírják pasi nélkül ez sablon szöveg h most senkivel... ja és most...itt a lényeg türelem rózsát terem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Február 20, 2008 Share Posted Február 20, 2008 Csak a türelmem már kezd fogyni:SSS kodax vegyél már fel msnre please:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 20, 2008 Share Posted Február 20, 2008 nincs időm msn előtt üldögélni néha felnézek ide válaszolok a PM-ekre...aztán tanulás stb...alig vagyok msnen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Február 20, 2008 Share Posted Február 20, 2008 Slypeg: tudod azt nem értékelik a csjaok, ha te rögtön úgy állsz hozzá h "csaj kell csaj kell" és ráhajtasz mindenkire, él és mozog. Aki nemrég szakított, annak időt kell hagyni. Majd jön az,ha jönnie kell. Ha elé rohansz, lehet,hogy inkább elszalasztod. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Február 20, 2008 Share Posted Február 20, 2008 miért kell egyáltalán ebből élet-halál kérdést csinálni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 20, 2008 Share Posted Február 20, 2008 ki csinál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Február 20, 2008 Share Posted Február 20, 2008 pl. Slypeg... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Február 20, 2008 Share Posted Február 20, 2008 Miért? Mert talán itt vagyok 21 éves és szeretném lekötni magam már egy csaj mellé, de véglegesen:) remélem érthető vagyok és nem akarok gép előtt punnyadni se:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Február 20, 2008 Share Posted Február 20, 2008 felőlem... de ennek a görcsölésnek abszolút nincs semmi értelme.. még annyira se jönnek össze a dolgok ha görcsölsz.. vedd lazán a dolgokat, jár el haverokkal ide-oda, majd kialakul valami. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 20, 2008 Author Share Posted Február 20, 2008 Ja sztem is .. da ha megpróbálod vígasztalni és beszélgetni vele akkor megtudod hogy tényleg olyan fontos-e neked vagy félreismerted ha 1. akkor törődj vele... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 20, 2008 Share Posted Február 20, 2008 értem... ps2fan!te hogy állsz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Február 20, 2008 Share Posted Február 20, 2008 Jaja hogy állsz? Mert tegnap nem írtad le este:S az igazit nem könnyű megtalálni:S Szóval ahol lakom ez a hely egy ratyi városnak nevezett hely:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 20, 2008 Author Share Posted Február 20, 2008 Hát majd holnap kérdezi meg a csaj mert beiedt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Február 20, 2008 Share Posted Február 20, 2008 Slpyeg: 21 évesen kapuzárási pánik?? Ne görcsölj már ennyire. Igaza van asbinak, előbb az életet próbáld élvezni, aztán gondolhastz majd tovább is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 20, 2008 Share Posted Február 20, 2008 az élet jobb csajjal,de Slypeg tényleg túúlreagálod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 Mert talán itt vagyok 21 éves és szeretném lekötni magam már egy csaj mellé, de véglegesen:) remélem érthető vagyok és nem akarok gép előtt punnyadni se:S ehhez 2dolgot füznék hozzá, először is, oké , találsz 1 csajt, tételezzük fel ő az igazi neked, jól megvagytok , de a csaj nem akarja lekötni még magát komolyan , mert fiatal, élni akar , bulizni, nem otthon ülni és gyereket nevelni, akkor meg mit ér a görcsölés, kb mint halottnak a csók. Másodszor meg ne ülj a gép előtt állandóan, olvassál, kertészkedjél, vagy bármit, de szerintem az lenne a legjobb, ha elmennél , másik városba tanulni , vagy dolgozni... , aztán esetleg ott találsz 1 csajt aki hasonlóan gondolkodik , mint te. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 De már tényleg kezd nagyon elegem lenni:S Tehát vagy személyesen vagy msnen ma mindenképp megpróbálok beszervezkedni:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 21, 2008 Author Share Posted Február 21, 2008 Hát már megint nem érdezte meg a csaj:@ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 ps2fan felveszel msnre? Ott dumálhatnánk és elláthatnánk egymást tanácsokkal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 Slypeg nem értelek. Milyen tanácsot akarsz még mégis? Szedd össze magad, ne sírj folyton,hogy nem mész töbebt msnre,se iwiwre, szar az élet stb, hanem tegyél ellene. Szórakozz pl, járj bulizni, kocsmázni, sportolni, haverokkal mindenfelé.. Másrészt aligha találsz valaki olyant,aki huszon egynehány évesen le akarja kötni az életét. Ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 Most már odáig jutottam, hogy öngyilkossági terven gondolkodom, tehát a terv az ha 10 napon belül nem lesz csajom véget vetek az életemnek mindenképp:'(. Ezen nem tudtok mit tenni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts