kodax Posted Február 12, 2008 Share Posted Február 12, 2008 nekem is kéne..nem zabálok ilyeneket,de baromi lusta vagyok na de majd rágyúrok...remélem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deejayboy Posted Február 12, 2008 Share Posted Február 12, 2008 Akkor írjatok ötleteket miket dobjak be? Mert már ma annyira depis lettem, hogy a héten msnre se megyek fel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 12, 2008 Share Posted Február 12, 2008 beszélj vele sokat...aztán ha jófej veled akkor tudod h ő is bír...akkor elhívhatod moziba v kávézóba....amúgy itt a valentin nap...ja és nem ártana tudni h hány évesek vagytok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deejayboy Posted Február 12, 2008 Share Posted Február 12, 2008 És a szitu az, hogy bevallottam neki, hogy elképzelném vele az életem, de ő megmondta már múltkor is, hogy nem csak barátként. Sebaj legalább egész héten nem leszek msnen és nem küldök senkinek se 1 db zenét se msnen addig se. Hiába szerzek meg előbb valami új zenét nem érek el vele semmit se. Én már nagy ismeretségre tettem szert. 1-et tudok a csillagjegyek közül a rák a legnyugodtabb természetű és ő viseli el a legtöbb szenvedést és kudarcot az élete során. Amúgy meg Kodax hiába is beszélnék akármelyikkel mivel a csajok a külsőre mennek, ezért nem tehetek ellene semmit. Saját lakhelyem úgy rossz ahogy van. Sok kocsma lett most Tesco de semmit se ér. Én a józanok ligáját képviselem. Amúgy meg egész héten depis leszek. És nem érdekel legalább msnmentes napajaim vagy heteim lesznek. Az én életem el van cseszve:((((. Nem vagyok pesszimista, de élettapasztalatból írok mindent. Sok szerencsét mindenkinek a szerelembe. Csütörtökre pedig Boldog Valentinnapot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Február 12, 2008 Share Posted Február 12, 2008 Jesszus..... hány éves vagy te? Én is rák vagyok horoszkóptárs Nem szabad csüggedni, nincs értelme... igyál meg egy sört, dőlj hanyatt és másnap próbálj meg az ÉLETBEN ismerkedni. Ez annyit tesz hogy beszélgessél lányokkal... előszőr nem kell más. Nem kell jófejeskedni sem. Akkor te leszel a kis csicska, akit ugráltathatnak... mondom... rengeteg duma. Meg még több is! Aki szimpatikus neked és te is neki, arra rá fogsz jönni.... na üdv és fel a fejjel te RÁK!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deejayboy Posted Február 12, 2008 Share Posted Február 12, 2008 Én már 21 vagyok. Csaj pedig akinek bevallottam 18. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Február 12, 2008 Share Posted Február 12, 2008 Én is 21 vagyok, szóval? Most nekem sincs állandó barátnőm. Ettől még nincs el.szarintva az életem. Sem a tiéd Amúgy nem mindig szerencsés elmondani mit érzel... nem a megfelelő pillanatot választottad. Ez mindenkivel megeshet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deejayboy Posted Február 12, 2008 Share Posted Február 12, 2008 A héten csajmentességet csinálok 1 csaj se fog meghatni Valentin nap pfffffff. Ugyan olyan, mint a többi nem 1 nap alatt kell kifejezni a szerelemet a másik iránt, hanem egész életünk végéig míg szeretjük a társunkat. 2008 ugyanolyan lesz számomra mint a többi. Csajmentes és szenvedésekkel teli:((((. Ha még 1 csajedli azt mondja, hogy bocsi, de nem, akkor ajándéktiltásba veszem véglegesen:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eszetlen Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 ne légy már ilyen negatív, és igyál vmit ne sört neked valami erősebb kell, ja és ne azzal indits egy csajnál hogy vele szeretnéd leélni az életed Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 Nos szerintem 21évesen még nem kéne ilyen kapuzárási pánikodnak lenni , felesleges, én is amennyi csajról hittem már , hogy "Ő az igazi" , most igy utolag már nevetek rajta, mert mindig jött náluk jobb , szóval fel a fejjel jön majd ennél jobb , amugy meg ha személyesen mond ilyet , hogy legyünk barátok : nyugodtan röhögjél a képébe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muki1001 Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 cimbi!! azt szokták mondani, hogy megtalálja a zsák a foltját!!! de ha nem keresgélsz akkor hogy fogod megtalálni?!?!?! amúgy meg téleg csak dumálni kell velük. van egy két csaj akivel az első beszélgetés után azt mondod persze magadban, hogy áááá hadjuk mert ennek nem jövök be, de ha kitartó vagy akkor meglesz az a csaj is aki számodra szimpi és a csajnak is tetszel majd!!! csak egy kis kitartás kell!! ja az msn-t meg kapcsold be nyugodtan ott is ellehet kezdeni a beszélgetést aztán majd szépen folyamatosan mehet az élőben való dumcsi is!!! ja és persze CSAK PIZITIVAN!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deejayboy Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 Arra kérek választ, ha még mindig mai napig nem ment ki a fejemből az a csaj akivel 2006-ba szerettem volna összejönni, akkor úgy hogy legyen csajom?:-O. Hiába jönnék össze most akármilyen jó csajjal, ha mindig ő lenne fejembe. Az a gond, hogy nagyon mély nyomot hagyott bennem. Most a héten pihifokozat lesz. Talán jövő héttől megjön a kedvem. Majd jövő héttől megyek csak msnre és nem érdekel ha ezért le fognak nézni vagy hülyéne ktartanak ez van az én életem ilyen. Hiába vallom magam a Föld legnormálisabb emberének, akkor se kellek 1 csajnak se:(((((. Nem vagyok pesszimista de tényleg tudom hogy mi vár rám ha bevallom a csajank az érzéseimet. Kaposvárra se tudtam betörni. Dombóvár meg 1 ratyi hely itt csak kocsma kocsma hátán. A rákról leírt belső tulajdonság rám 1-tól 1-ig mind igaz. Én tényleg mélyérzésű vagyok. Tényleg képes vagyok nagyon hamar beleszeretni akárkibe. Nem sajnáltatni akarom magam csak szeretnék már végre 1 rendes normális barátnőt akivel leélhetném az életem:) Legalább majd nézhetnek, hogy ha nem leszek a héten többet de kitudja meddig nem leszek msnen. Az is lehet hogy hetekig fel se megyek rá. Azt se myvip se iwiwre nem megyek most jó ideig.És ha majd hiányolnak amit úgyis kétlek. Úgyse hiányolna senki:(((((. Legalább megnézek pár filmet és tanulok a héten elfoglaltságilag. És most itt megfogadom, hogy jövő héttől tényleg csajozási infrastruktúráció fokozatom lesz csajozás téren. Ha pedig mégse jön össze semmi, akkor pedig az életnek sincs értelme:(((((. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 13, 2008 Author Share Posted Február 13, 2008 Hát nem szoktam egyiket sem:D csak a ps-t meg a gépet ... de focizni szoktam és tudok is nem is szarul... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDaemon Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 szívj el egy füves cigit és elfelejted... ... legalább is a haverom szerint. amugy nekem sem könnyű csajt össze szedni főleg mert "alkatilag" sem vagyok tőkéletes(finoman fogalmazva) meg nincs elég bátorságom a csajozásra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 Figyelj ember, ne haragudj, de ez tömény önsajnálat. 21 évesen még ne keresd sztem életed szerelmét, előtted áll az egész élet. Avval hogy begubózól és "nem megyek msnre, se iwiwre és nem fogok hiányozni senkinek", csak magadnak ártasz. Ha meg valakinek nem jössz be... hát ilyen az élet, sok más emberrel is ki....ott már és mindig-mindig újra talpra kell állni. Ha nem megy, hát nem megy, mindenki tapasztalta már hogy hiába erőlködsz akármennyire valakinél, ha neki nem te vagy az igazi. Járj el szórakozni, haverokkal,barátokkal, ismerkedj minél több emberrel. Ha beszűkülsz a saját kis világodba,ne várd,hogy rád találjon a szerelem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 utolsó mondatod nagy igazság még annyit hozzátennék a fentebb írtakhoz, h nem kell görcsösen keresni a szerelmet, abból semmi jó nem származik, majd eljön az, ha itt az ideje Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 nekem sincs bnőm,nem mondom h nem lenne jó,de elfogadom és várok...majd eljön az én időm is pont úgy ahogy a tied Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deejayboy Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 köx a bíztatást főleg kodax meg a többiek bennem már csak ti tartjátok a lelki erőt. Kodax sok szerencsét ahhoz, hogy megtaláld életed párját. És a többieknek is sok szerencsét. Ma végleg határoztam döntésem végleges. Soha többet nem megyek msnre. Vagy talán megyek. Lenne 1 kérdésem felvenne valamelyikőtök msnre szimpla baráti alapon?:S. Ha igen akkor majd elküldöm PM-be és felvehetnétek, hogy ott legalább tarthatnátok bennem a lelkierőt. Tudom, hogy ez nem olyan oldal. De én most tényleg rászorulok lelki támogatásra azért gondoltam, hogy felvehetne valaki. De csak akkor ha nem leszek felesleges teher számára msnen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 ja hát szívesen....de ebbe a témába nyugodtan lelkizhetsz msn-t utálom ha fent vagyok akkor rejtve,szal az nem játszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam506 Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 , , A legnagyobb érdemünk nem az, hogy sosem bukunk el, hanem az, hogy minden bukás után felállunk.'' Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 most már így csak annyit kérdeznék, hogy azzal, hogy nem mész msn-re mit érsz? élőben kéne beszélni a leányokkal.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deejayboy Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 Tudom, hogy élőbe, de egyes csajok csak msnen érhetők el. mivel valamelyik Bikalon lakik. de vele nem tom mi lesz. Na most lépek pás majd holnap. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 nekem is küldhetsz pm-et aztán elleszünk mint befött Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deejayboy Posted Február 14, 2008 Share Posted Február 14, 2008 Küldtem PM-et kodaxnak és Marco_Hunnak. Ha gondoljátok vegyetek fel. Benéztem freemailemre és ahogy láttam írta csaj iwiwen akinek msnen írtam kedden a szitut hogy vele elképzelném a jövőmet, de ő csak barátként velem. Gondolom mit tartalmaz lényegében kb ezt. Most azért, mert hogy nemet mondtam válaszként megsértődsz? És ha most nem jösz msnre és ezt írod fel akkor ezzel elveszítjük egymás barátságát is blablabla gondolom ez van benne. De elhatároztam ezentúl havi 1-szer megyek freemailre és havi 1-szer myvipre és iwiwre. Akinek nem tettszik ez van. Nincs előírva hogy mindegyikre be kell menni naponta. Majd ha lesz kedvem elolvasom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 14, 2008 Share Posted Február 14, 2008 hát sztem olvasdd el...lehet h tök más a tartalma és hülyén fogsz kijönn az egészből...sztem érdemes elolvasni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Február 14, 2008 Share Posted Február 14, 2008 Deejayboy: ez csak önmeggyőzés, hogy tényleg senkinek nem kellesz. Ne csináld ezt. De ha te azt élvezed, hogy szenvedsz és semmit nem teszel ellene, hát te tudod. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deejayboy Posted Február 14, 2008 Share Posted Február 14, 2008 Nem önmeggyőzés, de tudom amit tudok. Mindenki nem lehet tökéletes külsővel megáldva:((((( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 14, 2008 Share Posted Február 14, 2008 de mindenkinek jut nő ne aggódj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deejayboy Posted Február 15, 2008 Share Posted Február 15, 2008 kodax felveszel msnre vagy sem?:S Adhatnál pár igazi jó tanácsot és akkor nem ide kéne írnom:S Ha szeretsz jó discozenét, akkor van számodra pár kiadatlan zeném legalábbis ezeket még sehol se lehet leszedni:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 15, 2008 Author Share Posted Február 15, 2008 HÁt banyek...Kodax jól mondta.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts