Destro Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Én nagyon drukkolok neked:D sok sikert a rózsával kapcs, én egy szálat adnék, a csokor nem jó macerás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 kodax-->szurkolok!!aztán el ne felejtsd le írni h mi volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 Áhh életem eddigi legfontosabb dplgát:P Kizárt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Én is szurkolik mint már mondtam!! Igen a fejleményeket majd közöld, időben itt leszek gépnél! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 oké Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 beza beza "jo munkát holnapra" szurkolok aztán várjuk a dolgokat aztánm ajd még holnap irok illetve ha igényled akkor szintem a tbbiek is segítenekha alalkul a dolog én magamról nyilatkozva segítek majdan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 hát nem jött be... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 nah mi baj van ember? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 micsoda? szerk.:Marco egy pillanatnyival gyorsab voltál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 most vette észre a tegnapi sms-t (amibe az volt hogy szeretnék személyesen találkozni vele)és azt mondta "bocs , de nem..."De azt mondta hogy barátok lehetünk de többet nem akar...és a pirulást megfázásal magyarázta magyarul idő kell neki:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Na, persze ezt nem hiszem el!! Csak hülyítessz!! Hogy nem nézted meg a telót?? Istenem!! Oda is vágna ha ezt írta volna!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 khm...msn-en írt.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 hát sajálom hallod szerintem ne erőltessed ezt a dolgot ha azt mondja hogy csak barátok akkor magyarul nem kellesz sajnálom de biztos van mégy olyan lány aki teccik másnak is mondtam ma én nékem is modntak fel a fejjel ember Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 kössz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Én nem értem ezt a lányt pedig nagyon úgy tűnt hogy akar valamit!! Vagy lehet hogy akar csak nem meri! Ne csüggedj!! Én még sz*rabb helyzetben vok, nem elég hogy megyek bálba, hanem még náluk alszom és ott ebédelek, most látom először a szüleit!!! S nem jövünk az utóbbi időbe valami jól ki a barátnőmmel! Szakítás jobb lenne asszem!! De lehet azért gondolom ezt mert 1 násik lány el csavarta a fejem! Szal nehéz dolgok ezek kitartás kell hozzá!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 PEdig tényleg tetszet na m1 holnap elkápráztato fociba met belerugom az összes dühöm abbba a bőrdarabba:)Szegény kapust előre sajnálom:P jah és töröljem a topicot? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 jolteszed lesz másik ne aggodjál fiatal vagy még van még időd csajozni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Sztem ne töröld a topicot, minek!! Bár ha nem tetszik 1 modinak akkor majd az törli! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 Sztem csak az idt akarta húzni mert az "azért pirulok el mert meg vok fázva" elég sokmindent elárul:P Mondjuk legalább nem hazudott nagyot:Ppl azt is mondhatta volna hgy nem is igaz:P Na jó éjt annyi gólt lőjjek ahányan drukkoltatok nekem:P Nézek vki mást az osztályból de nem ilyen nyuszit:P max féltékeny lesz:D jó8 Ps2fan Ja és kössz mindenkinek:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 hát nem tudom de kakor minek mondta volna hogy legyünk csak barátok :S érted? a kettő eléggé ellentmond egymásnak :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Február 8, 2008 Share Posted Február 8, 2008 most nem azért de 1 12,5 éves lány, nem tudja még , hogy mit akar nem azért de 1 20éves csaj se mindig tudja... legyünk barátok , hát már innen látszik , hogy 1 csajról beszélünk, minden csaj ezt a silány kifogást hozza fel, ha valakivel nincs kedve járni... valaki ezt komolyan gondolja? Amugy a másik csajt az osztályodból nem ajánlom, osztályon kivül is létezik csaj. De ezen a legyünk csak barátokon , huu de kitudok bukni... najó ennyit erről , nincs kedvem felhúzni magamat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majatom Posted Február 8, 2008 Share Posted Február 8, 2008 A legyünk barátokra a helyes válasz: Kösz, de barátom már van elég! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 8, 2008 Share Posted Február 8, 2008 basszus...most olvasom a fejleményekt...sajnálom ps2fan,de ne aggódj a képekből ítélve van még ídőd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 8, 2008 Author Share Posted Február 8, 2008 Na 4gól 2 kötő 4 gólpassz:PMondtam hogy ideges vagyo:D 12-5 A csaj meg oda jött hozzám és gratulált Én ezt már nem értem:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Február 8, 2008 Share Posted Február 8, 2008 Sztem még ő sem tudja hogy mit akar!! Lehet nem érti az egészet, még túl fiatal! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 8, 2008 Share Posted Február 8, 2008 mondom időre van szüksége Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 8, 2008 Author Share Posted Február 8, 2008 Hát remélem...De lehet hogy csak fel akart vidítani.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 8, 2008 Share Posted Február 8, 2008 ez hülyeség...ha nekem vki nem jön be akkor nem járok a kedvébe...ergo nem akarok neki örömet szerezni(mmint ugy h odamegyek h grat jó voltál stb) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 8, 2008 Author Share Posted Február 8, 2008 Lehet.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Február 8, 2008 Share Posted Február 8, 2008 12.5 évesen nem hiszem, hogy egy LÁNY tudja mi is a helyzet. Nálunk 13-14 évesek vannak, na azok már azért tudják a dolgot és nem ilyesmiket csinálnak, bár én se tudok kiigazodni egyen Szerintem ha jó kapcsolatod van vele, menj oda hozzá és kérdezd meg tőle, hogy akkor mit is akar. Drukkolok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts