Clark K. Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 nekem sajna nincs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Srácok táltszik hogy közeledik a tavasz és a valentin nap!! Sok Sikert neked is Clark K.!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 Hát kiráz a hideg mert azt se tudom mit makogjak neki:( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark K. Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Srácok táltszik hogy közeledik a tavasz és a valentin nap!! Sok Sikert neked is Clark K.!! Köszi Attlee Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 most ott vagy vele ps2fan? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 majd holnap suliba.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Hát mit mondjál neki? Lényeg az legyen hogy nagyon +kedvelted és hogy többet szeretnél mint barátság!! Nagy vonalakban ennyi!! 1 kis körítést is rakhatsz hozzá!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 pont ezzel van a gond...mármint a körítéssel... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eszetlen Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 embörök legyetek természetesek és ne a neten kérdezgessétek mit mondjatok annak aki szexuálisan érdekel titeket ! csak önmagad ha nem jön be hát nem jön be , előfordul Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 Jóvan na nem kell leharapni a fejem csak fel akartam készülni mindenre.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 eszetlen: Nem értek veled egyet!! Az internet bármire jó minden féle problémára!! Megoldást keresünk!! Tudod azért jó adni is, például tapasztalatot !! Így könnyebb lesz a másiknak!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 Na de még minig nem tom mit mondjak és szorít az idő :'( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 És tgyük fel, ha egyszerre több csaj tettszik és ha mindkettő elérhetelen lenne számomra, hogy összejöjjek velük, akkor ha mindenképp szeretnék valamelyikkel összejönni, hogy lehetne azt megtenni?:S Tegyük fel egyik csaj de tényleg full extracool csaj. http://image2.myvip.com/users/0098/0098234...67219621133.jpg Itt az egyik aki szerintem kissé túl jó csaj lenne hozzám:S És ismerősöm. Tehát mit tanácsoltok, hogy mit csináljak? Hagyjam vagy küzdjek meg érte és mutassam meg, hogy férfiból vagyok még akkor is ha nem ütöm meg a pasiszintjét?:S Nektek sok szerencsét a csajozáshoz és Valentin napig csajozzunk be mindenképp:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=104350 Én is ebből szedtem önbizalamt hogy van esély:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 1 kilőve van bakja:S sebaj msnen van pár Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 Hajrá !De énn még mindig nem tudok semmit:(Nem tom hogy mondjam el neki:8Mire vágyik egy lány?Valaki gyorsan pls! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Slypeg!az utóbbi!!semmi képpen ne add fel próbálkozás nélkül ps2fan!egy lány arra vágyik h vki kicsit törődjék vele,foglalkozzon vele az ismerősein kívül...bár én is férfiból vagyok szal nem tudhatom, de! kellő odafigyeléssel és kitartással meg egy két szellemes ötlettel megkapod azt amire vágysz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 oh köszi !:)Remélem Szipi is jön.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 hát igen...ő jó arc...és hát nem utolsó sorban lány szal neked segíthet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkerboy Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Hy! Hát ps2fan énis csak szurkolni tudok!!! Az egész Pirateclub veled van jobb ha tudod! Jah és a holnapi napodhoz annyit, hogy amikor rákerül a sor, hogy beszélsz vele, akkor nehogy eltántorítson akármi is. Igaz, könnyű így mondani de tényleg ha meglátod akkor gyorsan menj oda, mert ha picit is megállsz gondolkozni hogy "vajon tényleg oda merek-e menni" akkor kicsit beijedhetsz és elúszik. (rem. nem így lesz) Utána várhatsz a köv. alkalomra! (saját tapasztalat a múltamból ) Szal hajrá, hajrá, nemkell félni, nem fog fájni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Szija! Figyuzz ide ps2fan szerintem a köritésnek igazából a helyzet adja dolgot ugye az sem mind1 mikor és hogyan adod oda neki a az ajit mer pölö ha suliban történik meg a dolog akkor szerintem hivjad félre hogy beszélni szeretnél vele és modnhatod neki hogy ne haragudjon hogy igy elhivtad de szeretnél neki adni valamit. Oda adod neki szintem tuti megköszöni és elfog pirulni meg szerintem te is az leszel (de az nem baj) Aztán sziontem megfogja kérdezni hogym ire fel kapja dolgot akkor meg tudsz neki váalszolni hogy régota teccik meg igazándiból szeretnéd jobban megismerni mint abarátai barátnői ha meg elhivod sétálni akkor meg lementek egy parkba ha lehet akkor egy naplementés időszakban vagynapfelkeltés dologban is ugyanugy mehetne a dolog akár lehet suli előtt vagy suli után a dolog Remélem tudtam segíteni üdv:Marco Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 Hát sztem nem kell ajándék mert túl feltűnő és a gon az hogy holnap 1. óra tesi... bár ha a fiúk öltöznek a lányok öltöznek és hamarabb megyek.... akkor elérhetem mert mindig késik....(az átlaghoz képest)Jah és nagyon köszönöm mindenkinek de most nekem kéne 1-2 olyan duma amivel a váratlan kérdéseket meg tom magyarázni.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Figyuzka nem arról volt szo csinálsz neki képkeretbe versikét? nah ezt nem értem hogyan hogy duma kéne a váratlan kérdésekre? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 De igen de nem holnapra hanem valentinnapra... Hagyjuk mert inkább leszek őszinte....Szipi gyere fel mert te csak lány vagy! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 hát jolvan de tudod... csak annyit még megosztanák veled hogy jo igym ár értem a dolgot amugy okés hogy szipi lány de azért ő nem 13 éves meg minden nőnek más kell és midnen nő más és más Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 Ez viszonylag igaz de ne becsüljük le a jótündérT:Pminden lány odavan egy csomó dologért erre csak rá jönnek dolgok (sztem) De sztem azt hogy egy nővel hogy kell bánni nem tudja más jobban csak egy nő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 na jó de mondjuk abban igaza van Marco-nak h azért Szipi és a leendő bnőd(mert biztos összejön )azért közel sem 1korosztály Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 Az már biztos! de akkor is tud segíteni:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 köszi kodax yah meg én nem becsülöm le szipit csak azért fogadjad meg a tanácsait de ne vakon kövessed öket mer megmondom öszintén nem lehet acsajozást leirni könyvbe. arra rá kell érezned meg midnent igazándiból a helyzet szüli mit modnasz meg mit csinálsz. de velem is előfordult mostanában kétszer is hogyroszkor voltam rossz helyen rossz időben. ha ijen történik akkor menni kell tovább és vannak barátaid akikre midnig számíthasz akkor ök segítenek továbbl éni de ez nem ide tartozik szoval holnapra egy kalappal szurkolok majdan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 Aki szurkol nekem írja ide és ezeknek a száma lesz a szerencseszámom:PKöszz ! ps2fan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts