ps2fan Posted Február 6, 2008 Author Share Posted Február 6, 2008 Szipi versének 1. versszakát sztem pont jön a témához: Csak annyi a bűnöm, hogy szemedbe néztem Csak annyi a bűnöm, hogy a csókodat kértem. De most már mindegy igy kell élni Titokban szeretni, remegni és félni. Ja és kössz Szipi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 hát jó,mert ott van h 'titokban' de ez sztem akkor jó ha elutasít... mert az a bűnöd h szereted...ő meg nem de Ti nem így vagytok...sztem ezt ne küldd el,de ez csak egy tipp...dönts ahogy jónak látod remélem érted mire gondolok kodax Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 6, 2008 Author Share Posted Február 6, 2008 Már véletlen elküldtem:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 szerintem rossz ötlet volt, kodax kifejtette, hogy miért... ezzel lehetséges, hogy ellököd magadtól csak , bár az éremnek két oldala van lehet megérti... sok sikert Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 6, 2008 Author Share Posted Február 6, 2008 nem tudja hogy én küldtem:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 jó de ha nem tudja, akkor mi értelme volt ennek? végülis felesleges dolog volt szerintem, figy szedd össze a bátorságod és menjél oda hozzá és mondd a szemébe , hogy mi a szitu, aztán ha értelmes megtudjátok beszélni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 sztem se kell kerülni a forró kását valld be neki...én is ezt tettem anno egy kis játszótéren Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 6, 2008 Author Share Posted Február 6, 2008 Lekérte a számom:Pmostmár tudja:(pedig személyesen akartam mondani...egyéb infó most én se tok csak sms-t kaptam:(Rem kapok 1 esélyt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 szija szép estét ne haragudjatok de csak msot értem haza :S dolgoztam de itt nem ez a lényeg hanem amig bent voltam filoztam adolgon és szerintem menj a szeme elé és mond el mi a fene van veledd mit érzelm it gondolsz igy meg ugy (tudom nagy lelkierő kell hozzá de gondolj bele jobb mégha el is utasítm int hiu ábrándokba bizni hidd el ez igy van az évek meg a tapasztalat.... :S )Ugyis nem sokára jön a névnapja meg jön a valentin nap is szoval lesz indokod mér ajándéjkot venni cisnálni neki és közben megtudod enki mondani hogy nmi a helyzet. addig meg beszélgesssél vele hogy s mint megé rdeklödjél miket szeret cisnálni (oylan alapozo dolog a továbbiakhoz) ma ennyi jutott melo közben az eszembe nem tudom szipi hogyl átod a dolgot igaázból én csak kutakodok a nöi lélek megértése könyvben majd a fönökasszony elmondja hogy gondolja a tanácsaimat u.i.: a versről anynit hogy abban is van valami hogy az éremnek két oldala van de talán én nem igy küdltem ovlna el neki de igy is kiderült adolog igyhát csak jol jöhet ki a dolog vagyis remélem aztán léccives értesítsél mire jutottatok SZURKOLOK jo éjt midnenkinek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 OKé Hát még nem kaptam sms-t tehát valszeg ő is beszélni szeretne velem ....(az már más kérdés hogy miről:D) És kössz hogy csak rjtunk jár az eszed:D meg ilyenek:P rem már nem kislány és fölfogja hogy mi van:Pmondjuk a tuadakozót fel tudta hívni:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 HHa ránézek és elpirul meg elmosolyodik az mit jelent? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Húú, az csak jót jelent! Gratula!! Már végre beszélned kellene vele!!! Ám ezt az elpirulás stb... vedd 1 jelnek! Asszem ő sincs ellene hogy ti ketten együtt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 De pl ha megkérdem (holnap valszeg meglesz) hogy ha rád nézek miért pirul el és ha ő meg pl azt mondja hogy "Haggyál már" akkor mi van? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 akkor bunkó azért én ha nem tetszik vki akkor se koptatom le hanem emberi módon(egy phár ital mellett)megbeszéljük...sztem akkor hagydd a fenébe... de a képekből ítélve nem lehet ily mértékben bunkó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 És például ha nem-et mond (vmi hülye kifogás miatt , de sztem ellennénk) akkor próbálkozzak még vagy hagyjam? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 hát ha nemet mondd,akkor egy időre legalábbis hagydd...ne add fel nem azt mondom,csak lehet h egy kis idő kell neki...amíg eldönti h mi a pálya...érted? próbálj a kedvében járni,meg stb...lehet h később megjön a kedve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majatom Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Sztem ne úgy menj oda hozzá, h mi van ha nemet mond! Miért mondana nemet? Persze, hogy igent mond! Ha meg mégis nemet mond, ráérsz majd agyalni rajta akkor! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 És elmondod hogy hogy kérdezzem meg tőle vagy akármi hogy figyeljek rá , hogy érezze hogy nem szivatni akarom meg nem azért mert jó csaj és menősködni vele...?(sry de amatőr vok ...sőt...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majatom Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Légy őszinte, azt díjjazzák a csajok! De az elpirulás, sztem mindenképpen egy jó jel, szal sztem jók az esélyeid, nem kell parázni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 ÉS mire kelll gondolni? Hogy sikerülni fog? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark K. Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 ps2fan egy cipőben járunk nállam is ugyanez a helyzet PirateClub: Szerintetek valentin napkor mit érdemes venni? egy szál (rózsa) vagy egy csokor? + valami édesség? bonbon?? előre is köszönöm a választ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 Valentín nap körül általános dolgok ezek.... Ja és én csinálnék neki vmit.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark K. Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 például mit? ja és 1 szál rózsát vennél vagy 1 csokrot? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 1 szál rózsa és pl csinálnék neki egy karkötőt vagy egy széb brost... nem túl nehéz bár lehet korfüggő is...Piratén vannak könnyvek . Nézelődj! 2 új kép: http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/3daef928fdb46e8fa0b73b3559f217b168358947.jpg http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/19f49fb60ccea64cb2df04b50d69ecd252364295.jpg Én vágtam pintal:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 sztem amit Szipi mondott az tök jó a vers a képkeretbe...az tök jó... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 Igen nagyon jó ötlet ..... Rem bejön:P Az előző hsz-emben feltöltöttem 2 képet gondolom van akit érdekel... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark K. Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 értem köszi remélem összejön szurkolok neked ps2fan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 én is nekekd:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark K. Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 köszi (jó ez a topic) (én is 13 éves vagyok és nekem is 12.5 éves csaj tetszik xd) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 7, 2008 Author Share Posted Február 7, 2008 Rakj fel róla képeket te is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts