zsepi Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 Azon felül meg írj inkább blogot,mert hetek óta csak téged hallgatunk itt meg a nyavalygásodat, kaptál tanácsot,nem is keveset, ha ezekután sem tudsz mit csinálni magatól, akkor megérdemled. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Március 5, 2008 Author Share Posted Március 5, 2008 Ja én sztem is! Jó elmondod mi a szitu meg minden...De utánna minek kell mellé a rizsa?Jó én is elmondom hogy mi ven meg minden.. de nem úgy hogy minden egyes másodpercről beszélek... Jó sivesen segítünk nem azt mondom.. de szerintem akkor sem kell itt oldalakat írni arról hogy meilyen szerencsétlen vagy.... Az elhiszem hogy most szar neked és kiöntöd a szíved de akkor sem így kéne.. Ha vmi bajvan írd le nem azt mondom! Írd le a szitut normálisan.. de ne napról napra !Főleg ha a szitu NEM változott...Bocs ha durva voltam!ne vedd sértésnek..De ha így folytatod akkor inkább törlöm a fóru mot mert így semmi értelme.. olan mint az msn pfff Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finep Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 szia kedves finep! próbálj meg előszőr szemezni vele tartósan, vetesd észre magadat vele. ha tetszel vagy bejössz neki, akkor úgy is visszamosolyog majd rád, és viszonozni fogja a figyelmedet. utána pedig magától beindul minden. szipi ja de az a baj, hogy a suliban minden osztálynak fix terme van, ahová a tanárok járnak, csak tesi,kémia,biológia infó órára járunk le[mi a 2. on vagyunk ők az 1.n] meg hetente 1x németre, szal nem nagyon járok arra amerre az ő termük van , suli után meg nem nagyon látom, mert hétfő,kedd,szerda 7 óra, csütörtök 1,5 péntek 4, és az egyik oszt társa azt mondta hogy max 5 órájuk van egy nap :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Március 5, 2008 Author Share Posted Március 5, 2008 Menzánál kaja közben jót lehet dumálni...;-) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deejayboy Posted Március 10, 2008 Share Posted Március 10, 2008 Na van hírem azt írta 1 csaj msnen, hogy a kép alapján aranyos vagyok:) tehát nem adom fel a reményt és élem az életet Tedd fel a étkezed Melyben veletek létezek:) talán szerencsém lesz:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Március 11, 2008 Author Share Posted Március 11, 2008 Hajrá! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hun3d Posted Március 17, 2008 Share Posted Március 17, 2008 ej de eltünt ez a topik ... mi a helyzet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punk90antiwarn Posted Március 18, 2008 Share Posted Március 18, 2008 figy egszerű a szitu ha bejösz neki akkor nincs gáz hát hajrá ha meg nem akkor szívás most ezen nem kell rágódni ennyit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Március 18, 2008 Author Share Posted Március 18, 2008 Jóba vok a csajjal de semmi több:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Március 20, 2008 Author Share Posted Március 20, 2008 Hát a tegnapi fellépés után kicsit jobb viszaonyb a vok vele.. mert ó rendezte a próbákat és csak én voltam az egyetlen fiú akim figyelt ráXD Fellépés közben röhögtek rajtunk mint állat mert a fiúk lányoknak a lányok meg fiúknak öltöztek be..Egyik haveromnak meg nekem táncolnom kelletXD Csak rohadtul botlábú vók és mindenki rajtunk röhögött...Miután végeztünk gratulált és néztük egy ideig a többi osztályt ... Utánna fent voltunk egy haverommal a csjjal meg 2 bnőjével , és fakardouztunkXd Jó nap volt...Mindenki jól szórakozott! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Március 20, 2008 Share Posted Március 20, 2008 Na,örülök hogy viszonylag jól "haladsz"! Bár most akkor..hogy érzed? lehet ebből kapcsolat? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Március 22, 2008 Author Share Posted Március 22, 2008 Baráti... sztem csak hisz sztem nem jövök be neki:( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
themongoose Posted Március 22, 2008 Share Posted Március 22, 2008 Nekemse jobb a szitu már augusztus óta szeretek 1 csajt.. és sokat taliztunk jól elvaunk néha megölel stb. deh msnen meg ha olyanra fordul a téma akkor mindig azt mondja hogy csak barátként szeret... nem tudok mit csinálni.. (16vok) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Március 24, 2008 Author Share Posted Március 24, 2008 Nállad sokkal jobb a helyzet... hisz vannak alapjaid ...Ezt a barátságot tovább kell erősítened.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Március 29, 2008 Author Share Posted Március 29, 2008 Haverom aki a csaj volt barátnője (a csaj maxul megbízik benne és én is) megkérdezte mi a véleménye róllam... és azt mondta a csaj hogy normális vok de se több se kevesebb nem akar semmit... vége. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 ja de az a baj, hogy a suliban minden osztálynak fix terme van, ahová a tanárok járnak, csak tesi,kémia,biológia infó órára járunk le[mi a 2. on vagyunk ők az 1.n] meg hetente 1x németre, szal nem nagyon járok arra amerre az ő termük van , suli után meg nem nagyon látom, mert hétfő,kedd,szerda 7 óra, csütörtök 1,5 péntek 4, és az egyik oszt társa azt mondta hogy max 5 órájuk van egy nap :S Akkor menj le hozzá szünetekben! Nem ér meg neked ennyit a csaj? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kis Istvánka Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 Nekem eléggé nagy bajom van! Van egy csaj, akivel egy városban lakunk, kb. 500 mre!Egy osztályba járunk, és minden nap nagyon sokat beszélgetünk. Így egymás legjobb barátai lettünk, és vagyunk!Nagyon megértjük egymást, megbeszéljük a napi dolgokat, a suli témákat, stb. De én ((((sajnos))) beleszerettem! Ő szereti a verseket, szokott is írni, de én ezeket célzásnak veszem!Lehet, hogy az is, de mivan akkor ha én bepróbálkozok, ő pedig azt mondja, h bye!Ez már 1 hónapja tart!18 évesek vagyunk! Mit tegyek?? Kérlek segítsen mindenki, mert szerintem rámfér!Thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Március 30, 2008 Author Share Posted Március 30, 2008 Hát próba szerencse.... sztem finoman udvarolj.. ne játzsd a menő csávót mert az nem a legjobb... sőtt... add magad olyan rossz nem örténhet max barátok lesztek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 szerintem azért ne csináld mivel osztálytárs, ha bebukod akkor duplán lesz rossz neked, velem is most van ilyen , 2éve ismerek 1 csajt aztán megbeszélünk dolgokat, mikor hivom akkor találkozunk, de én most igy belegondolva nem is beszélnék meg vele ilyet, mert nekem többet ér igy most, mintha "járnánk"-hu de utálom ezt a szót-, lehet , hogy ő is benne lenne, de én nem kockáztatok semmit, na meg nekem azért vannak most más jelöltjeim is , de ez mellékes, figy döntsd el , megéri - e kockáztatni;) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boross12 Posted Március 30, 2008 Share Posted Március 30, 2008 Én még azért azt tenném hozá hogy minek félni a pletykáktol a beégéstöl stb... nem szabad rettegni mert most gondoljatok utána viszagonolsz majd egy év mulva hogy lehet hogy lett volna egy tök aranyos szép csajom de nem lett semmi mert féltem hozzá odamenni ezt nem szabadna szerintem mejn oda hozzá aztán meg ha roszul sül el akkor ved könyedén teccik egy lány odamegyek még mielöt komolyab érzelmeket tápplálnék iránta amíg csak szimplán tetszik és akokr nem lehet baj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kis Istvánka Posted Március 31, 2008 Share Posted Március 31, 2008 Thx Srácok!!!!!!!!!vannak még rendes arcok:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cpt. Ado Posted Március 31, 2008 Share Posted Március 31, 2008 Gondold át menyit ér a barátságotok, mert egy szóval mindent elronthatsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Április 1, 2008 Author Share Posted Április 1, 2008 Hát igen egy szóval azzal hogy NEM! Mindent elronthat!NEM kérdezi meg és ezért NEM lesz a barátja... Hogy ha norma a csaj akkor még ha nemet is mond akkor sem romlik meg a viszony...ha megromlik hagyd egy kicsit még feldolgozza... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Április 7, 2008 Share Posted Április 7, 2008 ja végülis , ha nem-et mond akkor sincs minden veszve , csak ahogy a csajok szokták mondani azután 2lépés távolság off: kicsit kezd lecsuszni ez a topic Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
themongoose Posted Április 7, 2008 Share Posted Április 7, 2008 Heló all Úgyérzem nagy szerencsém van habár nem még kicsit kételkedek.. megismertem 1 nagyonjó csajt és 1értelmüen vonzódik hozzám viszont még csak msnen dumáltunk meg telón mind2ő nagyon jó .. csak én pesten ő meg veszprémbe lakik.. és hát talizunk meg minden (csak legyen időnk.) deh telóba meg msnen is elég sokat mondja hogy szeret.. de ez nekem furcsa mert msnen telón meg lehet szeretni 1 embert?:/ és 1szer erre rákérdeztem nála és tökre megsértődött lehet hogy tényleg szeret?.. ha valakinek van valami 5lete irhhat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kis Istvánka Posted Április 7, 2008 Share Posted Április 7, 2008 Hát sztem ha felhúzta az orrát, vagyis megsértődött, akk tuti szeret! Sztem bexelgess el vele, mondd te is h szereted és egy jó kapcsolatra tehetsz szert!!!!!!!SZERINTEM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
themongoose Posted Április 7, 2008 Share Posted Április 7, 2008 Ezt ma írta már nem harizik "Én nagyon komolyan gondolom veled ezt az egészet és szeretnék veled nagyon nagyon so káig 1ütt lenni,mert komolyan nagyon+szerettelek és már ugy hiányzol mintha már járnánk vagy nem tudom...fura érzés nagyon...de jó érzés... nagyon szeeerrrettttlllleeek kiccsssiiimm,és örökre veled akarok lenni a tali után... " szmájlik , szivek hiányoznak az msn miatt de sztem ez meggyöző. én 16 vok ő 18. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Április 7, 2008 Share Posted Április 7, 2008 na 18éves az ugy komoly , és a kérdésedre pedig , hogy meglehet - e valakit szeretni csak msn-en , voltak rá már példák az életben... csak hát , a tali után gondolja ugy az a lényeg de sok sikert hozzá ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
themongoose Posted Április 7, 2008 Share Posted Április 7, 2008 18ikán talizunk és nagyon várja már énis köszi a hozzászólást majd írok ha sikerül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ablacksheep Posted Április 7, 2008 Share Posted Április 7, 2008 Hát én sok embert ismerek aki chaten/msnen akart (vagy ismerkedett is ) és egyiknek se lett jo vége... Volt hogy a csávo else ment a talira hasonlok ... Mindenki más MSNen mint ríííl time Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts