hun3d Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 de egy home videót csinálhatna belőle csak nincs aki feltöltse majd youtubera ha megöli magát :D hagy mondja ... semmit nem ér el vele hogy sajnáltatja magát de ezt már páran irták előttem is szerintem.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 ilyen már volt nem?lehet egy ilyen öngyilkosjelölt topicot csinálni nem?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hun3d Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 [off] gumiszobában lehetne is nyitni...[/off] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 25, 2008 Author Share Posted Február 25, 2008 XD lehet Belami kössz én is hasonló álláspont miatt nem kérdeztem meg:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 Ma villamoson szemeztem 1 naon jó csajszikával! De hála istennek ez mindennapos! Csak nincs folytatás! De én hű maradok bnőmhöz! Ám ha valakinek nem jön jelenleg össze a kiszemelt akkor nem kell megölni magát csak kicsit kell várni és lehet meg lesz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 26, 2008 Author Share Posted Február 26, 2008 Hát nekem még van időm Elgondolkodtam és majd középiskoláa fogok összejönni vkivel hisz addig nem sok értelme van:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deejayboy Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 A terv a következő ma leszek msnen utoljára holnaptól már soha többet és ez tényleg végleges döntés elegem van abból. hogy bejönnek szia mizu? És nem fog érdekelni:P Legalább ha hiányérzetük lesz, akkor majd iwiwre vagy myvipre úgyis fognak írni, hogy miért nem jösz msnre? Miért nem vagy msnen?:DDD Fullra nem érdekel egyetlen msnpartnerem se. Ez saját döntés. Mindenki azt csinál a neten amit akar. Tehát nem szabhatja meg senki, hogy msnezzek vagy sem! Különben is én szoktam bemenni msnen mindenkihez. Ők csak néha de nem mind. ha ezért hülyének tartotok tartsatok. Tudom mit csinálok. Bulizni meg nem fogok eljárni, mert antialkoholista vok. És tudom lehetne mértékkel is inni de ez van idáig jutottam. Betelt a pohár. Ti eltudnátok nézni azt, hogy az a csaj akivel elképzeltétek volna a jövőtöket és a mai napig nem tudnátok elfelejteni a csajt. De a csaj fent van msneden és azt látom nála kiírva: Szeretlek Zsolti. Ez számomra nagyon rosszul esik csoda ha nem akarok és nem szeretek msnen lenni? Ezentúl csak itt fogok létezni pirateclubon:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hun3d Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 egyel kevessebben terhelik msn hálózatot és ne nagyon várd hogy irjanak hogy mé nem jársz msnre.... szerintem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 Ezaz,zárkózz csak magadba,mert utál mindenki. És pocsék az élet. Át lehetne már ezt a témát gumiszobába helyezni :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 hun3d szerintem is, Slypeg ezzel semmit nem fogsz elérni , nem fog senki neked irni , hogy miért nem vagy, főleg ugy nem , hogy te lépsz be mindenkihez. Antialkoholista .... LOL... senki nem azt kérte, hogy idd le magad a sárgaföldig. Csak érezd jól magad buliban és ismerkedj. Amugy mindenki volt már olyan helyzetben, hogy nem jött neki össze álmai nője, ez van ezzel a tudattal éljél együtt, mint sok férfitársad. Tiltsd le és töröld a csajt aztán nem kell nézegetni, hogy éppen kit szeret. Csak már légyszives jussál túl ezen az önsajnálaton, mert csak neked lesz rossz , ha mindenki elfordul tőled Belami kössz én is hasonló álláspont miatt nem kérdeztem meg ps2fan:Tudod ez saját tapasztalat volt, én már rájöttem nem érdemes csajnak "könyörögni", mert majd rájössz aki elakar hagyni az ugyis elhagy, és ez ellen nem tehetsz semmit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 ps2fan: Anno pont így voltam én is, nem kellett senki általánosba, úgy voltam vele hogyha 1x küzépsulis leszek akkor majd csajozok, új város. új élet alapon! Össze is jött! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deejayboy Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 Na jó msnen lexek, de másik címen törölni nem fogom elég ha látja hogy többet nmem megyek erre a címre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 Muszáj ezt egyfolytába beírnod? Nagyon durván feltűnési viszketegséged van :S Reggel sikerül önállóan felöltözni? :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 26, 2008 Author Share Posted Február 26, 2008 Deejayboy! Azt rossz látni ahogy engem letílt és azt írja üzenetnek hogy hagyjam békén:( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deejayboy Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 Az még megy nyugi én nem sajnáltatom magam:) Csak ez kedvfüggő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 26, 2008 Author Share Posted Február 26, 2008 Meg Kevés a hozzászólásod...Na m1 ! Fradt vok! Jó 8! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deejayboy Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 küld el pm-be a csaj msnét majd én beszélek az érdekedbe:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 27, 2008 Author Share Posted Február 27, 2008 nem is ismersz!De olyan lehet hogy megkérdezed hogy van e barátja me gtetszik e valaki neki és fordítva meg hogy mi róla a véleménye... Hátha én vok Ha meg kérdezed akkor úgy hogy Myvip-en láttam az msn-ed és egtetszettél... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 najó ez még viccnek is rossz, 21éves csávónak megtetszik 1 13éves szerintem ez lesz az uj topic a humorban, vagy inkább a gumiszobában, komolyan Slypeg , milyen jó érvet tudnál felhozni, azért ird le légyszi itt mert nagyon furdal már a kiváncsiság Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deejayboy Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 Mi a csaj neve? Mert azt leírhattad volna:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 27, 2008 Author Share Posted Február 27, 2008 Az msn címében is benne van a kitti szó... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deejayboy Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 Kb mikor lesz fent a csaj?:S Mert eddig még nem jött fel az is 100%. Bízzunk benne, hogy felvesz:) Legalábbis remélem, hogy fel fog venni, mert bízom abba, hogy veled fog összejönni mégis én már tényleg szeretném, ha összejönnétek:) De én is szerettem volna általánosba barátnőt, de egyiknek barátja volt másiknak nem voltam bejösszes. Szerintem nálam 1 a gond. Azért nem merek csajokkal úgymondva hű de lazán beszélni, mert többségbe mindig fiúk társaságába voltam. de volt csaj is anno de vele nem sokat beszéltem az is 100%. De magamat ismerve mivel a csajok ligája külsőre megy többségbe, ezért se könnyű nekem lazáskodni velük kapcsolatba:S. Max azt tehetném meg, hogy odamennék hozzá és félrehívnám és fullra komolyan beszélnék vele. Tudom nekem kell megtennem az első lépést. Amit meg is fogok már tenni. És vége van az önsajnálatnak:) Lehet holnap véglegesítem a döntésemet. És beszélni fogok vele:S Tényleg nem neten kell ismerkedni. Ahhoz nagyon nagy csoda kell. Sőt ahhoz inkább jó külső és kigyúrt test. Ha nem is kigyúrt test, de azért valami jó test kell hogy legyen. Én ezzel befejeztem a saját véleményemet. És mivan akkor, ha egyes csajok azt mondják hogy átlagos vagyok, de a többség pedig azt, hogy nem vagy az esetem meg hogy nem tettszel. Ilyenkor mi a szitu? És tegyük fel ha mindenképp szeretnék vele összejönni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deejayboy Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 jólvan már nevek is vannak.. omfg. azért megnéznék egy képet rólad ember. ennyire 0 önbizalom.. kit érdekel, hogy nem kigyúrt a tested? járj el gyúrni. új ruhák, kozmetikus stb. lehet változni csak akarni kell.. hálóháló! lejáratod magad, nem veszed észre? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 Slypeg: ki a francot érdekel az életed, ez itt a segítség topic,nem a szánalmas az életem folytatásos teleregény. Elmondták 200szor mit és hogyan kéne akkor,ha bajod van. Fogadd meg. Pont. :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 27, 2008 Author Share Posted Február 27, 2008 Én megértem ezt a kitörést! DE ezt nem mesn-en kell megbeszélni! Msn-en azt ír amit akar..De a szemedbe szinte csak az igazat mondhatja...Ot nem tud letiltan..És jobban meg tudod rtetni magad...Ne csüdggedj! Biztos lesz csajod! Ja és nem tom hogy azzal a bizonyos Kittivel mi van:( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deejayboy Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 érdekel? keress rám deejayboy vagy énekes srác4everként és nekem lesz igazam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hun3d Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 most mi van deejayboy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deejayboy Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 myvip vagy iwiwen becenév mindkettő amit előbb írtam d myvipen mindkettő de énekes srác4ever a tuti. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Február 27, 2008 Share Posted Február 27, 2008 Ha te 21 éves vagy,akkor én már a koporsóban fekszem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts