Slypeg Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 köszi a támogatást rám fér:) Nektek is sok szerencsét:) amúgy van kiadatlan muzsikom megérné ha felvenne valamelyikőtök:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 Szóval, azért kérem a segítségeteket, mert már nagyon elegem van a csajtémából. Az a gondom, hogy nem vagyok jóképű meg minden, de állítólag átlagos vagyok én inkább nem mondok semmit se. Csak annyit írok, hogy ez amit leírok tényleg nem hazugság, hanem igazság. Ha esélyem nagyon kevés a csajoknál akkor hogy szerezzek mégis barátnőt????? KITARTÁS,még a reménytelenség határán is!Hajtani 1000-rel,teperni,de nem nyomulni!! Én is így nyertem el tulajdonképpen 'vesztett' állásból a szerelmem kegyeit Üdv! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 Deejayboy=Slypeg csak azért vok 2 nicken, mert Slypeg tiltva lett napokig kommentileg és ezért csináltam még 1 nicket és hetente váltogatom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 én meg majdnem elásom magam , ma megismertem 1 szöszi csajt aztán tök jót dumáltunk aztán nem tapogatoztam nála hogy mi a szitu . *béna,béna,béna* Mellesleg a 2nick az feltünt, tul sok volt a véletlen egyezés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 Nekem idáig ami kellett csaj azzal össze jöttem, aki pedig nemet mondott az 1 hónap múlva vissza sírta magát!! Na ez lehet szép meg jó stb... de szinte mindegyik csaj megcsalt! Most van 1 barátnőm akivel lassan 4 hónapja járunk naon szeretem! És tudod hogy jött össze? Interneten egy híres társkereső oldalon sokan elitélik az ilyen oldalakat pedig jó! talalk*.hu Ám ha szomcsi vagy vagy dühös akkor hallgass rockot!! Nálam bevállt! És egy csajjal sok mindenről lehet beszélni pl... zene!! Sok sikert ha van olyan amivel nem vagy tisztában akkor szólj! Amúgy hova valósi vagy? By: Attlee Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 ki hová valósi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 Hát hozzád beszélek!! Szal te! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 Dombóvár ha érdekel miért? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 Csak kíváncsi voltam rá, sajnos messze vagy tőlem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 amúgy meg fent vok love.hu oldalon meg még 1 másikon is de annyira nem hat meg:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 love.hu valóban szar!! a találka jobb! Nekem bevállt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 Beregeltem találka oldalra és írtam egynek most:P majd kiderül beleegyezik-e egy tallerba vagy megen koppanok, mint a kő:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 Te írtál 1 levelet neki hogy szeretnél vele találkozni? Először ismerd meg, kérd el az msn címét!! Így 1 vad idegennel bizti nem fog talizni! Alapból kiesett! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 Slypeg: csak úgy senki nem fog eléd borulni,hogy kössétek össze az életetek. Amíg így állsz hozzá, nem kell sok lehetőségre számítanod, sőt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 Slypeg tudja mit csinál hirtelen pol pozicióba lép:P Kinek a pap kinek a papné sebaj ha nem a válasz akkor elfogadom:S keresek tovább Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 Hát persze keress akkor tovább!!! De legközelebb úgy írd a leveled hogy:" Szia! Szeretnék veled megismerkedni, ha neked is lenne kedved akkor itt az msn címem vegyél fel: .fdgdsfgds@hotmail.com!" Szal ehez hasonlót írj nekik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 Majd kiderül mit fog reagálni rá ha reagál:S Érdekes szöveget írtam neki:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 Szóval felvettem 1 csajt talalka.hu oldalról, de úgymondva rossz a szitu kettőjük közt, mivel a csávesz megütötte a csajt, de a csávesz szeretne a csaj mellett maradni, de szerintem hiába ígéri meg neki azt az ígéretet amikor nem fogja megütni többet barátnőjét. De a csaj meg még szereti a srácot. Mit tanácsoljak neki szerintetek?:S Mert már tanácsoltam neki, hogy én ha csaj lennék nem kellene tovább még akkor se ha szeretném. És hogy válasszon mást. 15 a csaj. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 hát ha csaj lennék és megütne vki szólnék egy srác ismerősömnek és megveretném hogy képzeli ráadásul egy 15éves csajt megütni?!? felháborító sztem a csaj hülye ha ezek után is őt választja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 tudod legalább, hogy miért ütötte meg a csávó a csajt? Különben meg kodax véleményével egyetértek, csak hát a csajok se azok az ártatlan fajták, szóval lehet volt oka amiért kapta a pofont, az más dolog , hogy én nem pofoznék meg csajt akkor sem. Mondjuk én 15évessel nem is állnék le, és neked is ezt ajánlom 21évesen ne 15éves legyen a cél, mert tölük kitellik az , hogy inkább 1 bunkó tahóhoz menjenek vissza Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 Indokot nem tudom, de nem tom megmondja-e:S De a fix lebeszélm a csáveszről:P Saját érdekében. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 24, 2008 Author Share Posted Február 24, 2008 nehezen bírom már!Mit csnáljak?Mondta hogy nem akar semmit és nem is eröltetemi... de hiányzik...Ilyenkor nt csináljak?.... :blink:Ja és most néztem meg a kevenc filmünket (romatikus) és már még jobban hiányzik.... De holnap... B) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 Sajna a csajok érdekes gondolkodásmódban élnek aki ha nem jóképű, de mégis jó nője van annka jó a szövege. Én hiába mondom és tartom magam normálisnak, ha 1 csajnak se kellek:S De sebaj 1 se merjen majd évek múlva oda jönni. Amúgy meg a pénz, kocsi, külső discos csajokra jellemző és a plázacicákra. De a külső a többire is jelemző. Csodálkoznak ha mindig koppanak talán nem kéne mindig a túl macsó csávókkal összejönni, de ők csak az álompasivilágban élnek. Mai világ ilyen gondolkodású mindenből a legjobbat és a legszebbet. Amíg ez lesz addig a szerelemben se lesz örök kitartás és én hiába szeretnék tényleg összejönni már 1 csajjal, de ha nem egyeznek bele akkor ez van. Neked pedig azt tanácsolom ülj le vele négyszemközt és mond meg neki hogy nem bírod ki és hogy próbáljátok meg még ha ő nem is látja úgy jól csak lássa már be hogy oda vagy érte. Tényleg sok szerencsét kívánok neked. Nagyon jó msnparty volt közös msnbe ilyen jót még nem nevettem msnen:S Adok magyamnak max 3 napot többet nem 4-ik nap lesz a max határidő tehát csütörtökig mindenképp próbálok csajt szerezni. Legalábbis ismerkedést elkezdeni:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 25, 2008 Author Share Posted Február 25, 2008 Az ismerkedést semmi képpen sem msn-en kezd!(jótanács) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 Slypeg pár dolog ehhez : 1. dumát bárki megtudja tanulni 2.ált a csajok nem a normális srácokra buknak, legyen picit extrémebb állításuk szerint , régi mondás "légy jó, és magányos leszel" 3. Neked pedig azt tanácsolom ülj le vele négyszemközt és mond meg neki hogy nem bírod ki és hogy próbáljátok meg még ha ő nem is látja úgy jól csak lássa már be hogy oda vagy érte ez amit sürgössen felejts el, de ezt már nem elöször mondom , senkinek nem jó, ha csak szánalomból van mellette, az érzéseket nem lehet/szabad erőltetni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 Belaminak igaza van,Slypeg te meg leállhatnál már avval, hogy csaj kell csaj kell. Nem áll meg a világ csaj/pasi nélkül. Rájöhetnél már. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 Slypeg: Ha neked nem jön össze akkor minden csaj hülye? Neked mindenre és mindenkire van megjegyzésed? Ám ha lenne csajod akkor is mit érne? Mást nem tudsz mondani csak hogy csaj kell?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hun3d Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 :lol: :lol: most le lettél oltva Slypeg :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 igazuk van teljesen...szedje össze magát és döntese el mit akar Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 Most jön az, hogy elmegy megölni magát,mert utálja mindenki... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts