hun3d Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 és hogyan végzel magaddal ? xd :D ekkora egy baromságot... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 Slypeg szánalmas vagy. Hogy akarsz így barátnőt, ha ennyi után megölöd magad? Legyél emo és ülj a sarokba sírni inkább. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hun3d Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 igaza van zsepinek legyél EMÓs :D :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 Könnyen és jó gyorsan beveszek valami mérget:((((( Úgyse fogok hiányozni 1 csajnak se mivel egyik se a csajom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 nehogy má!!meg zakkantál ember!gonodlkodj már!21évesen még előtted az élet!!! ember ülj le és gondolkodj és ezt a h*lyeséget meg verdd ki a fejedből!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hun3d Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 nagyon p*na hiányod van már úgy látom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3xter20 Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 ne... én is így vok, de nem gyilkolom meg magam én úgy vok, hogy majd lesz... ha nem, akkor így jártam de megölni magam egy nőért? :S vannak oan dolgok az életben amiért érdemes élni, barátok és haverok, meg jó könyvek..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 21, 2008 Author Share Posted Február 21, 2008 hát nem hiszem hogy sokat tudnék segíteni hisz 13 vok:đ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hun3d Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 nehogy má!!meg zakkantál ember!gonodlkodj már!21évesen még előtted az élet!!! ember ülj le és gondolkodj és ezt a h*lyeséget meg verdd ki a fejedből!! és a temetés is drága szerintem is felejtsd el !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 Na jó aki akar akkor vegyen fel msnre és ott folytathatjuk a beszélgetést és a tanácsot. handsup-elektro@hotmail.com vagy deejay-boy@hotmail.com Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hun3d Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 most itt miért nem jó? csak térjünk vissza a témához.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 21, 2008 Author Share Posted Február 21, 2008 Sztem ezzel kéreti magát és töb hsz-t akar:P:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 msn-re senkit nem veszek fel...eddig csak asszem egy usert vettem fel piratéról pedig hajj mennyi ilyen PM-em volt egy időben... ne aggódj,felejtsdd el,menjél bulizni haverokkal élvezdd az életet!!most (még!) nő nélkül... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hun3d Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 buliba álltalában vannak nök ha csak nem kanbuliba jársz :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 Nem megyek bulizni és nem vagyok alkoholista és különben se hívnának meg buliba se:(((((. És nem kéretek hozzászólást. Én józan életet élek és ma is kaptam 1 nem választ (((. Mert hogy nem vagyok az esete. Ez a női kivételezés:((((((. Ettől vagyok ki már, de nagyon:((((((. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hun3d Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 az úgy se fog úgy menni hogy hopp ott egy jó nő menjünk oda kérdezzük meg hogy járunk ...stb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 21, 2008 Author Share Posted Február 21, 2008 Hát az tényleg idegesítő hogy nem is simer de máris nem-et mond...Sztem én is ilyen szituba vok...De az én "csajomat" mag lehet érteni hisz naygon fiatal..De egy 20 éves símán adhatna egy randi-nyi esélyt...Az a lényeg hogy lássa nem adtad fel...törődh vele atöbbit a szitu hozza... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 Na jó nem teszem meg de legszívesebben megtenném:S De nagyon nehéz jó sunát találni:(((((((( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 Slypeg te nem akarsz valójában öngyilkos lenni, ez csupán feltünési viszketegség, ha akartál volna már rég úgy kéne összeszedni valahonnan, nem itt a forumon "alkotnál", igy csak az emberekből a szánalmat fogod kihozni, irántad, neked nem tanács kell, szerintem eddig is sok tanácsot mondtak , ha már megfogadtad volna, előrébb lennél és nem ott tartanál, hogy életed végéig lekötnéd magad, szerintem msn-en is csak ezt mondanák neked, és szerintem feleslegesen senki nem szúrja el az idejét , hogy elmondja azt 8millioszor amit már elmondtak előtte minimum 5en, ha ilyen lesz a felfogásod, még 45évesen se fogod lekötni magadat, és akkor már érthető lesz ha tulgyogyszerezed magad, most még nem annyira , mellesleg amit az elöttem levők irtak gondolkodj el rajta és probáld picit összeszedni magad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 osztom a véleményt Belami szedd össze magad baromi gyorsan és ne sajnáltasdd magad itt!!bulizzál,tereldd a gondolatod másfelé Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkness_true Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 Ajajj, miket olvastam én itt :DD Én is szívok eleget, nálam nem az a baj h külső vagy nembírnak, egyszerűen túl jó vagyok meg ilyenek XD folyton ilyen f*szságokat hallgatok, de engem nem érdekel, akár minden péntek/szombaton keverek vkivel, nekem ez jelenleg elég ^^ 17 évesen sokat úgyse várhatok. Múlthét hétfőn is kidobtak, kiakadtam, ütlegeltem, fél 3ig gitároztam, nem mentem suliba, edzés ->máris jól voltam, tele élettel. Le kell kötni magát az embernek, szórakozni el kell menni. Velem baszakszanak h emo (mer ugye hc = emo laikusoknak [ja meg metalcore is...]), bár aki ismer az tudja h nem vagyok az na igazából csak azt akartam mondani h fujj emo és nincs öngyilkosság, se érvagdosás, élvezd az életet, csaj meg úgyis jönni fog, nem szabad keresni. Remélem nem voltam nagyon érthetetlen xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 De ha senkivel sincs elmehetnékem sehova?:S Akkor marad a B terv személyes odamenetel a csajedlihez:P összeszedem magam és beszélek vele:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Február 22, 2008 Share Posted Február 22, 2008 "nem hívnak buliba" omfg ember.. mióta kell egy szórakozóhelyre meghívás? vagy akkor rendezz te bulit.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djjean_ Posted Február 22, 2008 Share Posted Február 22, 2008 hát azért tök egyedül te elmennél egy szorakozó helyre? főleg úgy hogy nem ismersz ott senkit.. mivel ahogy olvastam nem jár bulizni. Ha nem hivnak akkor te hivj el valakit szorakozni, lehetőleg valami igényesebb helyre, ne olyanra ahol 13-14 éves kiscsajok azt számolják hány "kukit" szoptak le de ha van csaj ismerösöd azis jó, megbeszélsz vele egy sima baráti talit, biztos hoz magával pár barátnőt és már adott is a dolog, csak ne úgy állj hozzá hogy egy életre lekötelezed magad vele, hanem csak elöször is csak egykis kaland, aztán ha jobban megismeritek egymást lehet akármi.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 22, 2008 Share Posted Február 22, 2008 hát velem már volt olyan h beültem vhova suli után és ott ismerkedtem össze csocsózás közbe pár arccal sztem az is jó még amit asbi mondott:szervezz te vmi házibulit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 Illetve este beszéltem egy csajismerőssl megkérdeztem tőle, hogy ha majd otthon lesz, akkor majd találkozhatnánk-e majd szimpla baráti alapon ha majd ráér. És azt nem írta, hogy nem, hanem hogy majd ha otthon lesz akkor ezt majd megbeszéljük és azért majd ha otthon lesz, mert Pestre jár fősuliba és nem jön minden héten haza. Tehát a remény feladva sosincs, de vele tuti hogy barátságnál többre nem jutnék. És ő úgymondva kb 7 éve ismerős, de konkrétan nem beszéltünk szinte túlzottan sokat. De én a nők ízlését nem vágom. Amúgy van rajta kívül még 1 és vele pedig keddre tervezem a beszélgetést, hogy mindenképp odamegyek hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 na akkor Hajrá!! aztán beszámolni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slypeg Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 oks majd beszámolok, de addig is most próbálok nyugton maradni és semmi hülyeséget se tenni:S inkább a jó viszonyra törekedni:) addig kell zúzni a csajozást míg megtehetjük nem pedig 80 évesen:P Lazán kell venni,mint ha fiúkkal beszélnénk, de azért normális témákat felhozva:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 na végre valami pozitiv fejlődés bár mit értesz normális téma alatt?nem kell parázni , 1 beszélgetéstől, gyakorolni kell csak , az a titka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Február 23, 2008 Author Share Posted Február 23, 2008 Jaja én szerintem is jó hogy "gondolkodtál" és sok sikert... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts