.LACKA0670. Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 Hihetelen jó film. Most ez a kedvencem és jó hosszú lett 9.5/10 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
copyxyz Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Voltak benne pillanatok amikor a film leült... Aztán megint akció atom szemek tátott száj aztán megint leült. Kicsit fel lett fújva az a film énszerintem. Eleve a joker szinész halála, Christian Bale letartóztatása, Morgan Freeman autóbalesete. Akárhol hallott valaki erről a 3 esetről a batman mindenütt megvolt említve... Egyébként szerintem is jó film már 2x is megnéztem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajszi3 Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 sztem ez egy nagyon jó film lettt főleg joker alakítása tetszett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 ohh nekem nagyon bejött a film Joker az áhhh kész....neki 11/10 adok...kár h már nincs köztünk ez minimum egy Oscar-díj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morph0r Posted Szeptember 16, 2008 Share Posted Szeptember 16, 2008 maximum oscar, jobbat nem kaphat amúgy sztem jó film, nem az év filmje, nem is mindenidők legjobbja (imdb szerint ugye a top1), de mindenképp élvezetes. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 dehogynem pénzt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mad Hatter Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 nekem nagyon tetszett ez és az elöző rész sztem nagyon el volt találva. a régiek sztem elég gyatrák viszont Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freat Posted Szeptember 23, 2008 Share Posted Szeptember 23, 2008 Nekem nagyon tettszett mostanában ez tettszett a legjobban a filmek közül amiket láttam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
EBalu Posted Szeptember 24, 2008 Share Posted Szeptember 24, 2008 hát nemtom! mondjam hogy NAGYON NAGY KEDVENCEM?? imádom szinte minden nap nézem! heath ledger ÓRIÁSIT alakít! why so serious???.....lets put the smiley on this face...Hahahahaha imádom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
americanidiot Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 én moziba 2x is láttam és már itthon is megvan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
americanidiot Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 ez az egyik kedvenc filmem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 jó film a 10/10 eredeti hanggal és szinkronnal 9/10 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
americanidiot Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 én moziba 2x is láttam de már itthon is megvan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazi Posted Január 20, 2009 Share Posted Január 20, 2009 engem azért meglep ez a hír... Itthon is újra mozikba kerül a Sötét lovag az Oscar-jelölés(eke)t megelőlegezendő ismét mozikba kerül http://www.sg.hu/cikkek/65133/itthon_is_ujra_mozikba_kerul_a_sotet_lovag Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackmask Posted Január 21, 2009 Share Posted Január 21, 2009 Ez a legjobb szuperhős film, tökéletes a rendezés, a színészek, a sztori (ami nagyon fontos), egyszóval minden. Remélem lesz folytatás, bár egy kicsit tartok is tőle, hogy lehetne ennél jobb? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Június 1, 2013 Share Posted Június 1, 2013 Heath Ledger "Joker naplója" A sötét lovag egyértelműen az elmúlt évek egyik legkiemelkedőbb filmje, a Blu-ray lemezén rengeteg háttér információ található, de sajnos egyik sem Heath Leadgerről szól. http://www.youtube.com/watch?v=j04X3B9-dLU Ennek oka természetesen érthető, hiszen akkoriban inkább tűnt volna úgy, hogy haszonszerzés céljából tették bele, mintsem egy megemlékezés képpen. Mostonra azonban elég idő telt el a halála óta, hogy tiszteletteljesen közelíthessük meg azt a hatalmas munkát amit belefektetett Joker feledhetetlen ábrázolásába. Öt év alatt alig tudtunk meg valamit arról, hogy hogyan készült a szerepre, szinte csak annyi derült ki, hogy a forgatás megkezdése előtt hónapokig elvonult egy hotelszobába. Most egy kis betekintést nyerhetünk arra, hogy ott pontosan mit is csinált. Heath Leadger édesapja megmutatta fia "Joker naplóját", amibe a színész jegyzetelt, képeket ragasztott, leírta tapasztalatait annak érdekében, hogy megalkossa a tökéletes Jokert. Sajnos nem túl hosszú a videó, de fantasztikus látni, hogy micsoda energiákat fektetett élete legjobb alakításába, amiért el is nyerte az Oscar-díjat. A videót a naplóról megtekintheted, ha tovább kattintasz. cinestar Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Június 4, 2013 Share Posted Június 4, 2013 Köszi Hankock, nagyon megható ez a videó. Mai napig egyik kedvenc színészem Ledger Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts