executioner Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 Ezt nem rég készítettem, tudom beteg vagyok A kép ez alapján készült(haver unatkozott): És ez lett belőle: Haver kérésére készült, ennyire nem vagyok pihentagyú. fekete-fehér régi film effektel: Kinek mi a véleménye? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 szerintem nézetsd meg magad egy orvossal meg haverod is :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 Ez naggggyon beteg :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 nőstény ez a patkány?mi ez a vértócsa alatta? amúgy télleg beteg kép XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
executioner Posted Február 3, 2008 Author Share Posted Február 3, 2008 Azér kell a vértócsa mer felfalt egy csomó embert Nem tudom hogy nőstény e vagy hím hisz az űrből jött :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazoo1992 Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 hátez nagy :D az ötlet érdekess de teccik a megvalósítás grat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscipo Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 Érdekes. Bár hibák vannak. Amit nem értek, hogy egy gépágyú lézert lő ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 ne köss bele a részletekbe... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
executioner Posted Február 4, 2008 Author Share Posted Február 4, 2008 Nem tudom Nem találtam lézerágyút Ha küldesz egy élethűt akkor kicserélem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 5, 2008 Share Posted Február 5, 2008 szerintem ezt hagyd így ahogy van ne fokozd tovább :D :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
executioner Posted Február 5, 2008 Author Share Posted Február 5, 2008 oké oké Amúgy készül még 1 aminek még ennyi értelme sincs és még betegebb, de szerintem azt már nem fogom feltenni mer kényszerzugbonyt raktok rám XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 Tedd csak fel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zatyi_ Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 ŐŐ.... szép szép .... sokat gondolkoztál rajta mig kitaláltad ? én csak ugy becézném hogy MM .... Mountain Mouse Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 tényleg beteg, de jó ötlet, már csak a hibákat kéne javítani és ütne is rendeset Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
executioner Posted Február 11, 2008 Author Share Posted Február 11, 2008 Sorolj nekem pár hibát légyszi És már javítom is ha tudom. Meg még aki lát rajta vmit, esetleg ötlet hogy még betegebb legyen XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Február 13, 2008 Share Posted Február 13, 2008 pl.: a patkány feje körül ott van a régi körvönal, na meg azt jó lenne ha kicsit áttárnyékolnád mert nem onnan kapja a fényt mint az eredeti képén. A gépágyú nem sugarat lő, de legyen, azt meg kicsit reálíisabra és ha egy fénysugár (lézer) megszalad akkor az szinez valamit a környezeten is, főleg a patkány órrán, meg a hegyen is visszaverődik kis fény.A vér meg lehet élethőbb is. Ennek a képnek szerintem jó lenne gy olyan efekt mint ha valami régi feketefehér kopott kép lenne. Lehet palástólni a hibákat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
executioner Posted Február 14, 2008 Author Share Posted Február 14, 2008 Nos átalakítottam, és csináltam egy régies fekete-fehér film effekteset Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
executioner Posted Február 14, 2008 Author Share Posted Február 14, 2008 Unatkoztam.... Csak Vérmókusnak hívom Valamiért nem jeleníti meg nálam a képet thumb-ba mint az első hozzászólásnál ezér hozzácsatoltam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Február 14, 2008 Share Posted Február 14, 2008 OMG Nagyon kész vagy ember :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Február 14, 2008 Share Posted Február 14, 2008 nem néztél túl sok scifit??? xD ez is beteg mint az első Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Február 14, 2008 Share Posted Február 14, 2008 vérmókus állat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted Február 15, 2008 Share Posted Február 15, 2008 Beteeeg am meg jók a képpek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Február 15, 2008 Share Posted Február 15, 2008 egyébként lehet még dúrvitania képet, az égen változtetni, meg több koponya Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 16, 2008 Share Posted Február 16, 2008 az igen, glevis Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
executioner Posted Február 17, 2008 Author Share Posted Február 17, 2008 rég láttam ekkora szart... Ha nem teccik ne nézd.... Amúgy nagy munka van benne szal ne szarozd le kb 15 képből vágtam össze, csak a patkányt úgy csináltam hogy 4 patkányt feldaraboltam és összetettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haxi Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 az a hegyiegér nagyon ottvan :DDDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
executioner Posted Február 19, 2008 Author Share Posted Február 19, 2008 Nos hegyiegérnél a tükrözést is javítottam és ahhoz már nem nyúlok, jó lesz így + unatkoztam szokás szerint, és ahogy megláttam ezt a képet rögtön jött az ötlet XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRcEe Posted Február 19, 2008 Share Posted Február 19, 2008 Hát ez kész nagyon ott van :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Február 19, 2008 Share Posted Február 19, 2008 kicsit furcsa a medve, talán a felső két ember közé jobb lenne, de jó ötlet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
executioner Posted Február 20, 2008 Author Share Posted Február 20, 2008 Majd csinálok 1 olyat is Flegeton csak ahhoz más medvét DE előbb legyek túl a r*hadt kiséretségin, majd hétfőn alkotok. Addigis 2 régebbi alkotás: -amikor ezt csináltam kicsit rosz kedvem volt, ecsetekkel készült, háttérnek elmegy : -barátnőmről, csak Fallen Angel-nek hívom a képet , tudom a szárny szar de nem találtam jobbat sehol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts