Spink Posted Február 2, 2008 Share Posted Február 2, 2008 Ez egy olyan sorozat,ahol a nyomozás nem a helyszínelők szemszögéből nézi a történéseket,hanem olyan emberek a központi figurák,akik megpróbálják megfejteni hogy a gyilkos miért tette ezt,ki akarják ismerni,hogy nézhet ki,mit szeret csinálni,és mindezt a gyilkolásból,úgy mond profilt készítenek az elkövetőről. Nagyon szeretem ezt a sorozatot,izgalmas és nagyon érdekes. Nektek mi a véleményetek róla? 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 Én nagyon szeretem ezt a sorozatot Kár hogy RTL Klubon nem lesz több rész egy darabig 3. évadot most töltöm , már ami elkészült belőle , kíváncsian várom milyen lesz a sorozat Mandy Patinkin (Jason Gideon ügynök) nélkül , na majd meglátom Szal csak ajánlani tudom mindenkinek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
k37 Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Szerintem is a jobb sorozatok közé tarozik, remélem az új fickóval nem lesz rosszabb. Bár az utolsó részben kicsit furcsa volt az utcai prosti vakítóan hófehér, szabályozott fogsorával... Mindenesetre várom a folytatást! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Április 20, 2008 Share Posted Április 20, 2008 Láttam a 3. évad első 5 részét ... Furcsa így Jason Gideon nélkül , sőt még az új ügynök sincs benne , de eddig nagyon bejönnek a részek 5. rész például nagyon ellett találva .. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrianna Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 én láttam nekem először nem jött be az új fonok,de most a 13.résznél már tök szimpi továbbra is baromi jók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkinadin Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 Én most kezdtem el nézni ősszel, annyira megtetszett, hogy most párhuzamosan nézem a második évadot és a harmadikat. Eddig nagyon kevés olyan részt találtam, ami nem tetszett annyira mint a többi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cscscs Posted Március 6, 2009 Share Posted Március 6, 2009 Véget ért a 3. évad Megnéztem a tv műsort és az RTL Klub nem folytatja a 4. évaddal, hanem újra kezdik a 3. évadot. Ennek tudatában aki ma este látta az utolsó részt, az biztos szét robban az idegtől hogy ki robbant fel a kocsiban. Hát tölcsétek le és megtudjátok http://jancsiweb.com/sfree/sorozat.php?id=104 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Március 17, 2009 Share Posted Március 17, 2009 Gondolom majd ősszel kezdik el leadni a 4. évadot. Tudják, hogy kell befejezni egy évadot, eddig mindig szét izgultam az agyam Most az első évadot adja az RTL Klub. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sybill Posted Június 14, 2009 Share Posted Június 14, 2009 én nagyon szeretem a sorozatot! most nézem a 4. évadot. nekem hiányzik Gideon ügynök eddig minden rész nagyon izgalmas volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hátén Posted Június 15, 2009 Share Posted Június 15, 2009 Nekem jobban tetszik a Gideon nélküli felállás. Na,és ez a 4.évad is nagyon jóra sikeredett. Természetesen a vége hasonló jellegű bizonytalanságot hagyott,mint a 3.évad. Remélem nem az lesz,mint amit sugalltak az írók...akkor nagyon szomorú lennék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrianna Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 húúha végig még nem értem(4. évad), de remélem ezután is lesz folytatás, kül. Gideon egy kicsit nekem is hiányzott mgóeg néha még egy pár résznél de sztem így is nagyon szuper!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LadyShadow Posted Augusztus 23, 2009 Share Posted Augusztus 23, 2009 Nekem csak az első pár résznél hiányzott Gideon, olyan ez mint a szinkron hang, az ember megszokja,h ez van Nekem Reid az abszolút kedvencem, annyira bírom ahogy darálja az adatokat:) Am nagyon jó, hogy az axnen újra megy, és új részekkel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrianna Posted Augusztus 27, 2009 Share Posted Augusztus 27, 2009 Hát igen nekem is is Reid a kedvencem és most értem a 4. évad végére Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts