Rosss Posted Február 1, 2008 Share Posted Február 1, 2008 Ebben a tutorialban megtanulhatsz szakállt, bajuszt készíteni. Ha mindent jól csinálsz valami ilyesmi lesz a végeredmény. 1. Nyiss meg egy képet, majd nyiss egy új layert Shift+Ctrl+N (legyen az összes layer látható) és Brush Toolal rajzold meg a kivánt helyre a későbbi szakállt lehetőleg világos szürke színnel. Én a #999999-et használtam. 2. Ha ez megvan Filter > Noise > Add Noise állitsd be a képen láthato értékeket. 3. Ezután Filter > Blur > Radial Blur szintén állitsd be a kép alapján 4. Ha ezzel is megvagy a Blending mode-t változtasd multiply-re és Layer > Flatten Image Nagyjából ennyi, ha nem vagy megelégedve a végeredménnyel kedved szerint efektelheted tovább (az esetleges nyelvtani hibákért elnézést kérek) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 1, 2008 Share Posted Február 1, 2008 nem szeretném kritizálni a munkádat, mert valószínűleg sokat dolgoztál vele, viszont a példa képet elnézve, szakállnak csak akkor nézhető, ha nagyon kicsi a kép, vagy nagyon el van torzítva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorx Posted Február 2, 2008 Share Posted Február 2, 2008 Szerintem nagyon jó munka lenne ha vastagabb és egy kicsit szőr hatása lenne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Február 2, 2008 Share Posted Február 2, 2008 Én sem leszólni akarlak mert sok munka lehetett, de neme egyszerűbb egy másik képről átmásolni a bajszot? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosss Posted Február 2, 2008 Author Share Posted Február 2, 2008 nem tré tudom h nem a legszebb de probálkozni lehet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 2, 2008 Share Posted Február 2, 2008 az elképzelés jó, csak arra nem gondoltál, hogy ha ezt mondjuk egy nagyobb felbontású képen szeretnéd megcsinálni, akkor bizony már nem lesz élethű (gondolj csak bele... a mai gépek már 3000 pixel széles képeket csinálnak. azokon a képeken ez már kevés... ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 Kipróbáltam egy 2000 valahanyas képen és piszoknak néz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 5, 2008 Share Posted Február 5, 2008 erről van szó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosss Posted Február 5, 2008 Author Share Posted Február 5, 2008 személyi hamisitásra alkalmas :D ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts