kibard Posted Január 30, 2008 Share Posted Január 30, 2008 hello arra lennék kiváncsi h lehet -e a k750 -re doc vagy pdf formátumú filekat felrakni ugyhogy a telefon tökéletesen megjelenítse, ha valaki tud erre megoldást legyen olyan kedves és ossza meg velem előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kassai Posted Január 30, 2008 Share Posted Január 30, 2008 Hi! Én is ilyen progit keresek nekem SE W200i-m van a gond az csak annyi, hogy találtam egy hónapja egy programot ami jar. kiterjesztésű könyveket olvasna, de valahogy nem tudtam összehangolni , ha valaki tényleg tud egy megbízható progit az plz írjon egy pm-et. Előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kibard Posted Január 30, 2008 Author Share Posted Január 30, 2008 annak a proginak mi a neve? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
masatsch Posted Január 30, 2008 Share Posted Január 30, 2008 Van a Mobiword a .doc hoz, egy mobiexcel az .xls ekhez, meg egy mobipdf a .pdf ekhez. Nagy fájlokat nem nagyon szetenek (szal. max. 0,5-2MB körüli fájlokat nyitnak meg. A .jar könyvekhez nem kell külön progi mert azt egyből olvassa, meg a .txt-ket is megnyitja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csadi001 Posted Február 1, 2008 Share Posted Február 1, 2008 max annyit tudsz csinálni hogy a doc,pdf fájlokbol a szöveget kimented egy txt-ile ba és rakod mobilra. és a pdf/doc file okbol a képeket meg külön mented ki és azt is rárakod.. ha van más megoldás akkor irja le Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Március 16, 2008 Share Posted Március 16, 2008 meg ha java könyv akkor átírod a benne lévő cuccokat ( kibontod felülírod a dolgokat ) de nem tudom hogy a java könyv az megjeleníti e a képeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts