priszka Posted Január 29, 2008 Share Posted Január 29, 2008 Sok állatság:) -Olyan büdös a szád, hogy az indiánok nyilat mérgeznek vele. -Olyan ronda vagy, hogy az etióp kisgyerek nem meri elvenni a kezedbol a rántotthúst. -Csak azt sajnálom, hogy anyád magzatvizében nem volt cápa! -Szeresd önmagad, más úgysem szeret! -Olyan gusztustalan fejed van, hogy az unalmasabb horrorfilmeket azzal dobják fel! -Mikor legutóbb valami hozzád hasonlót láttam, lehúztam a WC-n. -Miért nem változtatsz a hajadon? Például megmoshatnád. -Gyenge vagy, mint Quasimodo hátúszásban! -<HoFi> hoztál pizsamát magaddal? megfejellek itt alszol.. -Olyan vagy, mint a paradicsom: egyre rohadtabb! -Aki a villamos alatt fexik, annak nem természetes a mosolya. -Akkora paraszt vagy, ha előrehajolsz, kiesik a föld a szádból. -Olyan senki vagy, ha elmennél, azt hinném többen lettünk. -Nem vagy paraszt. Inkább úgy mondanám: Agrár-csemete... -Akkora paraszt vagy, hogy szédülsz a betonon! -Nekem szakállam van, neked hülye fejed. A szakállamat legalább le lehet vágni... -Kevés vagy, mint STOP-táblán a szófordulat! -Összetörte a szívem, én meg összetörtem az arcát.. - Te, én úgy megütlek, hogy mire leesel a Rolexed kimegy a divatból! -Olyan büdös a szád, hogy megváltás lenne ha finganál! -Ma reggel megint melléültem a vécének ... egybol felment bennem a pumpa... -Ha nem lennének zsebesek, nem volna nemiéletem. -Apád lehetnék, ha a kutya nem előz meg a lépcsőn! -Nem az az égo, ha traktorral mész diszkóba, hanem az, ha az ekét elfelejted lekapcsoli. -A horoszkópom azt mondta, hogy a sors ujja rám fog mutatni.. Sajnos ez a középso ujja volt... -A világ sakkegyesülete meglelte benned a kabalafiguráját nem a világos királyt, hanem a sötét parasztot. -Jobb, ha az állapotom ideális, mintha az ideálom állapotos. -Olyan tuskó vagy, hogy lefulladna a fejedben a láncfurész! -Olyan paraszt vagy, hogy az elso legódból disznóólat építettél. -Voltál már terhes macskával pofánverve? -Megzavarlak,mint csecsemot a topless bár! -Alszent az az ember,aki hétfon reggel mosolyogva megy a munkába! -Soha ne add fel! Csak ha elengendo bélyeg van rajta! -A villamos szabja rád a rövidnadrágot! -Olyan a srác, mint a focilabda; minden reggel a kapuban áll berúgva. -Megkergetlek, mint hegyipásztort a lavina. -Az alkohol az emberiség ellensége. Aki pedig megfutamodik az ellenség elol, az gyáva! -Az élet nem mindig kellemes, de lidércnyomásnak megjárja. -Nehogy már a mézescsupor nyalja ki Micimackót. -Olyan a csávó, mint a toronyóra: Nem túl pontos, de nagyot üt! -Szegény embernek a macska is visszaugat. -Az ido pénz! Gondolta a pincér és hozzáadta a számlához a dátumot. -Szeretem a munkát, lenyugöz. Képes vagyok órákig ülni és nézni. -Olyan csúnya vagy, hogy amikor fényképedet kirakták a tejesdobozra, a gyerekek rászoktak a sörre. -Ha anyósod csókol, gondolj arra, hogy Krisztus is szenvedett! -Te olyan hülye vagy, hogy az autósmoziba is taxival mész.. -Az a bajod, hogy kiskorodban nem játszottál eleget kézigránáttal! -Széttéplek, mint etióp gyerek a segélycsomagot. -Az alkohol folyékony pszichiáter! -Olyan hülye vagy, hogy felfelé sikítasz a hullámvasúton! -Annyi esélyed van, mint háromlábú sünnek a hatsávos autópályán. -Olyan undorító vagy, hogy az inkubátor alatt is bottal forgattak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hernyo Posted Január 29, 2008 Share Posted Január 29, 2008 heh jók nagyon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enyimehe Posted Január 29, 2008 Share Posted Január 29, 2008 Én 1 ilyet hallottam: Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopdogg Posted Január 29, 2008 Share Posted Január 29, 2008 -Neked is csak a gázt nem engedték meg kiskorodban ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpicore Posted Január 29, 2008 Share Posted Január 29, 2008 Jók, de a legjobb enyimehe-é :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielson Posted Január 30, 2008 Share Posted Január 30, 2008 Gyenge vagy, mint Quasimodo hátúszásban! Ez embertelen nagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 31, 2008 Share Posted Január 31, 2008 ezek iszonyat jók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csavo35 Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 Hát ezek xD nagyon jók! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 -Az alkohol az emberiség ellensége. Aki pedig megfutamodik az ellenség elől, az gyáva! Ez a legjobb Én olyan bátor vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricsykeee Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 A sportot sosem késő elkezdeni ugyhogy én még várok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilon Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 -Szegény embernek a macska is visszaugat. Ez halálos xDDD. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 Ezek nagyon nagyok, párat asszem megtanulok ebből Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Persie Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 Hát ezek nagyon jók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finep Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 faszák, thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 nagy részét ismerem de azért jók!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 ez állat király Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORDI_FAN Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 Ez király, el is mondom ezeket a haveroknak, biztos röhögőgörcsöt kapnak majd. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
airplane112 Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 Nagyon LOl. Köszi!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbee21 Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 Szeretem a munkát, lenyugöz. Képes vagyok órákig ülni és nézni. Ez állati Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kizi Posted Október 10, 2008 Share Posted Október 10, 2008 Az anyám is és az apám is azt mondja, hogy kur.ára megy a pénz, csak mindkettő más hangsúllyal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts