Metal Fray Posted Január 27, 2008 Share Posted Január 27, 2008 Szerintetek milyen betűtípusa van a "DON'T PANIC" felirtnak? Vagy hol találhatok hasonlót? A válaszotokat előre is köszi. Sürgős lenne, egy ismerősöm ajándékához szeretném használni. itt is lenne a kép: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Január 27, 2008 Share Posted Január 27, 2008 Szija! szerintem nézz körbe ezen az oldalon www.dafont.com Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Január 27, 2008 Share Posted Január 27, 2008 jaja és írd be az angol címét a filmnek tuti fent van rajta Kedvenc filmem egyike ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal Fray Posted Január 27, 2008 Author Share Posted Január 27, 2008 ez a baj ott már próbáltam és nem találtam seholse... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
executioner Posted Január 31, 2008 Share Posted Január 31, 2008 Hát figyelj, akkor keress 1 hasonló betűtípust(sztem Impact is megteszi,az fenn van) mint a belseje, és raksz rá narancssárga körvonalat(hogy ugyanilyen legyen). Más ötletem nincs. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal Fray Posted Február 2, 2008 Author Share Posted Február 2, 2008 hát megtaláltam a betűtípust: Eagle Bold de sajnos fizetős és nem találtam sehonnan letölteni... de nem gond mert megoldottam, csak egy felirathoz volt szükségem rá és a Photoshop pentool-ja csodákra képes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts