EmM Posted Január 26, 2008 Share Posted Január 26, 2008 Hogyan döntötték el a nepáliak, hogy mi legyen az országuk neve? Megbeszélték, hogy bármi lehet, csak Ne Pál legyen! Miért nem látni Palit az erdőben? Mert Pálmafa. Megy a nyuszika az erdő szélén és egyszer csak leesik. Egy magyar és egy orosz kutya ül egymás mellett. A jobb oldali aBodri, a bal a Lajka. Miért nem adnak a királyoknak soha öt almát? Mert a szokás hat alma... Miért nincs az ágyban "ü" betű? Mert az ágynemütartó. Melyik a kakukktojás? a.) Arany b.) Petőfi c.) Ezüst A székely a megrakott szekerével, nagyon nehezen caplat fel az emelkedőn. Felérvén így szól: - Hú, ennyire még sosem izzadtam meg! - Én sem - mondta a ló. - Még sosem hallottam lovat beszélni! - Én sem - mondta a szekér. Ottó, etté? Nem. Kettő! A medvecsaládnál összejövetel van. Az anyamedve megszólal: - Kisfiam, még be sem mutatkoztál a vendégeknek. - Bocs! "Múlt éjjel nagyon magam alatt voltam, felhívtam a Lelki Segély vonalat. Egy pakisztáni call-centerhez kapcsolt. Mondtam, hogy öngyilkos leszek. Erre nagyon izgatottak lettek, és megkérdezték, hogy tudok-e teherautót vezetni..." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koka96 Posted Január 26, 2008 Share Posted Január 26, 2008 ezeket te találtad ki vagy hallotad ? egyébként jók :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Január 26, 2008 Share Posted Január 26, 2008 Nagyon jóók Kellett egy kis idő, hogy leessen : A medvecsaládnál összejövetel van. Az anyamedve megszólal: - Kisfiam, még be sem mutatkoztál a vendégeknek. - Bocs! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daroth Posted Január 26, 2008 Share Posted Január 26, 2008 ezek fájdalmasak... neee de az utolsó tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviii Posted Január 26, 2008 Share Posted Január 26, 2008 kicsit pihentagyú némelyik, de azért jók! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark K. Posted Január 26, 2008 Share Posted Január 26, 2008 hát ezek jók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Január 26, 2008 Share Posted Január 26, 2008 "Múlt éjjel nagyon magam alatt voltam, felhívtam a Lelki Segély vonalat. Egy pakisztáni call-centerhez kapcsolt. Mondtam, hogy öngyilkos leszek. Erre nagyon izgatottak lettek, és megkérdezték, hogy tudok-e teherautót vezetni..." hát ez nagyonnagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roniii Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 uristen ezek a viccek már fájnak de naon jóók! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 17, 2008 Share Posted Február 17, 2008 a medvés a legjobb ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOLOL Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 jajj de fájdalmasak nagyon jok egy párat ismerek de azok is nagyon jok thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 hatalmasak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 Miért nincs az ágyban "ü" betű? Mert az ágynemütartó. jájjj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Február 18, 2008 Share Posted Február 18, 2008 APÁM ki az a pihentagyú aki ilyeneket talál ki?? :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapika Posted Február 19, 2008 Share Posted Február 19, 2008 Ottó, etté? Nem. Kettő! "Múlt éjjel nagyon magam alatt voltam, felhívtam a Lelki Segély vonalat. Egy pakisztáni call-centerhez kapcsolt. Mondtam, hogy öngyilkos leszek. Erre nagyon izgatottak lettek, és megkérdezték, hogy tudok-e teherautót vezetni..." Ez a kettő nagyon bejött! Az első lefárasztott a második feldobott. köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narancs00 Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 komoly a téma neve is jók a viccek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
körömlakkbaby:) Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 ez már télleg fájt :/// Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmM Posted Február 22, 2008 Author Share Posted Február 22, 2008 Gratis viccek! Tűzoltóságnál bejelentés érkezik. - Segítsenek ég a házam! - Lelocsolta vízzel? - Igen, de még mindig ég. - Sajnálom, mást mi sem tudunk tenni. Nagymama a kisunokájához: Kisfiam, én nem értem ezeket a mai zenéket! De nagymama, ez a porszívó! Nagydarab kamionos betér a fogadóba. Látja, hogy egy vézna ürge ül a sarokban, előtte egy pohár sör. Odamegy, felkapja a poharat, és kiissza. Az ürge sírva fakad. A kamionos megsajnálja: - Ugyan már csak vicceltem, kérek helyette másikat. Miért sír? - Már hogyne sírnék, amikor ma semmi nem jön össze. Reggel nem csörgött az órám elaludtam, ezért elkéstem a munkahelyről. A főnököm észrevette, abban a pillanatban kirúgott. Indulnék haza, nincs az autóm, ellopták. Hazamentem taxival, hát a legjobb barátomat az ágyban találom a feleségemmel. Erre lejövök ide a csehóba, kérek egy sört, belerakok egy csomó arzént. Erre maga jön és kiissza.. A ló fut az erdőben, megállítja a farkas. Erre a ló: - Farkas koma, most az egyszer ne bánts, fontos üzenet lesz az egész erdőnek, neked is. - Igazán? És hol van az az üzenet? - Ide írták a jobb hátsó patámra. A farkas hátramegy, hogy elolvassa, a ló meg jól fejbe rúgja. Egy óra múlva kábultan ébred fel a farkas és így szól: - Nem tudom, minek játszom az eszem, mikor nem is tudok olvasni. A leprást meg a bolondot összezárják egy cellába. A leprásnak leesik a lába. Megfogja, kihajítja az ablakon. Kis idő múlva leesik a keze. Megfogja, kidobja a rácsok közt. Nemsokára leesik a másik lába is. Kidobja. Ezt már a bolond sem tűri tovább: - Mi van, leprás, szökünk, szökünk? Két ember sétál a hegyekben. Egyszer csak az egyikük belezuhan egy szakadékba. A barátja utána kiált: - Hogy vagy, élsz még? - Igen - hangzik a válasz. - Nem fáj a fejed? - Nem. - Nem tört el a lábad? - Nem. - Semmi baj a kezeddel? - Semmi. - Huhh, ha minden rendben, akkor akár ki is mászhatnál. - Nem tudok, még nem értem le az aljára! Stewardess az utashoz: - Uram, kér vacsorát? - Miből lehet választani? - Igen vagy nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Február 22, 2008 Share Posted Február 22, 2008 "Miért nincs az ágyban "ü" betű? Mert az ágynemütartó. " ez nagyonnagy!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzsörmen Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 Úgy látszik ma valami nagyot vétettem hoyg el kellett olvasnom tényleg büntet De az utolós nagyon nagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 Ágynemütartó, lelki segély vonal, Stewardess - ezek kegyetlenek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mit2 Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 Lim és Lom élnek az erdöben egyszercsak Lom elmegy Ít ásni! Lim keresi sehol se találja elmegy hát a bölcs bagolyhoz megkérdezni hogy hol van Lom. A bölcs bagyoly igy szól: - társad a Lom biztos Ít ás! (társadalombiztosítás ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Február 26, 2008 Share Posted Február 26, 2008 Nagy bűnt követhettünk el..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matias12 Posted Február 29, 2008 Share Posted Február 29, 2008 Lol ezek nagyon jók szerintem is Tudsz még ilyeneket? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts