ljgda Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 Sziasztok! hát ez lenne az első képmanipulálásom GIMP-pel: Ezek pedig a kiindulási képek: WTC: Repülő: Az ablakok: A véleményetekre volnék kíváncsi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fearzone Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 Na szeva, nem lett rossz, nekem tetszik, csak nagyon látszik ahol körbe lett vágva. Kiindulási pontnak tökéletes! ügyes vagy! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljgda Posted Január 25, 2008 Author Share Posted Január 25, 2008 (edited) Köszi! Próbáltam az ablaknál az éleket egy kicsit elsötéttíteni, illetve minnél pontosabban vágni, hogy ne látszódjon az illesztés. Van még egyéb ötlet hogy hogyan lehet a két képet jobban összedolgozni? Módosította Január 25, 2008 Gabi89 Feleslegesen ne idéz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fearzone Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 próbáld meg kicsit homályosítani, illetve valami fény effektet[áttörés] rátenni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 amit én hozzátennék, hogy kezdésnek jó... de... pontatlanok a kivágások (az ablakok eléggé darabosak, néhol még ottmaradt az eredeti felhő kis része), nem gondoltál a felső ablakokra... felhőknek nem kéne lennie ott (legalábbis a WTC háttér alapján), a repülő túl nagy a WTChez képest, valamint a háttere a két képnek (WTC és repülő) elüt. nem ugyanolyan kék a két kép. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fearzone Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 nézd úgy hogy elsőre ezt csinálta, megpróbáltam én is úgy hozzáállni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 odaírtam, hogy kezdésnek jó... amiket írtam, csak figyelemfelhívás a hibákra... vagy kijavítja, vagy nem... vagy megfogadja tanácsot, vagy nem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fearzone Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 jogos a gimp mennyivel másabb mint a ps? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljgda Posted Január 25, 2008 Author Share Posted Január 25, 2008 Köszi minden véleményt, a felső ablakokban a felhőkre nem figyeltem, de a ég kék színét próbáltam egyformára összehozni, még a felhős ablakokban is, lesz ez még jobb is A gépnek a méretének hibáját pedig még vizslatom. Amúgy a GIMP annyival másabb mint a ps, hogy kevesebbet tud, illetve amit tud azt néha körülményesebben (3-4 kattintás 1 helyett), viszont igyenes. A rétegkezelés pl ps-ben kényelmesebb. Mostanság próbálok ráállni a free GPL licence-es progikra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fearzone Posted Január 26, 2008 Share Posted Január 26, 2008 :D lol... paint.net én ps párti vagyok, bár ezzel a cs3 extendededdel nem vagyok kibékülve.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony the Scarface Posted Február 20, 2008 Share Posted Február 20, 2008 Szerintem elég jó lett (Gimpel csinálva)hát igggen...a gimp egy kicsit kevesebbet tud(azért sokkal) De nekem nagyon elnyerte a tetszésemet...Am meg Ps-ért sem kell fizetni Erröl az oldalról letöltöd ki crackeled azt csá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljgda Posted December 21, 2008 Author Share Posted December 21, 2008 Hosszú idő után újra lett szabadidőm és úgy érzem megpróbálom továbbra is népszerűsíteni a GIMP-et a magam kis próbálkozásaival Tehát az eredmény: És a kiindulás: A véleményeket előre is köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 nos igen.... a füst egy elég érzékeny terület, te pont beleszaladtál. az elképzelés jópofa, nekem tetszik, még annyit csináltam volna, hogy bal oldalon is kicsit kilóg a képről a füst. egyébként faja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts