dj keresztapa Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=2ewL4W5gQ40 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 ez már jó régi, de úgylátszik vannak akik még nem ismerik nem akarom balázst védeni, mert abban az időben tényleg egy tahó volt, és lehet, h naivitás, de bízom benne, h ezt mára azért már kinőtte.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 sztem jóarc... és télleg kinőtte Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 Sose bírtam ezt a csávót...de ezek után főleg... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 Ezek már régi felvételek, de még így is durva visszanézni, hogy milyen bunkó volt valamikor. (Vagy még most is az, ki tudja...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 A széfben is van egy-két eléggé különös megjegyzése Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 Kolbászból nem lesz szalonna, vagy mi. (tom, h. kutya) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj keresztapa Posted Január 24, 2008 Author Share Posted Január 24, 2008 Én akkor is bírom ezt a bréét! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
priszka Posted Február 1, 2008 Share Posted Február 1, 2008 sztem nagyon állat a kiscsávó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Február 1, 2008 Share Posted Február 1, 2008 Hali ! Szerintem meg olyan most is mint ami jelző a topic címben van ! Ki nem állhatom ezt a fajankót ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Február 2, 2008 Share Posted Február 2, 2008 ez a gyerek egy balfasz... és az a legszomorúbb, hogy a tv-ben mutogatják... 21. század... kösssssz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzsörmen Posted Február 2, 2008 Share Posted Február 2, 2008 de ezek vagy 10 élves felvételek mostmár egész normális lett szerintem.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Február 2, 2008 Share Posted Február 2, 2008 Ezt már ismertem, egyszerűen szánalmas Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
navidad[X] Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 már láttam ezek... ez egy állat én nagyon bírom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
priszka Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 Sztem akkor is nagyon állat! Igen ez a 21. század!!Ki akarsz szállni? Állítsd meg a Földet:) Sok sikert Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj keresztapa Posted Február 3, 2008 Author Share Posted Február 3, 2008 Igaz hogy bírom de mikor a dagi csajt szopatta az nem volt szép dolog tőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
priszka Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 jó az tényleg nem volt szép dolog....de ki az az ember aki soha nem szivatott meg senkit??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberto Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 hm, ez nekem is újdonság, még nem láttam. Nem kell kritizálni senkit, valakinek a fehér, valakinek a piros szín tetszik, mindenkinek más az ízlése, kedvenc tévé hőse is..... És szerintem mindenki volt tahó, csak nem épp tévé -ben szerepel. Erre egy kontra a tv2-ben elbocsátott Havasira.... ez már disznóság.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicegirl Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 csáo!!szerintem legalább annyira tahó a balázs mint akármelyikünk..akivel meg lehet csinálni , miért ne?ez a dolga és szerintem nagyon jól csinálja.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zplleo Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 mekkora egy**** ez a balázs...pfff...ez az!!! ez kell a magyar népnek!! meg az az ütődött győzike! rohadt senkik!! és egy hónap alatt több tíz milliót keresnek RAJTUNK!!....áhh.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
priszka Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 mekkora egy**** ez a balázs...pfff...ez az!!! ez kell a magyar népnek!! meg az az ütődött győzike! rohadt senkik!! és egy hónap alatt több tíz milliót keresnek RAJTUNK!!....áhh.. valamit csak jól csinálnak még ha balf***ok is, mert nem én (vagy "bárki") keresek annyit hanem a ők Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zplleo Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 hátt jahh... a nép pénzéből én is rohadtul gazdag lennék! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zambog Posted Február 10, 2008 Share Posted Február 10, 2008 Hát igen, ennek a csávónak mindenkihez volt 1-2 "jó szava" iszonyatosan nagy egy balfék volt, de ha jól rémlik a többi társa is ilyen volt annál a csatornánál, bár nálunk nem volt ez a Z+, de láttam még pár ilyen videót a neten. Amúgy ezek ha jól tudom adásban nem mentek le, de azért ez így is ciki neki szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Február 10, 2008 Share Posted Február 10, 2008 Nost már ennyire nem paraszt... HMMM vagy igen?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roniii Posted Február 10, 2008 Share Posted Február 10, 2008 én nem ismertem amúgy tényleg tök tahó paraszt ezekben a videókban.. ami szerintem gáz, hogy viccesnek találja magát <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt24 Posted Február 12, 2008 Share Posted Február 12, 2008 Kise néztem volna belőle de ha megnézitek itt még nagyon taknyos volt a balázs is. Mármint nem korra értem ne sértődjön meg senki hanem egy picit nagyon gyerekes volt. Most más milyen, de aztán kitudja. A régi balázs az egyx f*** így visszanézve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phish007 Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 hát szerintem ezt nem lehet kinőni, most is ugyanakkora f*sz, csak már van annyi esze, hogy nem adásba parasztkodik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
krizsi000 Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 Ez egy utolsó kókler.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
strust Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 Haverom töltötte fel a videót Én bírom a balázst... Egy állat XD Jó értelembe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts