Andro666 Posted Április 3, 2009 Share Posted Április 3, 2009 pontosan, a csajból egy Lara Croftot csináltak egyébként megnéztem megint a trailert és egyre jobban csalódok. ami a legdurvább számomra, az az eredeti történettől való eltérés (a kristálygömböket nem a Mindenható készítette; Goku iskolába jár és nincs csillagharcos farka; nincs Krillin). és hát a szereplőgárda valami szörnyű, talán Yamcha és Gohan nagypapa tűnik elsőre kicsit hitelesnek... Yamcha szőke hajjal! Uramatyám! Na igen Goku suliba jár, holott az animében olvasni sem tudott, sem számolni. Bulma egy Lara Croft, Zseniális Teknős egy akcióhős, a többi meg no comment. Ezt a japánokra kellett volna hagyni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Április 3, 2009 Share Posted Április 3, 2009 Yamcha szőke??? ezt még nem is láttam... úristen :\ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andro666 Posted Április 3, 2009 Share Posted Április 3, 2009 Én is csak képeken, mert a trailerben nem volt benne. Valahogy őt kihagyták. XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Április 8, 2009 Share Posted Április 8, 2009 ÚRisten kövezzetek meg de ez egy agymosó BÉNA MESE! Van aki ezt végig tudja ülni? Pfff. Gondolkozzatok el az életeteken! EZ TÖMÖR ERŐSZAK ÉS SEMMI TÖBB AMIVEL AZ IDIÓTA JAPÁNOK FEJÉT TÖMIK! Pffff... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andro666 Posted Április 8, 2009 Share Posted Április 8, 2009 ÚRisten kövezzetek meg de ez egy agymosó BÉNA MESE! Van aki ezt végig tudja ülni? Pfff. Gondolkozzatok el az életeteken! EZ TÖMÖR ERŐSZAK ÉS SEMMI TÖBB AMIVEL AZ IDIÓTA JAPÁNOK FEJÉT TÖMIK! Pffff... Főleg, hogy amerikai film és köze nincs az animéhez... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Április 8, 2009 Share Posted Április 8, 2009 Ő nem a filmről hanem az Animéról írt.. de nem értek vele egyet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andro666 Posted Április 9, 2009 Share Posted Április 9, 2009 Ő nem a filmről hanem az Animéról írt.. de nem értek vele egyet Én sem. Ha nem tetszik neki ne nézze! De attól, hogy más kultúra és egyben tanít és szórakoztat is, arról mi nem tehetünk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szuio Posted Április 13, 2009 Share Posted Április 13, 2009 http://www.palacecinemas.hu/trailers.asp?u...2&id=266635 Magyar elözetes! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted Április 14, 2009 Share Posted Április 14, 2009 Reggel letöltöltöttem egy nézhető minőségű releaset. Kb 25 percet néztem belőle, utáa a film végére tekertem (tiszta szappanopera stíl...kihagyod a film háromnegyedét és így is tudod mi történt ), és egy jót nevettem a kamehamehan. Érdekes volt ahogy goku repült, no mind1. Úgy ültem le, hogy elvonatkoztattam az anime-től. Így 10-es skálán olyan 2 pontot ér Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Április 14, 2009 Share Posted Április 14, 2009 Yamcha szerintem egész jól játszotta a szerepét... de sajnos ő az egyetlen tönkretették az összes karaktert. Amúgy belerakhattak volna még jó pár jelenetet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andro666 Posted Április 15, 2009 Share Posted Április 15, 2009 Reggel letöltöltöttem egy nézhető minőségű releaset. Kb 25 percet néztem belőle, utáa a film végére tekertem (tiszta szappanopera stíl...kihagyod a film háromnegyedét és így is tudod mi történt ), és egy jót nevettem a kamehamehan. Érdekes volt ahogy goku repült, no mind1. Úgy ültem le, hogy elvonatkoztattam az anime-től. Így 10-es skálán olyan 2 pontot ér Honnan szedted le? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcyborg Posted Június 20, 2009 Share Posted Június 20, 2009 Sziasztok. Nem akarom senkinek elvenni a kedvét a filmtől de ez egy egy oltári nagy xarság úgy ahogyan van !! A többi anime xarsággal együtt. !!! Ezek az anime xarok csak hülyét csinálnak a gyerekekből ill az ilyen fimeket ill meséket nézőkből lesznek a hiperaktív hülye gyerekek ! Ez lenne a véleményem röviden :) Nem állt szándékomban megsérteni senkit sem csak a vélemény nyilvánítás volt acélom. Aki szereti áldásom rá Kellemes szórakozást hozzá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsifrodó Posted Június 22, 2009 Share Posted Június 22, 2009 Hat a film igen sz*r....2 honapja lattamde az fix h nem neznem meg ujra...majd elaludtam a moziban szerintem meseben sokkal jobb..nem mintha annyira szeretnem a meset de ha valasztani kellene akkor inkabb maradok a mesenel... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquahunter Posted Augusztus 15, 2011 Share Posted Augusztus 15, 2011 Semmi más nem kellene csak ez az "alkotás" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts