sanya8012 Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 A Dragonball című japán manga sikerét leginkább az utóélete bizonyítja: újjászületett már képregény, videójáték és világszenzációt okozó tévésorozat formájában is. De valószínűleg most ér a csúcsra: 2008. augusztus 15-én kerül a mozikba a Dragonball filmváltozata. A Világok harca című filmben Tom Cruise fiaként megismert fiatal színész, Justin Chatwin alakítja majd a hőst, Gokut, aki az univerzumot uraló kalandoroktól védi a földet, azoktól, akiknek a film címéül is szolgáló misztikus tárgyak a birtokukban vannak. A főgonosz hálás szerepét a Buffy, a vámpírölő-ből és az Angel-ből ismert James Marsters alakítja. A produceri munkákat a legendás rendező, Stephen Chow vállalta, a rendező James Wong lesz. A sci-fi kalandfilmet az egyik legpatinásabb és legnagyobb hollywoodi stúdió, a Twentieth Century Fox forgalmazza majd. A Dragonball népszerűsége sok év óta töretlen. 2002 óta több 10 milliót adtak el a 25 féle Dragonball-videójátékból, a tévésorozatnak 500 epizódja készült. A forgatás az év vége felé kezdődik, Chatwin azonban már szorgalmasan készül a szerepre: egyenlőre harcművészeti szakértők segítségével sajátítja el a Kung Fu alapjait. Ugyanazok a trénerek vannak a segítségére, akik a Mátrix, a Mr. & Mrs. Smith és a 300 elkészítésben is közreműködtek. http://www.imdb.com/title/tt1098327/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampa01 Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 Na neeee Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wcc Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 Bakker, de ratyi ötlet. Ilyen hülyeséget kitalálni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobcsek Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 Hátha vissza hozza Magyarországra DB lázt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
endrush Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 Hmm....sztem jobb lenne ha rajzfilm lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiwarrior Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 Semmilyen filmtechnikával nem lehet visszaadni egy anime tökéletességét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
qrta14 Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 ha ügyesek akkor összetudnak vmit jót hozni, de ha nem adnak bele mindent akkor nem hixem, h vmi nagy sikert fog aratni... kiwarrior-nak viszont igaza van, az anime az anime ls akármilyen filmet csináljanak soha nem lesz olyan jó mint az eredeti!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dhcrico07 Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 Hát jah... Lehetséges h nem lesz olyan rossz de h olyan yo tuti nem lesz mint az anime az 1x 100!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casher Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 Erre kiváncsi leszek, de sztem is jobb lenne ha egy nagy anime filmet csinálnának...bár mig nem láttam nem vonok le következtetéseket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 Nah én erre kiváncs leszek ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrinceCherry Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 Hát remélem majd hogy ez a film nem a 999 Ft-s leárazott Tesco filmeknél lesz! Nagyon szeretem a DragonBall-t...Remélem kellemesen csalódok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
**Dui** Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 hát remélem hamarosan nézhetjük is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubikon Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 Na egyre jobban érdekel. nagyon szerettem az animet. sztem!! szereplök: a gokut alakito gyerek szar! a fögonosz szintén. producer: neki köze volt a shaloin soccerhez meg a pofonk földjéhez ami egy bohockodás. rendezö: hááát nemtom végsöállomás 1 és 3 (sztem ez is szar). a jet lees egyetlen(ez 1 picit tetszett). ö talán pozitiv irányba huzhatja... na nem tudom de várom az tuti ::SSDDDSDSSDSDSSSD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
predx Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 Remélem valami jót hoznak össze... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 már olvastam régebben..szerintem azért sikeres lesz . és akkor csinálhatnának majd egy animációs változatot is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mascalzone Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 jujj de jooo csak a cruise nem kéne bele:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 Cruise nem is lesz benne. Yun-Fat Chow és Jamie Chung kivételével sztem jó a szereposztás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 Nem is mondták hogy Cruise benne lesz Amikor először hallottam, azt hittem hogy csak vmi idióta pletyka, mint amikor azt mondták hogy a pokémonból is csinálnak filmet :D Hát az hogy nézett volna ki XD Nemtom, nem tűnik túl jó ötletnek az hogy animéből filmet csinálnak.Nem hiszem hogy ilyet csináltak volna ezelőtt, de olyan érzésem van mintha nem lettek volna jók az animéből csinált filmek Mindenesetre meg fogom nézni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gunár Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 Itt csak 2 lehetőség van. Vagy qrva jó lesz vagy hihetetlenül ratyi, de akármelyik is lesz tutkó hogy hozni fog egy aranyosabb bevételt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanya8012 Posted Január 26, 2008 Author Share Posted Január 26, 2008 Én már nagyon várom ezt a filmet. Mikor adták a sorozatot az rtl klubon mindig hamarabb haza mentem munkából is hogy megnézzhessem. Nagyon tetszik a Dragon Ball című japán manga. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Január 26, 2008 Share Posted Január 26, 2008 Mondjuk azt sem értem, miért nem a Dragon Ball-ból csinálnak filmet, miért a Zed-ből... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Január 26, 2008 Share Posted Január 26, 2008 sokkal hülébben nézne ki, ha kis kölykök szaladgálnának Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Január 26, 2008 Share Posted Január 26, 2008 Hát, pont, hogy nem biztos. Mert azt legalább nem lehetne annyira elrontani, a Zed-et viszont simán. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
haceface Posted Január 26, 2008 Share Posted Január 26, 2008 Érdekes lesz ebből jó filmet csinálni... mindenképp respect hogy egyáltalán megpróbálják de én nem sokat várok el egy ilyen fajta filmből... az anime páratlan volt ... tényleg én mindet láttam... de hogy Justin Chatwin - Goku szerepében... meglátjuk mi sül ki belőle... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanya8012 Posted Január 26, 2008 Author Share Posted Január 26, 2008 20th Century Fox tervezi, James Wong fogja írni és rendezni a múvit. 100 milliós projektet láthat majd jövőre a néző megvalósulni a vásznon A színészgárda egyelőre: Justin Chatwin(Goku), James Marsters (Piccolo) a tervek szerint 2008. augusztus 15-én lesz a bemutatója. Akira Toryama, a Dragon Ball ki találója is segíteni fog Wongnak a filmmel kapcsolatban Az Új-zélandon vagy valahol a körül (?) forgatják majd (most) a történetet. a filmet úgy tudni 4 részesre tervezik csak 1 Dragon Ball-os rész lesz a többi DBZ lesz „Elvileg a szinkronhangja Son Gokunak a Pókember hangja lesz Mint tudjuk a Szívtelen Sátánt megveri Goku és Szívtelen Sátán kiköpi a tojást amiből lesz majd Ifjú Sátán És a jól megfelelt háttérszereplőket sem fogják kisemmizni hiszen benne lesz Oolong,és macsek is 84 kaszkadőr alkotja meg Goku személyét és 113 kamerával készítik el” Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Január 26, 2008 Share Posted Január 26, 2008 Azt kell mondjam, hogy James Marsters marha jó választás volt ifjú sátán helyére Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
**Dui** Posted Január 26, 2008 Share Posted Január 26, 2008 nincs még képed a szereplökröl??????????????????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanya8012 Posted Január 28, 2008 Author Share Posted Január 28, 2008 Sajnos még csak ezeket találtam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Január 28, 2008 Share Posted Január 28, 2008 Én is várom nagyon. Talátam 1 videót,döntsétek el magatok,mi igaz belőle és mi nem...Mármint,hogy télleg így fognak-e kinézni a szereplők... http://www.youtube.com/watch?v=6k5iRg7Il9c Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Január 29, 2008 Share Posted Január 29, 2008 Hát skacok ez sztem ritka elfuserált fil lesz....legalább megcsinálhatták volna úgy mint az ff7:advent childrent.....mi ez már h egy manga vagy anime rajzfilmre élő filmátdolgozást csinálnak...yokat fogok röhögni ezen a filmen...sztem.... Én most nem a sorozatot itélem el csak afilm megvalósítását... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts