yaten89 Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 közeli ismerőseim közül csak egy emberben bízok meg 100% osan, am senkinek semmit mert másnap már biztos az lesz a téma de ha neten beszélek valakivel akit nem ismerek az nem érdekel, úgyse tudja ki vagyok és hagy botránkozzon :D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destro Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Én nem az emberekben nem bízom, hanem a bennük rejlő ördögben nem:) Senkiben nem bízom, mindig figyelek Egyébként ezért nem vagyok oda a közösségi portálokért, mármint az jó hogy mindeki megadja a személyes adatait, de én ott is csak a legszükségesebbeket adom meg (de pl. lakhelyet sohasem) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sárkánymester784 Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Én bízok másokban persze nem 2-3 hónap ismerettség utánhanem 4-5-6 vagy több év utánmár megbízok , persze ők már a barátaim, és szerintem az természetes h az ember a barátjában megbízik, vagy a párjában persze velem is előrofdult h olyan b*szott át akiről azt hittem h benne tényleg bízhatok, de ez csak 1 eset ezt nem szabad átvetíteni másik kapcsoltra, mert lehet h az átvert de Ő már lehet h nem, és én ezt veszem alapul, és itt mind 1 h fiú/lány engem bár mind a 2 átvert...bennük már nem bízok, de attól a többiekben bízok, és az én ilyesfajta kacsolataim azok viszonzásra is találnak mert bennem is bíznak jópáran és nem fogok nekiksoha csalódást okozni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pretty Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 És egy átlagos magyar emberben bíznátok? Nem baráti körre gondolom hanem átlagosan kérdezem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caraffa Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Attól függ kiről van szó. Akiket elég jól ismerek azokban igen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Általánban akiben a legjobban bízol, az b*sz át! Csak az igaz barátaimban bízok (meg persze a szüleimben)! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pretty Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 De mondjuk megbeszélsz egy emberrel egy találkát akit a neten ismerted meg. És mondjuk megbeszélitek hogy találkoztok xy helyen hogy mindkettőtöknek kelljen utazni? Eltudnátok úgy indulni hogy ne fordulna meg a fejetekben hogy nem basz-e át? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniko979 Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Én általában elsőre megbízom az emberekben.Ami nem mindig igazán szerencsés.Azután az idő haladtával,előfordul,hogy megbánom De én optimista vagyok,nem feltételezek senkiről rosszat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Nem. Apu is mindig mondja: Ne bízz senkiben, én még magamban sem bízok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Hát egy vad idegenben nem bízok meg...ahhoz kell 1 kis idő h megismerjem és akkor talán... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Bizalmat nehezen adok...de aki egyszer is visszaél vele, azt onnantól fogva meg se ismerem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
makibroki Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 mostmar senkiben sem bizok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
novszabi Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 Én senkiben! De sztem mindenki rájön majd egyszer arra, hogy senkiben nem bízhat, csak saját magában! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaycica Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 Elég volt egyszer rádöbbennem arra,hogy a legjobb b.nőm hátba szúr.... szóval... megtartom azt,hogy csak önmagamban bízok másokban meg nem! Másoktól sem kérem,hogy bízzanak meg bennem,akkor ő se kérjék ezt tőlem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 Idegenek-ben nem bízom de a barátaimban igen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VKitty90 Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 Nehezen bízok meg valakiben, kicsit gyanakvó vagyok.De akit ismerek aban bízom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 Én betartom az ősi szabályt :" Ne bízz senkiben ,még magadban sem! " Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traki.balint Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 50-50. meg kell válogatni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts